Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet bir defa oldu normale yavaş yavaş donecek dedi dr şimdi sayılarda ve hareketlilikte artış varmış vitamin ve klomen kullanıyor eşim

Aşılamada korkulacak bir şey yok içini ferah tut.
Umarım eşinde gelişme görülür ve pozitif sonuç alırsınız.
Ama aşılamadan da aman aman bi sonuç beklememek gerekiyor.Şans normal bir ilişkiden çok da fazla olmuyor.Umarım Hepimiz iyi sonuçlar alırız tabiki de çıkmayan candan umut kesmemek lazım.

doğrusun darkinlife 6 kere aşılama yaptırdım hepsi olumsuz. eşinizde sperm sayısı düşükse ve prosedür olarak aşılama yaptırmıyorsanız çok fazla denemeyin derim. ben denedim çok pişmanım onca emek onca para. oraya harcaddığınızı mikroenjeksiyona harcayın derim. normal bir ilişkiden hiç farkı yok bence.mikroenjeksiyonla 1 denemede hamile kaldım.şimdi ikinciyi düşünüyorum. siz benden şanslısınız benim yaptırdığımda sigorta ödemiyordu. şimdide 1 çocuğum var diye ikinciyi ödemiyor. yine paralı yaptırmak zorundayım.

Biz prosedür gereği yaptırıyoruz.Bizim morfoloji kötü çıkmıştı.İleri hareketli yoktu.Şansımız az ama yinede yaptırmak zorundayız.Hepsini biz karşılayamayız yoksa tüpün.
İnşallah ikinci bebeğin çok bekletmez.

az önce başka bi mesajını okudum daha kaç yıllık evlisinki hemen ümitsizliğe kapıldın. daha aşılamadasın. 1 mikroenjeksiyon denensin ondan sonra karar ver. daha dur bakalım güzelim ya yolun başındasın. bak ben ne diyorum. 6 kez aşılama yaptırdım doktora yeter dedim ama o hala gerek yok mikroenjeksiyona diyordu. ve benim zamanımda sigorta hiçbirşeyi karşılamadı ilaçları bile. ben 3 ay çalışıp para biriktirip öyle gidiyordum aşılamaya. aman gözünüzü seviyim daha yaşınız çok genç böyle yazıpta yaşı 35 40 larda olanlarıda üzmeyin.seni üzmek istemem ama bunlar gerçek yinede üzdüysem özür dilerim.

Yok üzülmedim yazıyorum ki buraya rahatlayayım diye zaten.sizin yazılarınız beni kendime getiriyo.Yoksa yazmazdım ama paylaşmak güzel oluyor.Benim tek sıkıntım bebek değil canımı sıkan başka şeyler var.Elbette hayırlısı buymuş demekki diye sabır gösteriyorum merak etme.Sağol desteğin için.
6 kez baya zordur.ama eşinin sperm değerleri iyiyse,iki kanalda açıksa 6 kez belki denenebilir.Ama bizim aşılamada şansımız yok denecek kadar az zaten.Olsa mucize olacak.

İnşallah hepimiz sevineceğimiz şeyler yaşarız ve paylaşırız.Bende 2 aşılamayı üst üste başka bi şehirde yaptırınca kendime gelemedim.Başka borçlarda olunca zor oluyo.Hemde devlet memuru olduğum halde.Hepsini karşılasaydım daha da zor olurdu.Anlıyorum seni.
Başarırız inşallah bu denemelerimizde.

valla canım gecen memleketıme gıttım herkes cocuk yokmu falan biliyolarda olmadıgını neyse gectım zaten bunları bide eşimin yasına takmışlar yok yaşı gecıyomuşta napıyım anam boşamıyokı valla dıyorum boşan beımle baska bırıyle evlen ıyıce sinir oldum geldım eşimde 31 yasında off delı ettıler benı

derramcim ayni seyi bende yasiyorum ben 23 esim 34 yasinda 35 olucak yakinda problem herikimizde ama esiminkini kimseye soyleyemiyrm uzulmesini istemiyrm hep bende diyorum ama bizim geri kafali milletimiz insanlari kusurlariyla uzmeye cok merakli bliyosun esimden tekrar spermiogram istendi benden de rahim filmi isticek galiba yani anladigin biz daha yolun basindayiz aman ya millet catir atir doguruyo bize ne oluyo anlamadim

benimde eşimin yaşı benden büyük bazen bende diyorum ben anne olamıyorum bari sen benim yüzümden evlat sevgisinden mahrum kalma diye ama benim senden başka bişeyde gözüm yok diyor siz gene iyisiniz kızlar ben 27 yaşındayım eşimse 37... 6 yıllık evliyiz ben pkos'yum eşimin bir problemi yok olmazsa olmuyor olacaksa da millet kazara hamile kalıyor baksanıza ama bana vurmaz o piyango

Neyseki benim kaynanamlar sormuyorlar bu konuda birşey.Ama konu komşu durmuyor soruyor maleseff.
Erkeğin yaşı önemli değil kızlar ya kaç olursa olsun onlar ömürlerinin sonuna kadar sperm üretiyorlar.Biz kendi yaşımıza ve yumurta gelişimimize bakalım.
Bizim çanlar da 35 den sonra çalıyo genel olarak ya daha var merak etmeyelim.Morgülcüm yaşıtız canım daha şansımız var canım,merak etme.Bizede vuracak o piyangoooo.Piyango demişken bilet aldım bugün yoksa o mu vuracak?Sınırsız tüp yaptırrız artık :)))

Bugün pozitifim.Kızlar gebelik bölümünde Tuanayı okuyalım ben çok begendim.

http://www.kadinlarkulubu.com/yasam-dersleri-1-t158345/index.html

http://www.kadinlarkulubu.com/yasam-dersleri-2-t158690/index.html

http://www.kadinlarkulubu.com/yasam-dersleri-3-t158986/index.html

http://www.kadinlarkulubu.com/abra-kadabra-t158065/index.html

Motivasyona ihtiyacımız var.Bence herkes tüp, aşılama yaptıranlar okusun.:mymeka:

Merhaba herkeze..Daha öncede yazdim ama uzun süre takip edemedim forumu.Iki yIldIr bebek istiyorum ve nihayet carsamba günü asilamam yapilacak.Pazartesi günü yumurta toplama islemi yapicagini söyledi doktorum,biraz tedirgin bi okadarda endiseliyi maslinda..Yani islemin süresi ve nasil olucagini tabiki anlattilar ama,canim cok tatli galiba benim.AacIkcasI cok tedirgin oluyorum yumurta toplama isleminde canim yanarmi diye?Simdi okuyup bulsaydin diyceksiniz belkide forumu ama okudum cok uzun sayfalar,bi cok kisi hep asilamadan sonrasindan bahsetmis.yada ben o anki aceleyle ve merakla konu atladim.Simdi soruyorum bunda yani yumurta toplamada canim yanarmi?yani en fazla 15 dk. alicagini söyledi doktorum ama yinede icim rahat diil.Cumartesi gecesi catlatma ignesi yapilicak vede pazartesi toplama islemi takibindede carsamba yumurtalar yerlestirilicek..Uzun oldu belkide ama,inanin ne düsündügümü daha dogrusu ne hissettigimi bilmiyorum.bu arada ilk asilamam olucak hepimiz icin hayirlisini diliyorum..

üzülme canım ALLAH kararlamıştır.aşılamada şans sadece senin için değil. sperm sayısı düşük olanlar için şans çok az. bizim sayımızda çok düşük. ben sana sadece bi abla tavsiyeleri veriyorum. imtihanınız çok zor hepinizin öyle. ama yinede isyan etmeyelim canım. hep söylüyorum ALLAH'a zor yok. O isterse herşey olur. biz önce tedbirimizi alacağız doktorlarımıza güvenip gerisini ALLAH'a bırakacağız. inanki O istemezse yerimizden kalkamayız. bunu unutma canım. dua et ve çevrendeki insanların kötü sözlerini duyma. herkes olur olmaz yorum yapar blirim. doktor kesilirler başına. hiç düşünmezler konuşurlarken üzüleceğini onlara en güzel cevap onları dikkate almamandır unutma. birde sana belki komik gelecek ama eşine kot pantolon ve slip iççamaşırı giydirme. sıcak ve sıkı kıyafetler erkeklerde sperm sayısını düşürüp şeklini bozarmış. eşimin doktoru söylemişti bunu bize. maddi konuları bilirim sen hemen gidip microyu yada tüpbebeki deneyim istersin ama şartlar el vermez beklemek zorundasındır.aşılamalardan sonra bizde 2 sene beklemek zorunda kalmıştık düze çıkıp yaptırmak için. olssun güzelim belki hayırlı zamanı bekliyordur Yaratan. sabır dinin yarısıdır. sabret canım. biliyorum hep kendimden örnekler veriyorum belki kızıyorsun, sen başka ben başka diyorsun ama az çok hepimiz aynı yollardan geçtik ve bak kaç kişi geçiyor aynı yollardan şu sitede. belki bir nebze moral olur diyorum. paran olupta ALLAH KORUSUN hiç bebeğin olmama riskin olabilirdi rahmnin olmazdı yumurtaların boş olabilirdi. bak yinede ümidin var şükret olurmu canım .

canım senın bu anlattıgın ıslemler asılama degıl tup ıcın.sanırım bır yanlıs anlasılma olmus.:1no2:

arkadaşlar ben kk ne yeni üye oldum aynı sorunları bende yaşıyorum bu yüzden evden çıkamaz hale geldim beni gören herkesin tek sorusu cocuk yokmu ha eşim bu konuda rahat ama ben çok kötüyüm şu anda biri bana can dese çor yerine geçiyor bazen farkında olmadan insanları kırabiliyorum ve bende çok kırılgan bir hale geldim yardım edin lütfen

canım benım senı cok ıyı anlıyorum ınan evden hiç dısarı cıkmıyorum bu yüzden ınsanların içinde kötülük yok ama biz çok takıyoruz bence boşver bı tanem tedavı görüyorsan tedavıne bak bu mılletın lafı yetıyor zaten

dediğin gibi aslında insanların içinde kötülük yok ama ben tedavi sürecinde çok yıprandım şu an yazarken bile ellerim titriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…