Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darkinlifem canım nasılsın laparoskopiyi ne zaman olacaksın inş. hayırlılara vesile olur canım benım bende adetım gelınce tedavıme baslıycam içim kıpır kıpır ne hikmetse :)))

ben pcos hastasıyım 2 yıldır tedavi görüyorum doktorum her seferinde bu kez olacak diyor ve ben çok umutlanıyorum ama tutmayıca çok kötü oldum

ben bu ay tedavıye baslıycam ve her yakınıma yalan söyledim :) cocuk ıstemıyorum artık ben rahata alıstım içim yangın yeri oysaki ama ne yapayım bana bu konularda soru sormasınlar dıye bu yalanı söyledım ve tedavı olmayacagım dedım

canım bendede pko var ben 7 ay önce gonophene ve pregly tedavısı gördum olmayınca bıraktım tedavıyı suan doktorumu degıstırıcem ve cok umutlutum sende öyle ol bende 2,5 yıldır bebek istiyorum

aynı yalanı bende söylüyorum ve bir zamandan sonra insanlar o kadar meraklıki soyleyecek birşey bulamıyorum

takma insanları canım allah gene sabrını verıyo benım arkadasım 6 aysonra hamıle kalmıştı ve ben dedımkı 6 ay nasıl sabrettın düşün kendıme bakıyorum 30 ay olmuş (( kendını ıyı hıssettırecek insanların yanında ol gerısını salla

ben gonal f ile tedavi görüyorum bu ilaçla bile yumurtalıklarım aşırı büyüyormuş galiba bu olay biraz tehlikeliymiş

evet aşılama yaptırdım ama aşılama ile hamile kalındığına inanmıyorum aşılamayla hamıle kalanların istatısliği yüzde 5 le yüzde 10 arası bana göre çok az

canım valla sana bişiy diyeyımmı gecen bu siteden bı arkadas tüp bebek yaptırdıgı halde hamıle kalamadı ama sonradan kendılıgınden hamiş ve düşün 1 yıldır adet görmüyormuş hormonların normal

canım benım bende pko vardı halada var ama hormonlarım düzenlı adetımde düzenlı eşimde bi problem yok bu ay gıdecegım doktora asılamayı istiycem bakalım ne dıyecek arkadas ılk asılamasında gebe kalmış cok sevındım ya ne güzel dimi ?

senin gittiğin merkezde aşılamayı kaça yapıyorlar ben 600 ytl ödemiştim birde tüp bebek tedavisini ne kadara yapıyorlar

canım ben şimdi özel hastaneye gıdecegım hiç bilmıyorum ne kadara oldugunu senın gıttıgın yerde ssk ödemıyormuydu baya cok para vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…