Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmiyorum hamile kalmak istiyorum sadece yani tüp bebekle hamile kalma oranı yüzde 45 miş şansımız daha yüksek ama 3 aşılama yapmadan ssk karşılamıyor malesef biraz pahalı olduğu için ücreti denkleştiremedik

2.yi denicez ama yumurtalıklarım aşırı büyüdüğü için doktor ara verdi tehlikeli bir durummuş herhalde doktor hastahaneye yatırabilirim demişti allaha şükür bana bişey olmadı ama eşim bana bişey olcak diye çok korkmuş birazda eşimin isteğiyle şu an ara verdik belki kendiliğinden olur

canım asılamadan sonrada cok hamıle kalan var belkı öyle hamıle kalırsın biraz dinlemeye cek kendını hayırlı olur inşaallah

elif cnm merhaba bende pcosum su an gunal_f kullanıyorum.gecen senede benim tedavim ertelenmişti.nedeni;asırı tepki aynen hastaneye yatmaktan son anda kurtuldum.su anki dr.37.5 dan basladı.6 gün böyle devam ettim.simdi 75 den 3 gün devam edecem ve sürekli kan tahlili yaptırıyor.bizim içim;dr.bu konuda bilgili olması cok önemli,yoksa tedavi bosa gidiyor.gecmiş olsun cnm...insallah bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda bu günleri unuturuz...

hazalım geçmiş olsundiyorum inşallah bu sefer yavrunu kucağına alırsın allah isteyen hiç kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın

kimisi cami avlusuna bırakır yavrusunu kimide yavrusu olsun diye yıllarca hastahane kapılarında bizim gibi kuyruk olur

bende aşılama düşünüyordum dr um eşim ve benim bi problemim olmadığını zamana bırakmamızı söylüyor normal ilişki ile aşılamanın bi farkı yok pskolo rahatlama olur o yüzden tutabilir diyor ne yapcam şaşırdım hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…