Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
psikolojik dedi ben yalış yazdım canım hormonlar falan herşey birazda ona bağlıya şey dedi bana bide bu moralle tüp bebeğe kadar gidersin ama sonuç negatif olur onun için olumsuz düşünme iyi düşünki hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın dedi dr

sence napmalıyım bekliyimmi yoksa aşılama yaptırayımmı eşimde bekliyelim diyor ben geçen ay rahim filmi çektirdimde flimden sonra hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar bu ay bi geçse nolucak bakalım

sence napmalıyım bekliyimmi yoksa aşılama yaptırayımmı eşimde bekliyelim diyor ben geçen ay rahim filmi çektirdimde flimden sonra hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar bu ay bi geçse nolucak bakalım

canım hakkında hayırlısı olsun psikoloji çok önemli ben 3.aşılamada hamile kaldım ama aşılamada şans %15-20 dedi doktorum.ama diğer hamileliklerimde rahim filminden 2-3 ay sonra normal yoldan hamile kaldım rahim filminden sonra tıkanıklık varsa falan açılıyormuş.sana fikir olsun diye yazayım dedim inşallah anlatabilmişimdir

eylülcüm nasılsın. tehlike devam etmiyordur inşallah. ben bugün 2. aşılamayı yaptırdım çoooooooooooook korkuyorum eylül:1no2:

eylülcüm nasılsın. tehlike devam etmiyordur inşallah. ben bugün 2. aşılamayı yaptırdım çoooooooooooook korkuyorum eylül:1no2:

Akdascım hayırlı olsun inşallah aşılaman.
Korkma canım olur neden olmasın.
Aramızda tutanlar yok değil ki vaaaarrr.
Korkma bak biz yanındayız Ne olursa olsun:teselli:

Bende yarın regl olurum heralde.Bakalım bizim iş ne olcak:uhm:

doktorun muyahanesine gitmiştim ssk karşılamıyor ilaçlarla birlikte 2300 ytl tuttu

2300 ytl mi :1shok:

Çok para canım ya tüp bebek yapıyo millet nerdeyse bu paraya.
Walla 2 aşılama parası senin, bi tüp bebek parası kadar.kafamçokkarıştı

ssk karşılamıyor mu?Emekli sandığı karşılıyor ama ilaçların %20 sini ödüyoruz.
Aşılamadada sadece sperm yıkama ücreti verdim ben.140 ytl.

Çocuk düşüneli bir yıl olmadıysa biraz daha kendiniz deneyin bence.

Ama fazla üzerine düşmeden yaparsanız stres yaratmazsınız.

Hayırlı olsun, ayrıca hoşgeldin aramıza.
Aşılama diye heyecandan yazdın sanırım.Korku işte başa bela.
Ben hiç yumurta toplama işlemini yaşamadım.Yaşayanlardan bildiğim, zor bir işlem olmadığı.Korkmazsan herşey kolay geçiyor zaten.Ama korku olunca basit işlemler bile işkenceye dönebiliyor.
İnşallah güzel sonuçlanır denemeniz.

aşılama 600 ytl ilaçlarla birlikte 2300 ytl ssk hakkımız bitmiş

sizin aşılama maliyeti ne kadar lütfen yazarmısınız

Biz aşılamada sadece sperm yıkamaya 140 veriyoruz.

Birde ilaçlara verdim bir aşılama denemesi için 100ytl ödüyoruz biz.Başka ödememiz olmuyor.

Fakat ben başka bir şehirde yaptırıyorum beni zorlayan o oluyor.Git gel benzin parası (

Ssk da kaç kez yaptırdın sen iğneli?

üç kez normal ilişki ile denedik onları ssk karşıladı ama aşılamaya geçtiğimizde hakkımız dolduğu için ssk karşılamadı

mrb canim.evet o anda silama diye yanlis ifade ettim ICSI mikroenjeksiyon tedavisi aliyorum ben..evr endise ve ne oldugunu bilmemezlik belkide beni bu kadar tedirgin edem..iyi dilekelriniz icin cok tesekkurederim..dilerim hersey hepimiz icin en iyi sekilde sonuclanir..

üç kez normal ilişki ile denedik onları ssk karşıladı ama aşılamaya geçtiğimizde hakkımız dolduğu için ssk karşılamadı

Aşılama öncesi şans daha az olduğundan iğneyle yapılması takibin kötü olmuş açıkçası.Bendede takip yöntemi uygulandı ama hapla büyütüldü yumurtalar.Gonaphane adlı hapla oldu.Hatta ilk aşılamamda hapla oldu.
Neyse canım biraz tuzlu olacak sizin için inşallah başarı kayededersinizde fazla tuzlu olmaz.

yanlız 600 ytl ye folikül takibi, aşılama ve siperm yıkama dahil
Ssk da bu işlemler için para alıyorlar mı?Ben yumurta takibine,aşılama işlemine ücret vermedim.Ama ben emekli sandığına bağlıyım.
Eşimde sevkli gidip sperm yıkatırsa 110 ytl fark verecekti.Sevkle uğraşmayalım diye 140 ödedik biz.Ama ben hep sevkli gittim.Sevkli gitmezsemde 25 ytl ultrason ücreti ödemiştim.

İnşallah ilk ve son olur da sende burda korkan arkadaşlara destek olursun başarı hikayeni örnek gösterirsin.

Bu arada bizlerde aşılamada başarı göstersek de herkese örnek olsak ya kafamçokkarıştı

darkınlıfe tedavıye baslıycam bu ay ayy cok heyecanlıyım yaa neden se bana dua et canımm senin işler nasıl gıdıyo pozitifiz demi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…