H
hafsaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
sence napmalıyım bekliyimmi yoksa aşılama yaptırayımmı eşimde bekliyelim diyor ben geçen ay rahim filmi çektirdimde flimden sonra hamile kalma ihtimali yüksek diyorlar bu ay bi geçse nolucak bakalım
canım hakkında hayırlısı olsun psikoloji çok önemli ben 3.aşılamada hamile kaldım ama aşılamada şans %15-20 dedi doktorum.ama diğer hamileliklerimde rahim filminden 2-3 ay sonra normal yoldan hamile kaldım rahim filminden sonra tıkanıklık varsa falan açılıyormuş.sana fikir olsun diye yazayım dedim inşallah anlatabilmişimdir
eylülcüm nasılsın. tehlike devam etmiyordur inşallah. ben bugün 2. aşılamayı yaptırdım çoooooooooooook korkuyorum eylül:1no2:
doktorun muyahanesine gitmiştim ssk karşılamıyor ilaçlarla birlikte 2300 ytl tuttu
bende aşılama düşünüyordum dr um eşim ve benim bi problemim olmadığını zamana bırakmamızı söylüyor normal ilişki ile aşılamanın bi farkı yok pskolo rahatlama olur o yüzden tutabilir diyor ne yapcam şaşırdım hayırlısı hepimiz için
Merhaba herkeze..Daha öncede yazdim ama uzun süre takip edemedim forumu.Iki yIldIr bebek istiyorum ve nihayet carsamba günü asilamam yapilacak.Pazartesi günü yumurta toplama islemi yapicagini söyledi doktorum,biraz tedirgin bi okadarda endiseliyi maslinda..Yani islemin süresi ve nasil olucagini tabiki anlattilar ama,canim cok tatli galiba benim.AacIkcasI cok tedirgin oluyorum yumurta toplama isleminde canim yanarmi diye?Simdi okuyup bulsaydin diyceksiniz belkide forumu ama okudum cok uzun sayfalar,bi cok kisi hep asilamadan sonrasindan bahsetmis.yada ben o anki aceleyle ve merakla konu atladim.Simdi soruyorum bunda yani yumurta toplamada canim yanarmi?yani en fazla 15 dk. alicagini söyledi doktorum ama yinede icim rahat diil.Cumartesi gecesi catlatma ignesi yapilicak vede pazartesi toplama islemi takibindede carsamba yumurtalar yerlestirilicek..Uzun oldu belkide ama,inanin ne düsündügümü daha dogrusu ne hissettigimi bilmiyorum.bu arada ilk asilamam olucak hepimiz icin hayirlisini diliyorum..
hafsaa cnm bende pcosum ve ilk asılamam olacak insallah...dr.senin tedavine dozaşları kaçtan ayarladı.hatırlıyormusun?hayırlı olsun bebişin,allah saglık şifa versin.Canim Ya Tam Anlamdim Bi Anlatirsan Sevinirim Bende Pkos Hastasiyim Ilk Aşilamada Hamile Kaldim
2300 ytl mi :1shok:
Çok para canım ya tüp bebek yapıyo millet nerdeyse bu paraya.
Walla 2 aşılama parası senin, bi tüp bebek parası kadar.kafamçokkarıştı
ssk karşılamıyor mu?Emekli sandığı karşılıyor ama ilaçların %20 sini ödüyoruz.
Aşılamadada sadece sperm yıkama ücreti verdim ben.140 ytl.
sizin aşılama maliyeti ne kadar lütfen yazarmısınız
Hayırlı olsun, ayrıca hoşgeldin aramıza.
Aşılama diye heyecandan yazdın sanırım.Korku işte başa bela.
Ben hiç yumurta toplama işlemini yaşamadım.Yaşayanlardan bildiğim, zor bir işlem olmadığı.Korkmazsan herşey kolay geçiyor zaten.Ama korku olunca basit işlemler bile işkenceye dönebiliyor.
İnşallah güzel sonuçlanır denemeniz.
üç kez normal ilişki ile denedik onları ssk karşıladı ama aşılamaya geçtiğimizde hakkımız dolduğu için ssk karşılamadı
Ssk da bu işlemler için para alıyorlar mı?Ben yumurta takibine,aşılama işlemine ücret vermedim.Ama ben emekli sandığına bağlıyım.yanlız 600 ytl ye folikül takibi, aşılama ve siperm yıkama dahil
mrb canim.evet o anda silama diye yanlis ifade ettim ICSI mikroenjeksiyon tedavisi aliyorum ben..evr endise ve ne oldugunu bilmemezlik belkide beni bu kadar tedirgin edem..iyi dilekelriniz icin cok tesekkurederim..dilerim hersey hepimiz icin en iyi sekilde sonuclanir..
kusura bakma cnm takip edememişim,ssk hakkının bitmesi kötü olmuş.insallah en kısa zamanda hamiş olursun...aşılama 600 ytl ilaçlarla birlikte 2300 ytl ssk hakkımız bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?