Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya eski yazdıklarıma baktımda göğüslerdeki hassasiyet ne zaman başlamış yazmamışım.Güzel bir yazı dizisi oluşturmuyoruz anlaşılan.Herkese örnek olsun aa bak şu da olabiliyomuş diye.Mesela benim hassasiyetlik adetten bi kaç gün önce azalmıştı ve gebelik olmadı.
Ama hafsanın devam etti ve hamile kaldı:)
Herkes gördüğü değişimleri yazarsa daha aydınlatıcı olur heralde.Çünkü aklımıza bişey takılıo cevabını arıyos arıyos zor buluyos.
Ben bu ay iğne kullandım ilk kez ama sanırım ganophene yumurtamı daha iyi geliştirmişti.Çünkü bu sefer aşılamada yumurtam çatlamamış gözüküyodu.Ona ragmen yaptık.

Bi de geçen aşılamamda aşılama günü ve ertesi gün çalışmıştık.Ama bu sefer Çatlatma iğnesinden hemen sonra.ertesi gün yok.Aşılama günü çalışma.Ve sonra her gün çalışma yaptık Bakalım bu işe yarayacakmı ? EE bu kadar çalışmadan sonra başarı belgesini hakediorus :))
Hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah.Tüm isteyenler hayırlısıyla kavuşsunlar bebişlerine.

dark kendini bu kadar dinleme canım ya... çok stres yapıyon gibi geldi bana biraz daha rahat ol bir de bol bol dua et inan insan çok rahatlıyor. sonuçta sen sana düşen herşeyi fazlasıyla yaptın ))) şimdi sıra allahın taktirinde
sabır sadece birazcık sabır biliyorum çok zor ama ne yaparsın mecburen bekleyecez

Darkinlife Cnm 3.aşilamama Start Verdim Bende...haftaya Yapilir Herhalde Fazla ümidim Yok Ama Gene ....inşallah Hakkimizda Hayirlisi Olsun Cnm Hepimizin...gelişmeleri Bende Buradan Yazicam Artik Benide Araniza Alir Misiniz Kizlar...öpüyorum Hepinizi...

dark yumurtaların çatlayıp çatlamadığını doktor nasıl anlıyor...bana hiç öyle bişey demedi.çatlatma iğnesini oldum bir gün bekleyip ertesi gün aşılamamı yaptı....hiç bakmadı bile bu yumurtalar ne alemde ,çatladımı çatlamadı mı diye...

arkadaşlar ismim feyza ben henüz bu gün üye oldum bu güzel siteye,herkese merhabalar..bende 4 yıllık evliyim bendede eşimdede hiçbir problem yok ama bebişimiz olmuyor,tavsiyeyle bugün gonophane diye bir ilaca başladım bu ay öylesine doğal deneyeceğiz olmazsa öbür ay dr.la başlayacağız,inşallah allah hepimize anne olmayı nasip etsin..

DARKİNLİFE canım ya ben senden 1 gün önce aşılama yaptırdım ilaçtanmıdır nedir bilmem acayip mide bulantım var sende de varmı.ne ilaç kullanıyorsun acaba bana bebek aspirini -rahim içi jel ve folik asit verdi

Morgül biliyosun üstüme düşeni fazlasıyla yaptım ama belirtiler hiç mi olmaz yaa.Geçen ay yalanda olsa göğüslerde ağrı vardı bu ay o da yok.Hayırmı dersin ?İnşallah.Dua ediyorum hepimize hemde.Bende rahatlıyorum öyle.
Zaman geçmiyo sanki..

İnşallah 3. ve soonuncu olurda bebişine kavuşursun canım ya.İnsan yıpranıyor bu tedavilerle.Ümidini yitirme bak ben hergün kontrol ediorum ağrı olacakmı diye.ellemekten olacak bu gidişle :))
Artık sende Aşılananlar Kulübündensin
bende öptüm canım aşılama sırasında bu sefer olacak diye düşün rahat ol.kasılmasın kanalların.Bol şans

Teorik olarak çatlatma iğnesinden sonra bi gün bekleyip ertesi gün aşılamayı yapıyolar zaten.Benimde öyle oldu.
Hani ultrasonda yumurtayı yuvarlak siyah olarak görüyoruz ya, çatladığı zaman daha açık renk ve aynı tavada yumurta gibi ya da bi bulut gibi gözüküyor.Büzüşmüş ve genişlemiş yamuk yumuk olmuş oluyor.Bu da yumurtayı taşıyan kese çatladı ve yumurta hücresi serbest bırakıldı anlamında.
Bakmıştır o mutlaka ultrasondan da sana söylememiştir.
Bide sana bişey soracağım senin aşılaman yapılırken ultrasondan spermlerin verilişini izlettimi doktorun? Benim 2 keredir izletiyor.

Öncelikle hoşgeldin feyza.Doktora gidip kontrollerinizin hepsini yaptırdınız mı?
Sen kan tahlillerin, yumurtalarının gelişimi, rahim filmi, eşin ise spermiyogram (kruger e göre) eğer bunları yaptırdıysan tamam.Ama yaptırmadığın bişey varsa yaptırman iyi olur.
Gelelim ganopheneye bunu doktor önerirse daha iyi olur derim ben.Belki yumurtaların kendi büyüyüp çatlayabiliyodur.
Bende ilk önce ganophene kullandım yalnızca çatlatma iğnesi felan da olmamıştım.Ama sonra benim sol tüp tıkalı çıktı bi de spermlerde şekil bozukluğu vardı hareket azdı.Neyseki şimdi hareketlilik daha iyi.Ama olmayınca olmuyo işte.
Dilerim senin bu aşamalara gelmeden doğal yollarla olur.Kaç yıldır bebek düşünüyorsunuz ? Adetinden sonra 12. ve 16 günler arasını iyi değerlendir.

Öncelikle dilerim hepimiz iyi haberler yazarız bu ay.Benim hafif baş dönmesi mide bulantı şikayetim az da olsa vardı.Ama benimki kullandığım gonal f den oldu.Ve geçti onlar.
Şuan bende hiç bi şey yok desem yeridir.İşte bi iki ufacık gerilme oldu sağ kasığımda geçen az bişe karın ağrım oldu.Onlarıda yazdım zaten okumuşsundur.
ONun dışında bırak mide bulantısını hamileliğin en erken belirtilerinden olan göğüslerde şişlik hassasiyet bile yok.Ben gayet normalim (
Canım doktor bana jel vermedi, ben geçen kontrolde söylemiştim progestan yazacakmısınız diye gerek yok senin için dedi.Gerek duyulursa yazılıyor dedi.
Ben sadece folbiol kullanıyorum.Onun dışında hiç bişey vermedi bana.Mide bulantısının yanında göğüslerde ağrı varsa belki gebesindir denebilir ama tek başınaysa ilaçtandır gibi geliyor.Tabi bu benim düşüncem sadece.
Neden dersen ben hamilelik erken belirtilerini okuduğumda göğüslerde ağrı daha erken hissediliyormuş.Ama şu da var belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş.Kan testini ne zaman yaptırcaksın? Sonucunu yaz mutlaka.Dilerim gönlünden geçtiği gibi gelişir olaylar:Hayırlı bir evladın olur inş.

slm kızlarrr.Evleneli 1 sene 4.5 ay oldu.Tık yok bizde de:)yumurtalık takibine felan gitmiştim yumurtalıklar çatlamıştı ama sonuç alamadık.Meğer sorun eşimdeymiş.Her neyse Pazartesi son bi dr.a gidicem.Aşılamayı kafama koydum.Duyduğuma göre çok iyi bi dr.muş.Ona da bi görüneyim.Daha sonra eşime spemiyogram testi yaptırıcaz.Pazartesi aşılama konusunda kesin kararımızı vericez inş.Dua edin.Gerek kalmaz inş.

Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin...

DARKİNLİFE Cevabin Için Saol Valla Göğüslerimde şiş Ve Gerginlik Var Mide Bulantisi öle Basit De Değil Düşükle Sonuçlanan Hamileliğimdeki Gibi Birden Vuruyor Geçiyor Umarim Hamileyimdir Pazartesi Inşllah Test Olucak Benim Inşallah Pozitif çikar Ve Yine Inşallah Bu Defa Sağlikli Olur Allah Hepimize Sağlikli Hamilelikler Ve Bebişler Nasip Etsin Tez Zamanda Hadi Hep Beraber Amiiiiiiiiiiiiiiiin..

SLM CANIM SORUN EŞİMDE DEMİŞSİN AMA SPERMİYOGRAM YAPILMAMIŞ HENÜZ NERDEN ANLAŞILDI SORUNUN EŞİNDE OLDUĞU.MERAK ETTİM LLAH KOLAYLIK VERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…