Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benim problemim pcos biliyorsundur belki.yumurtalıklarda kist var.dogum kontrol hapıyla yok oluyor sonra tekrar nüks ediyor.bir türlü tedaviye baslayamadım.ama bu ay her sey normale dönmüş.eşimde sorun yok...insallah yolunda gider hersey.herhes için bu duam.bütün anne olmak isteyenlere evlat hasreti ceken herkese allah en kısa zamanda nasip etsin amiiinnnn

darkinlife bende hatırlarsan 2. aşılama sonucunu bekliyordum ve sınuc hamileyim 12 haftalık oldu ikizlerim genelde dinlendiğim icin cok fazla yazamıyorum ve bakamıyorum inşallahhh tez elden darısı sana ve diğer arkadaşlara olsun inşallahhhh öpüyorum seni darkincim :))

Nipcim süper bir haber bu böyle..Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişlerini.:emir_bebek::emir_bebek:
Hemde ikiz çok iyi walla bi daha uğraşmazsın :roflol:

İnşallah canım bana ve tüm bekleyenlere olsun darısı.
Çok öpüyorum aman dikkat et kendine.:1hug::nazar:

k.gif
i.gif
z.gif
l.gif
a.gif
r.gif
MERHABA BUGÜN BENİM ADETİMİN İLK GÜNÜ SAYILIR,YANİ BİLEMİYORUM.....AZ LEKE HALİNDE GELİYOR.ACABA İLK GÜN SAYILIRMI?YARIN İĞNELERE BASLASAM MI?DOK.ŞİMDİ KONUSTUM,AMA SORMAK AKLIMA GELMEDİ.SİZDE BU DURUMDA NE YAPARSINIZ.GERCİ DR.UFAK DOZLARLA BASLAYACAK.PCOS OLDUGUM İCİN ASIRI TEPKİ VERİYO FOLİKÜLLERİM.BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VAR İSE;CEVAP BEKLİYORUMMMM

Çokta farketmez zaten az geliyosa.Hangi satte yapmaya karar verdiysen yarın o saatte başlarsın.Sana 2. günü mü başla dedi doktorun?Olmazsa yarın tekrar ara sor için rahat etmezse.

Hadi hayırlı olur inşallah canım.

Çokta farketmez zaten az geliyosa.Hangi satte yapmaya karar verdiysen yarın o saatte başlarsın.Sana 2. günü mü başla dedi doktorun?Olmazsa yarın tekrar ara sor için rahat etmezse.

Hadi hayırlı olur inşallah canım.
sagol cnm yaaa...inan hiç boyle seyleri umursamam.ama bu belirsizlik beni kararsız olmama sebeb oldu.aksilik dr.yurt dışına çıkıyo bu gece ancak tel.görüşebildim.ama dedigin gibi yarın baslayacagım.aynı satte igneleri vurulmak gerekiyor?bana dr.gece,gündüz bisey söylemedi...

eylül canım dikkat et ama...ama bazı bayanlarda hamilelikte bu tür lekelenmeler oluyor.empriyo rahme yerlesmeden temel kazısı yapar gibi calısma yapıyormus.daha sonra bu lekelenmeler sekilde kanama oluyor diye okudum.buna halk arasında üstüne görme diyorlar.insallah öyledir.dualarım seninle:teselli:

eylül canım dikkat et ama...ama bazı bayanlarda hamilelikte bu tür lekelenmeler oluyor.empriyo rahme yerlesmeden temel kazısı yapar gibi calısma yapıyormus.daha sonra bu lekelenmeler sekilde kanama oluyor diye okudum.buna halk arasında üstüne görme diyorlar.insallah öyledir.dualarım seninle:teselli:

Evet bende duydum onu.İnşallah kazıyordur bebecik..

evet cnm DARKİNLİFE sana sormustum.insallah bu son olur.hamişşş olursunnnn.eylülün bebegide kazı yapıyo kesin :sm_cool:insallah öyledirrr amiiinnnna.s

evet cnm DARKİNLİFE sana sormustum.insallah bu son olur.hamişşş olursunnnn.eylülün bebegide kazı yapıyo kesin :sm_cool:insallah öyledirrr amiiinnnna.s

İnşallah canım sağolasın.Hepimizin son denemesi olsun biran önce kavuşalım.
Bu ay adetimle başlarım artık bi aksilik olmazsa 3. aşılamaya.
Zaten iğnelerim var evde kullanılmamış.İlaç derdiyle de uğraşmam bu sefer.Bi de son olursa ooo değmeyin keyfime.

İnşallah emek harcayan herkez karşılığını tez zamanda alır.

Merhaba arkadaşlar. 3. aşılamamı yaptırmıştım. Bugün beta hcg yaptırdım. Ve maalesef yine olmadı. Çok kötüyüm ama, eşim üzülmesin diye umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Doktorum bu da tutmazsa tüp bebek demişti. Ancak benim psikolojim o kadar bozulduki, hemen tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Hatta uzun bi süre doktor ve hastane yüzü görmek istemiyorum. Çok yoruldum. Testin sonucunu görür görmez, kendi kendime ''hakkımızda hayırlısı buymuş, daha fazla zorlamaya gerek yok, ben artık istemiyorum'' dedim. Şuan da hala öyle düşünmekteyim. İleride düşüncelerim ne olur bilemiyorum. Yüce Rabbim sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.

_DaRKİNLİFE_İNSALLAH CANIM BİZİMDE HAKKIMIZ BEBEGİMİZİ KUCAGIMIZA ALIP ONU MİS GİBİ KOKUSUNU İÇİMİZE CEKMEK.KOYNUMUZDA UYUTMAT.HAMİŞKEN ONA FAYDALI OLSUN DİYE....BOL VİTAAMİNLİ GIDALAR ALMAK...EMEKLEDİGİNİ,YÜRÜDÜGÜNÜ GÖRMEK AAAHHH....AHHH ÖYLE İŞTE,İGNELERİN VAR İSE;NE GÜZEL GERCEKTEN BU GİT GEL RAPOR CIKAR.İGNELERİ AL BİR SÜRÜ UGRAS.DUALARIM SENİNLE:teselli:

Merhaba arkadaşlar. 3. aşılamamı yaptırmıştım. Bugün beta hcg yaptırdım. Ve maalesef yine olmadı. Çok kötüyüm ama, eşim üzülmesin diye umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Doktorum bu da tutmazsa tüp bebek demişti. Ancak benim psikolojim o kadar bozulduki, hemen tüp bebeğe geçmeyi düşünmüyorum. Hatta uzun bi süre doktor ve hastane yüzü görmek istemiyorum. Çok yoruldum. Testin sonucunu görür görmez, kendi kendime ''hakkımızda hayırlısı buymuş, daha fazla zorlamaya gerek yok, ben artık istemiyorum'' dedim. Şuan da hala öyle düşünmekteyim. İleride düşüncelerim ne olur bilemiyorum. Yüce Rabbim sizlerin emeklerini boşa çıkarmasın. Hepinize bugüne kadar verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ederim.
CNM HAYIRLISI DAHA ÖNCEDEN YAZILARINI TAKİP EDİYORDUM.ÜZÜNTÜLERİNE ORTAK OLDUM.İNAN BAK BENDE İLK ASILAMAM OLACAK AMA;HİC ÜMİTLENMİYORUM ÇÜNKÜ İLK ASILAMA TUTAN DUYMADIM.TÜP BEBEK TEDAVİSİ ASLINDA İLK ASILAMADAN SONRA YAPILMALI,BOSUNA HORMON YÜKLÜYORLAR,PES ETMEK YOK LÜTFEN MÜJDELİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ AMİİİNNN:teselli:

Geçmiş olsun canım üzüldüm.Bilmemmi bende başrısız sonuç alınca hep vazgeçiyorum.Ama umut işte bir süre sonra tekrar istiyorsun.Biraz ara vermen iyi bile olabilir.
Sonuçta tüp bebek süreci daha zor.Allah kolaylık versin inşallah ilk denemen pozitif olur.Çok üzme kendini.Bu da bizim kısmetimiz napalım:1no2:

Back
X