- 31 Mayıs 2017
- 28
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Esra tprdmz
-
Çatlatma iğnesi bana da çok ağrı yapmıştı kasıklarda, vücut alışmadığı bi müdehale görüyor sonuçta ve ilaçların da etkisi oluyor. Ben aşılama yaptırmadım fakat, iğnenin öyle etkileri mevcut. İnş pozitif sonuç alırsın.Merhaba bayanlar ben biraz önce üye oldum. Ve direkt konuya girmek istiyorum cumartesi günü aşılama yaptırdım 4. Günüm yüzüm ateş gibi yanıyor ayaklarım üşüyor çok gaz birikiyor alttan üstten göğüsler çok sis ve ağrıyor kasiklar da ağrı ve batmalar oluyor progeston da kullanıyorum aşılamada hamile kalanlar bu belirtiler ile karşılaştılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Peki sizin sonuç pozitif mı? Bu benim ikinci aşılama bakalım ağrılar çok fazla haftaya kadar bişey olmazsa test yapcamÇatlatma iğnesi bana da çok ağrı yapmıştı kasıklarda, vücut alışmadığı bi müdehale görüyor sonuçta ve ilaçların da etkisi oluyor. Ben aşılama yaptırmadım fakat, iğnenin öyle etkileri mevcut. İnş pozitif sonuç alırsın.
Ben aşılama yaptırmadım, 7 ay denedik olmadı, klomen kullandım 2 ay olmadı. Araştırma yapıldı sorun çıkmadı. Rahim filmi temiz. Tüp bebekte oran yüksek dedi doktor direkt tüp bebek yaptık tuttu.tüp bebek sürecinde de göbekten iğnelerimi kendim yaptım. En son çatlatma iğnesini yaptım. Yumurtalar büyüdüğünde bile ağrı olmuştu.Peki sizin sonuç pozitif mı? Bu benim ikinci aşılama bakalım ağrılar çok fazla haftaya kadar bişey olmazsa test yapcam
Ah bi de bana sor 9 günü nasıl geçirdim bilemiyorum yarın test yapacağım gün geçmiyor resmen nedir bu yaniBenim de cok agrım oluyor asılama yaptırdım dun ılk gunden berı oluyor
Erken gebelık belırtısı olmaz demıs arkadaslar ama ben daha once bır kımyasal dusuk yasadım gebe oldugumun farkında degıldım ama karnım cok sancılanıyordu 3 haftalıkta da bıle gogus sıslıgı ınanılmaz gaz aserme halsızlık hepsı olmustu ben de ve psıkolojık olamaz cunku o donem hamıle kalmaya calısmıyordum herkesın bunyesı farklı o yuzden olumlu olmak lazım ben de bu 13 gun nasıl gececek hıc bılmıyorum
Sonuç ne peki belli oldu mı 9 günde çıkıyor mu ??Ah bi de bana sor 9 günü nasıl geçirdim bilemiyorum yarın test yapacağım gün geçmiyor resmen nedir bu yani
Çok geçmiş olsun hepinize kızlar peki 13 günde belli oluyor mu şuan kaçıncı gundesinBenim de cok agrım oluyor asılama yaptırdım dun ılk gunden berı oluyor
Erken gebelık belırtısı olmaz demıs arkadaslar ama ben daha once bır kımyasal dusuk yasadım gebe oldugumun farkında degıldım ama karnım cok sancılanıyordu 3 haftalıkta da bıle gogus sıslıgı ınanılmaz gaz aserme halsızlık hepsı olmustu ben de ve psıkolojık olamaz cunku o donem hamıle kalmaya calısmıyordum herkesın bunyesı farklı o yuzden olumlu olmak lazım ben de bu 13 gun nasıl gececek hıc bılmıyorum
15 gun sonra gel dedı 14 gunde cıkar bence daha dun yaptırdım baya beklıcem dun ve bugun ıse gıtmedım bugun artık bunaldım yatmaktan kalkıp yemek yaptım sureklı de yatılmıyor Allah tup bebek yapanlara sabır versın En erken kac gunde cıktıgını bulamadım henuzÇok geçmiş olsun hepinize kızlar peki 13 günde belli oluyor mu şuan kaçıncı gundesin
Bana 12 gün oldu annem daha kaldırmıyor yataktan ağrılar gün geçtikçe daha çok artiyor ve korkularim çoğalıyor dua edin bukez olur inşallah hayırlısı ile sizden de güzel haberi alalım inş 14 gün sonra ....eğer regly olmazsam pztsi ye kadar bekleyip kan testi yaptıracm15 gun sonra gel dedı 14 gunde cıkar bence daha dun yaptırdım baya beklıcem dun ve bugun ıse gıtmedım bugun artık bunaldım yatmaktan kalkıp yemek yaptım sureklı de yatılmıyor Allah tup bebek yapanlara sabır versın En erken kac gunde cıktıgını bulamadım henuz
Bana 12 gün oldu annem daha kaldırmıyor yataktan ağrılar gün geçtikçe daha çok artiyor ve korkularim çoğalıyor dua edin bukez olur inşallah hayırlısı ile sizden de güzel haberi alalım inş 14 gün sonra ....eğer regly olmazsam pztsi ye kadar bekleyip kan testi yaptıracm
hadi insallah yarın guzel haberler verirsin bizlere de umut olurAh bi de bana sor 9 günü nasıl geçirdim bilemiyorum yarın test yapacağım gün geçmiyor resmen nedir bu yani
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlüne göre versinhavuc suyu nar suyu ıc belkı bebek yer acıyordur kendıne rahımde ondan agrıyordur ben sanırım dayanamam 8 9 gunden baslarım erken testlere sadece esım ve bırı ıkı arkadasım bılıyor asılama yatırdıgımı annemler bılmıyor o yuzden ramazan yemeklerıne de hayır dedım ısım var evden calıscam dedım ama esım ısrar edıyor yarından ıtıbaren normal hayata gerı doncem doktor da oyle dedı. cok zor bır surec ınsallah bu sefer tutar olumlu ol ben baya olumluyum sankı ıkızım olcak gıbı dusunmeye calısıyorum
Dua edin bnde regly olmazsam sabah test yaptırmaya gidicem lekeler geldi umudum 0 ama yinede bişey olmazsa yrn yaptrcam dualar bizlerle
Daha regly me iki gün var kan testi yaptırdım ama negatif çıktı doktor da beş gün falan gecikirse yapalım daha günü varmış dedi bakalım olmazsam beş gün geçince gidicemEsracım öğrendin mi sonucu?
hadi hayirlisi benim karnim 7 aylik hamile gibi sisti pantolonlarim olmuyor normal mi ki buDaha regly me iki gün var kan testi yaptırdım ama negatif çıktı doktor da beş gün falan gecikirse yapalım daha günü varmış dedi bakalım olmazsam beş gün geçince gidicem
ben asilama tedavisine basladigimdn beri 4 kilo aldim bu ilk denemem hem de ve halen aliyorum sizde de oldu muDaha regly me iki gün var kan testi yaptırdım ama negatif çıktı doktor da beş gün falan gecikirse yapalım daha günü varmış dedi bakalım olmazsam beş gün geçince gidicem
Maalesef regly oldum tutmadı kızlarhadi hayirlisi benim karnim 7 aylik hamile gibi sisti pantolonlarim olmuyor normal mi ki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?