- 31 Mayıs 2017
- 28
- 9
- 1
- 35
- Konu Sahibi Esra tprdmz
-
Bende tam 4 kilo aldım ve istahim çok açık ama maalesef regly oldum canımben asilama tedavisine basladigimdn beri 4 kilo aldim bu ilk denemem hem de ve halen aliyorum sizde de oldu mu
cumartesi gecesi sabaha kadar acilde gecirdim. uzman doktor filan da yok ultrasonuma bakan karnimda 4 cmlik folikuller gordugunu soyledi kistler filan OHS dediler. karnim 94 cm ye firladi ki benim her zaman karnim duzdur belim 65 cm civaridir. cok korkunctu.Kan degerlerim de bazilari dusuk bazilari yuksek ne bicim ilaclar kullaniyoruz Allah askina,. her gun pisman oluyorum. BU kadar azap cekip regl olmana cok uzuldum. insallah aldigin kiloyu verir dogal yoldan hamile kalirsin.Bende tam 4 kilo aldım ve istahim çok açık ama maalesef regly oldum canım
benim de negatifMaalesef regly oldum tutmadı kızlar
Sağlık olsun canım hiç bekleme aşılama da iğne kullanıldığı için tüp bebek doktoru tedaviye hemen başlayın iğne altta kalan yumurtalıkların da hareketlenmesini sağlamıştır dedi ben tüp bebek tedavisine başladım yarın kendi doktoruma gidicrn yumurtalıklar buyuduyse Ankara'ya tıp bebek merkezine gidicezbenim de negatif
İnşallah canım şuan tekrar iğneye başladım ama kasiklarim çok ağrıyor kramplar giriyor geçmiyor karnım da 5 aylık hamile gibi duruyorcumartesi gecesi sabaha kadar acilde gecirdim. uzman doktor filan da yok ultrasonuma bakan karnimda 4 cmlik folikuller gordugunu soyledi kistler filan OHS dediler. karnim 94 cm ye firladi ki benim her zaman karnim duzdur belim 65 cm civaridir. cok korkunctu.Kan degerlerim de bazilari dusuk bazilari yuksek ne bicim ilaclar kullaniyoruz Allah askina,. her gun pisman oluyorum. BU kadar azap cekip regl olmana cok uzuldum. insallah aldigin kiloyu verir dogal yoldan hamile kalirsin.
Ben baska bır doktora gittim ben de fazla yumurtlama oldu ya zaten senın vucut cok hassas sen en az 3 ay bır sey yapma dedı dinlendir vucudunu dedi.. Senin de eger sorunun yoksa dogal yol dene cok duydum tup asılamada olmayıp dogaldan hamıle kalan. O ılaclar beni cok kotu yaptı ben tekrar deneyemem 4 kılo daha alamam saglıgım gıttı sımdı de sıvılceler cıktı yuzumde adet olunca karnım duzelcekmıs beklıyorum bakalım ne olacak. Cok dusundum ogencılerım yıgenlerımde cocuklarım sayılır dıye. benle eşimde bir sorun yok demek ki zamanı değil... yada hayırlısı sabredeceğiz.İnşallah canım şuan tekrar iğneye başladım ama kasiklarim çok ağrıyor kramplar giriyor geçmiyor karnım da 5 aylık hamile gibi duruyor
Hayırlısı olsun bakalımBen baska bır doktora gittim ben de fazla yumurtlama oldu ya zaten senın vucut cok hassas sen en az 3 ay bır sey yapma dedı dinlendir vucudunu dedi.. Senin de eger sorunun yoksa dogal yol dene cok duydum tup asılamada olmayıp dogaldan hamıle kalan. O ılaclar beni cok kotu yaptı ben tekrar deneyemem 4 kılo daha alamam saglıgım gıttı sımdı de sıvılceler cıktı yuzumde adet olunca karnım duzelcekmıs beklıyorum bakalım ne olacak. Cok dusundum ogencılerım yıgenlerımde cocuklarım sayılır dıye. benle eşimde bir sorun yok demek ki zamanı değil... yada hayırlısı sabredeceğiz.
canim benimde goguslerim sis ve belim agiriyor ve ayaklarim buz gibi. senin bi sonuc ciktimiMerhaba bayanlar ben biraz önce üye oldum. Ve direkt konuya girmek istiyorum cumartesi günü aşılama yaptırdım 4. Günüm yüzüm ateş gibi yanıyor ayaklarım üşüyor çok gaz birikiyor alttan üstten göğüsler çok sis ve ağrıyor kasiklar da ağrı ve batmalar oluyor progeston da kullanıyorum aşılamada hamile kalanlar bu belirtiler ile karşılaştılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Negatif olunca tüp bebek yaptırdım bekliyorum ayın onunda belli olacakmışcanim benimde goguslerim sis ve belim agiriyor ve ayaklarim buz gibi. senin bi sonuc ciktimi
evet canim hamileyim simdiNegatif olunca tüp bebek yaptırdım bekliyorum ayın onunda belli olacakmış
benim tuttu 15 haziranda yaptirdim asilama.. dun acile gittim.kan degerim 138 cikti sizce normalmiaşılama esnasında çok canım yandı.rahim filmi narkozsuz olmasına rağmen saha rahat geçmişti.sizlerin nasıldı ?
benim tuttu 15 haziranda yaptirdim asilama.. dun acile gittim.kan degerim 138 cikti sizce normalmi
Merhaba bayanlar ben biraz önce üye oldum. Ve direkt konuya girmek istiyorum cumartesi günü aşılama yaptırdım 4. Günüm yüzüm ateş gibi yanıyor ayaklarım üşüyor çok gaz birikiyor alttan üstten göğüsler çok sis ve ağrıyor kasiklar da ağrı ve batmalar oluyor progeston da kullanıyorum aşılamada hamile kalanlar bu belirtiler ile karşılaştılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Ben de 27 Ağustos'da aşılama yaptırdım cuma günü şiddetli bir bel ağrısı başladı yerimden kalkamıyorum felç gibi oldum bugün artık eşim dayanamadı hastaneye götürdü durumu anlattık aşılama olduğumuz için iğne ilaç veremediler gitmişken kan tahlili yaptıralım dedik sonuç 5.57 çıktı. 5 in üzerinde hamile sayılıyormuşum yani 4 günde çıktı. 2 gün sonra tekrar gidicem değer 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik sürecim başlıyormuş inşallah. 3 yıl önce 1.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim onda da 5. Gün öğrenmiştim berbat karın ve kasık ağrım vardı.Bende ilk aşılama mı yaptırdım çok düşünüyorum varmı yokmu diye. Şuan 6 günüm. Dr aşılama sonrası ilaç kullanımı vermedi. Sizce ilaç sartmi
Bende de kasik ağrım çok oluyor ve aşırı istahim açık bilmiyorum gün sayımı ypyrm yarın 7 günüm.Ben de 27 Ağustos'da aşılama yaptırdım cuma günü şiddetli bir bel ağrısı başladı yerimden kalkamıyorum felç gibi oldum bugün artık eşim dayanamadı hastaneye götürdü durumu anlattık aşılama olduğumuz için iğne ilaç veremediler gitmişken kan tahlili yaptıralım dedik sonuç 5.57 çıktı. 5 in üzerinde hamile sayılıyormuşum yani 4 günde çıktı. 2 gün sonra tekrar gidicem değer 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik sürecim başlıyormuş inşallah. 3 yıl önce 1.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim onda da 5. Gün öğrenmiştim berbat karın ve kasık ağrım vardı.
Bende de kasik ağrım çok oluyor ve aşırı istahim açık bilmiyorum gün sayımı ypyrm yarın 7 günüm.Ben de 27 Ağustos'da aşılama yaptırdım cuma günü şiddetli bir bel ağrısı başladı yerimden kalkamıyorum felç gibi oldum bugün artık eşim dayanamadı hastaneye götürdü durumu anlattık aşılama olduğumuz için iğne ilaç veremediler gitmişken kan tahlili yaptıralım dedik sonuç 5.57 çıktı. 5 in üzerinde hamile sayılıyormuşum yani 4 günde çıktı. 2 gün sonra tekrar gidicem değer 2 katına çıkarsa sağlıklı gebelik sürecim başlıyormuş inşallah. 3 yıl önce 1.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim onda da 5. Gün öğrenmiştim berbat karın ve kasık ağrım vardı.
Ben özelde yaptırdım test 25 tl ödedim 40 dk sonra aldık sonucu Ve regl günüme 12 gün var daha. İstersen sende bi dene beklemek ölümden beter Rabbim emeklerinimizi boşa çıkarmasınBende de kasik ağrım çok oluyor ve aşırı istahim açık bilmiyorum gün sayımı ypyrm yarın 7 günüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?