Aşılama

Bende dediğin gibi ağrılar olmuyor. Acaba tutmadimi diye çok düşünüyorum. Senin adına çok sevindim. Allahım kucağına almayida nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar bende ilk kez aşılama yaptırdım, bugün 12 gün oldu,adetime 4 gün daha var ama sanki adet olacakmışım gibi bel ağrım var, zaman zaman kasıklarıma ağrı giriyor ve göğüslerimde ağrı var. Bunları yaşayıp aşılama ile hamile kalan oldu mu acaba? Test yapmaya korkuyorum resmen, lütfen bişeyler yazın.İnşallah bunlar hamilelik belirtisidir

Inşallah bu belirtiler hamilelik belirtilerin olur inşallah. Herkeste farklı farklı oluyor sanırım bende çözemedim daha 8 gün dym

İnşallah canım ama dediğin gibi herkeste farklı oluyor heralde,kaç gündür araştırıyorum durmadan okuyorum kafam karıştı iyice,insan kendini biraz da ona inandırmak istiyor sanırım psikolojik olarak, inşallah meleklerimiz en kısa zamanda gelir

Inşallah cnm bnde aynı senin gibiyim.birsey soracacgm bende karın şişkinliği oldu sence normalmi bu

Valla hiç bilmiyorum canım normal mi değil mi,herkesin vücudun da farklılık gösteriyor ki baksana binbir çeşit şeyler yazılmış. Mesela benim aşılamadan sonra hiç şikayetim olmadı sadece bir iki gündür var bunlar. Keşke kendimizi bu kadar dinlemesek ama insan duramıyor. Acaba ondan mı acaba bundan mı diye. Her belirtiyi hamileyim zannediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İçimizi ferah tutup dua edelim. İnşallah sende hamilesindir canım.

Cnm kan testini ne zmn ypcksn

5-6 Ağustos gibi adet olmam gerekiyor, olmazsam bir iki gün sonra yapmayı düşünüyorum,12 günden sonra kanda belli olan varmış ama şu an cesaretim yok. Kötü sonuç almaktan korkuyorum sanırım

Ya arkadaşlar nolur yardımcı olun,benim gibi sanki adet olacakmış gibi bel ağrısı çekip hamile kalan yok mu, moralim çok bozuk tutmadı mı dersiniz. Göğüslerimde de ağrı var birkaç gündür.

Merhaba arkadaşım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah, ne gibi belirtiler oldu sende paylaşır mısın bizimle, adetine yakın bel veya karın ağrın oldu mu

Ya arkadaşlar nolur yardımcı olun,benim gibi sanki adet olacakmış gibi bel ağrısı çekip hamile kalan yok mu, moralim çok bozuk tutmadı mı dersiniz. Göğüslerimde de ağrı var birkaç gündür.
Senle benden başka sanırım kimsecikler yok burda

Galiba canım, insan böyle durumlarda evet ya bende de öyle oldu diycek birini arıyo, iki üç gün daha sabretmem lazım, inşallah ondan sonra güzel haberlerimi paylaşırım burdan

Galiba canım, insan böyle durumlarda evet ya bende de öyle oldu diycek birini arıyo, iki üç gün daha sabretmem lazım, inşallah ondan sonra güzel haberlerimi paylaşırım burdan
Cnm nptn test yptrdnmi bn evde yaptım 10 gun ikinci çizgi silik çıktı bugun12 gün test yptrmya korkyrm cok

Bende ilk aşılama mı yaptırdım çok düşünüyorum varmı yokmu diye. Şuan 6 günüm. Dr aşılama sonrası ilaç kullanımı vermedi. Sizce ilaç sartmi
İlaç sadece progeston veriyorlar aşılama da ama benden size tavsiye sürekli yatmayin kan dolaşımı da çok önemli

merhaba benimde aşılamadan sonraki 14. günüm idrar testi negatifyarın test yapacağım amma kısklarım ve belim çok ağırıyo sizde durum nedir .

Merhaba hanımlar. Gruba yeni üye oldum. Öncelikle herkese sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı diliyorum. 2 yıllık evliyim. 16 aydır deniyoruz. Eşimde ve bende herhangi bir sorun tespit edilemedi. Her ne gerekiyorsa test film spermiyogram vs.yaptırdık.birsey çıkmadı. 1 kez kimyasal gebeliğim oldu. 3 ay klomen kullandım olmadı. En son 8 ağustosta ilk aşılamamızı yaptırdık. Bugün 9. gün oldu. İlk hafta kasiklarim çok ağrıdı. Bugün de belim ağrıyor. Arada bir karnım da ağrıyor. Göğüs hassasiyeti de var biraz. Elimizden geleni yaptık gerisi allaha kaldı..beklemesi zor bir süreç. Günler geçmek bilmiyor.

İnsallah güzel haberler alırsınız ..Benim aşılamam 23 ağustosta oldu ..Dr sonuca 9 eylül de baktırın dedi . bende 2,5 yıllık evliyim ve bende ve eşimde de sizin gibi bir sorun tespit edilmedi polip var dediler 8-9 ay önce aldı doktorum onalrıda sonrasında hep bekleyiş hep hüsran.. İlk kez aşılama yapıyorum inşallah sonucu iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…