Aşılama

Slm.kizlar ben de ilk asilamami oldum bu gun yedinci günüm kasiklarinda batma.oluyor ağrılarım var ınlsh tutmustur bebegim allahım isteyen herkeze versin kimsenin kucağını boş bırakmasın. Aşılması tutanlar sizce bu belirtiler normalmi

Merhaba kızlar. Bende 2,5 yıllık evliyim. Henüz hiç hamile kalmadım. Bende polikistik over var esimde de Sperm hareketsizligi. Doktor aşılama onerdi. 31 Ağustosta aşılama yaptık bugün 11.günüm lavaboda peceteyle baktığımda kahverengi sumuksu bir şey geliyor. Bu neden oluyor bilgisi olan var mı ? Bel ve kasık ağrılarım da var.

Çarşamba günü aşılama yaptırmıştım. Yani bugün 5. Günüm. Dünden beri ara ara gelen kahverengi bir akıntı var. Normal reglime daha 10 gün var. Yerleşme kanaması için de daha erken değil mi ? Neden olabilir ki ?

Canım hamile kaldin mı merak ettim bende pcokuyum ve bu ay aşılama yaptrcaz

Merhaba benim şuan 7.günüm bana o ilaçtan verilmedi aynı belirtiler var ama belli olmaz şuan ay sonu anca

kızlar merhaba. dr bana da aşılama önerdi pazartesi günü ön görüşme yapacağım. banada yardımcı olurmusunuz? bu rahim filmmi acıyor falan öyle bişieyler duymuştm ama nasıl ağrıyor mu? açıkçası brazcık korku var.

merhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.bazı devlet hastanelerinde ücretsiz.sevgiler.

Sorunuzu göremedim cvblayamadm o yuzden

Ayy ne güzel inşallah bende hamile kalırım bu ay aşılama yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…