- Konu Sahibi Esra tprdmz
-
Canım hamile kaldin mı merak ettim bende pcokuyum ve bu ay aşılama yaptrcazMerhaba kızlar. Bende 2,5 yıllık evliyim. Henüz hiç hamile kalmadım. Bende polikistik over var esimde de Sperm hareketsizligi. Doktor aşılama onerdi. 31 Ağustosta aşılama yaptık bugün 11.günüm lavaboda peceteyle baktığımda kahverengi sumuksu bir şey geliyor. Bu neden oluyor bilgisi olan var mı ? Bel ve kasık ağrılarım da var.
Hayır maalesef. Kilo vermeye çalışıyorum ve sonrasında tüp bebege gideceğim. İnşallah senin aşılaman tutar canım.Canım hamile kaldin mı merak ettim bende pcokuyum ve bu ay aşılama yaptrcaz
Aminn Insallah canim hepimizin olsun Allah'ın izni ile..cok mu kilon var pekiHayır maalesef. Kilo vermeye çalışıyorum ve sonrasında tüp bebege gideceğim. İnşallah senin aşılaman tutar canım.
Evet bayagi. 20 kilo fazlam var.onu vermeye çalışıyorum :/Aminn Insallah canim hepimizin olsun Allah'ın izni ile..cok mu kilon var peki
Merhaba bayanlar ben biraz önce üye oldum. Ve direkt konuya girmek istiyorum cumartesi günü aşılama yaptırdım 4. Günüm yüzüm ateş gibi yanıyor ayaklarım üşüyor çok gaz birikiyor alttan üstten göğüsler çok sis ve ağrıyor kasiklar da ağrı ve batmalar oluyor progeston da kullanıyorum aşılamada hamile kalanlar bu belirtiler ile karşılaştılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Merhaba benim şuan 7.günüm bana o ilaçtan verilmedi aynı belirtiler var ama belli olmaz şuan ay sonu ancaMerhaba bayanlar ben biraz önce üye oldum. Ve direkt konuya girmek istiyorum cumartesi günü aşılama yaptırdım 4. Günüm yüzüm ateş gibi yanıyor ayaklarım üşüyor çok gaz birikiyor alttan üstten göğüsler çok sis ve ağrıyor kasiklar da ağrı ve batmalar oluyor progeston da kullanıyorum aşılamada hamile kalanlar bu belirtiler ile karşılaştılar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
63 çıktıysa bence hamilesin benim aşılamanın 12.gününde sonuç 2 ydiAşılamamın 12. Günü 63 çıktı hcg ? Sizce durum nasıl ???? Yorum lütfen
Teşekküler bebeğimmmm inşallahhhh63 çıktıysa bence hamilesin benim aşılamanın 12.gününde sonuç 2 ydi
Sorunuzu göremedim cvblayamadm o yuzdenmerhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.bazı devlet hastanelerinde ücretsiz.sevgiler.
Bebeğimi kucağıma aldım on gün oldu Darısı sizlere inşkızlar durumlar nedir? Güzel haberler var mı:)
Hic ugrasma olmadıysa imkanın varsa ankara da gürgan klinik var tüp bebek merkezi bn ilk denemede bebeğim tuttu ve suan on günlük oldukHayır maalesef. Kilo vermeye çalışıyorum ve sonrasında tüp bebege gideceğim. İnşallah senin aşılaman tutar canım.
Ayy ne güzel inşallah bende hamile kalırım bu ay aşılama yaptıracağımmerhabalar.ben 5 yıllık evliyim nerdeyse,ilk 8 ay vajinusmus sonraki 4 yıl da hamile kalamama sorunlarıyla uğraştim.her kadın doğuma gittiğimde herhangi bi sorun yok diyip geri yolladılar.ben de tüp bebek merkezşne başvurdum en son bilgi almak amaçlı.direkt tüp bebek gerekmediği durum agöre farklı tedaviler olduğu soylendi.testlerimi yaptırdım pko dışında herhangi bi sorun gorunmedi.aşılama yaptım ve ilk denemede tuttu.şuan 7 aylık hamileyim.testler ve iğneler hariç aşılama net : 1500 tl idi 7 ay önce.herşey içinde olarak da 2buçuk sanırım.bazı devlet hastanelerinde ücretsiz.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?