- 13 Mart 2017
- 902
- 4.064
- 113
- 32
Bana. Doktor iliskideki gibi dedi ama bende tama bilmiyorumAynen canım ya bende kendim için aşılama tutacak diye düşünüyorum ama aşılamada tam kanallardan geçirip öyle mi bırakıyorlar spermi yoksa ilişkide olduğu gibi mi oluyor acaba...
Hmm eğer öyleyse bana direkt olarak tüp bebek diyebilir..Bana. Doktor iliskideki gibi dedi ama bende tama bilmiyorum
Neden kiiHmm eğer öyleyse bana direkt olarak tüp bebek diyebilir..
Bn 400tlye yaptrdm muayne ilaclar vs. HaricAsilama ozel de ne kdara mal oldu canm
Bizde yarin konslm bakalim ne diyecek doktorBn 400tlye yaptrdm muayne ilaclar vs. Haric
Çünkü kanallarda sorun zatenNeden kii
Konuscnm hakknda hayrlsi insaallahBizde yarin konslm bakalim ne diyecek doktor
Kanallarna baktlarmikiÇünkü kanallarda sorun zaten
Evet canım geçen yıl rahim filmi çektirmiştim biraz zor geçmişti o an..Kanallarna baktlarmiki
Cnm baska bi dr.a da gt istersen ben rahim filmi cekldm dr.bna yumurta gelstrci ilac vs.kullandrmadan asilama yapcz dedi hemen dr.umu degstrdm bosuna para vercektm yaniEvet canım geçen yıl rahim filmi çektirmiştim biraz zor geçmişti o an..
Başka bi doktor baktı sonucuma hiç bi sorun yok adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti...
Ama biz yinede tüp bebek doktoruna gittik geçen ay ve aynı rahim filmi sonucuma oda baktı kanallarına bakılırken çok zorlanılmış kanalların açık ama çok hafif açık yani dar dedi...
Geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..
Bu ay da aynı şekilde olacak..
Bu ayda tutmazsa gelecek ay ameliyat olucam..
Yani en azndan baska dr.unda fikrni alms olursn memnunsan sen bilirsn tabiEvet canım geçen yıl rahim filmi çektirmiştim biraz zor geçmişti o an..
Başka bi doktor baktı sonucuma hiç bi sorun yok adet olunca gel aşılamaya geçelim demişti...
Ama biz yinede tüp bebek doktoruna gittik geçen ay ve aynı rahim filmi sonucuma oda baktı kanallarına bakılırken çok zorlanılmış kanalların açık ama çok hafif açık yani dar dedi...
Geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..
Bu ay da aynı şekilde olacak..
Bu ayda tutmazsa gelecek ay ameliyat olucam..
Canım zaten benim ilk gittiğim dr önce yumurtalarıma baktı bi sorun yok ama rahim filmi çektir bana faks olarak yolla dedi çünkü antalyada doktorum..Cnm baska bi dr.a da gt istersen ben rahim filmi cekldm dr.bna yumurta gelstrci ilac vs.kullandrmadan asilama yapcz dedi hemen dr.umu degstrdm bosuna para vercektm yani
Ve 2 aydır 5 saatlik yolumuz oluyor antalyaya tüp bebek doktoruna giderken...Yani en azndan baska dr.unda fikrni alms olursn memnunsan sen bilirsn tabi
Ozaman asilama tutarrrÇünkü kanallarda sorun zaten
Ama eğer şimdiye kadar spermler geçmediyse aşılama olarakta nasıl geçecek ki ben aşılama deyince tam kanalların içinden geçirip bırakacaklar sandımOzaman asilama tutarrr
Internetten baksana bi nasil yapiliyormusAma eğer şimdiye kadar spermler geçmediyse aşılama olarakta nasıl geçecek ki ben aşılama deyince tam kanalların içinden geçirip bırakacaklar sandım
Baktım zaten canım..Internetten baksana bi nasil yapiliyormus
Amin canim aminBaktım zaten canım..
Inşallah hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur..
Evet cnm kanallarn darsa acilmasi lazm acildigi vakit belki asilamaya bile gerek kalmazAma eğer şimdiye kadar spermler geçmediyse aşılama olarakta nasıl geçecek ki ben aşılama deyince tam kanalların içinden geçirip bırakacaklar sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?