Aşılama Asilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb hanımlar buraya hayırlı bı haber alıp yazmayı çok istemistis beklediğim gün geldi ilk asilamam tuttu biz çok sevindik size de bu konuda yardım etmek isterim cunku ilk aşılama tutmuyor diye bizi hep umutsuzluğa düşürduler gunlerce bu sayfada aşılaması titan var mı diye okumadım msj kalmamisti şimdi bu msjimi okuyun 5 senedir çocuğum olmuyordu iki kere düşük yaptım aşılama yaptırdım ve tuttu belirtiler devamlı kesilmeyen kaşık agrisi sabahları bel ağrısı bacaklarım a kramp girmesi test i 12.gun yaptım negatif çıktı ucuz testlerdendi eşim sonra iyisini aldı coooook silik bı çizgi vardı
Hayirli olsun bebegin ins Hayirli kucagina alirsin. Asilama ypaildiktan sonra ilac verdimi doktor?ve iliski önerdimi?

Kizlar yardimci olurmusunz ben 3 senelik evliyim ama cocugum yok eşimin spermi hareketli %2ama spermi 45milyon bu yüzden doktor asilama yapalim dedi sizce tutarmi bnim hiç bir sorunum yok ama umudum da yok
merhaba canim, asilama yaptirdinmi sen? esin örnek verdikten sonra spermler bir su ile bulusturuyor. buda esinin sperm kalitesini ve hareketliligini vs etkiliyor, daha iyi yapiyor yani. allahtan umut kesilmez. sonuc nedir sende?

Merhaba bende siteye yeni katıldım bu ay aşılama yapiicak hiçbir sorunumuz yok ikibucuk yıllık evliyim ama maalesef olmadı tutmaz diye çok korkuyorum femare tedavisi goruyorum umarım bu ay çift çizgiyi görürüm :dua:
merhaba, aceba sonucunuz nedir?asilamaniz tuttumu?

Mrb esimde 2 gunluk verince çok az çıkıyordu 4 günlük perizde ise normal çıkıyordu ve dedik ki demekki iki gün arayla yapmak bize olmaz cunku sayı çok az ama yine olmadı aşılama yapıldı 2 hafta önce şuan hamileyim
ilk asilamanmiydi aceba? sonrasinda nelere dikkat ettin?

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim bu ay ilk aşilamami yaptirdim 6 ekimde 5. Gunumdeyim ve sonucu cok merak ediyorum. İlk asilamasinda tutan arkadaslar bilgi verebilir mi bel agrim gogus hassasiyetim kasik agrim asiri acikma ve tuvalete gitme problemim var anlik bas donmeleri var

Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim bu ay ilk aşilamami yaptirdim 6 ekimde 5. Gunumdeyim ve sonucu cok merak ediyorum. İlk asilamasinda tutan arkadaslar bilgi verebilir mi bel agrim gogus hassasiyetim kasik agrim asiri acikma ve tuvalete gitme problemim var anlik bas donmeleri var
Merhaba cnm Ben ilk asilamami yaptirdim gecen Ay fakat tutmadi.simdi ikinci asilama icin hazirlaniyorum.insallah bu sefer tutar.bende bir yan etkisi olmadi.sadece gaz problemim oldu.ve günlük peogestan kullandim. Sende kullaniyormusun?ve sizde bir Problem varmi?

Merhaba cnm Ben ilk asilamami yaptirdim gecen Ay fakat tutmadi.simdi ikinci asilama icin hazirlaniyorum.insallah bu sefer tutar.bende bir yan etkisi olmadi.sadece gaz problemim oldu.ve günlük peogestan kullandim. Sende kullaniyormusun?ve sizde bir Problem varmi?
Bi problem yok canim sadece cok istedigimizdeen olmuyor sanirim sadece folic asit kullaniyorum

Benimde ilki yapilmisti tutmadi canim cok bklentiye girmistim. Pko var esimde ileri hareket yok sayisi iyidi yikandiktn sora asilamaya uygn dedi ama olmadi. Ve hala adet olamadim progestan kullandgimdan bu geciktiriyorms hormonlar dengemizi bozdu hep

2. Yi deneyen var mi kizlar? Bu ay 2. Yi denemeyi dusunuyorum. Ama klomenle bitane anca yumurtam oluyo igneli daha mantkli geliyor bunu deneyeniniz varmi bi umut ariyorum yoksa bunun sonu tupbebege gecick daha zor ve yipratixi bi surec :s

Canim ben igneli yaptirdim 2 yumurta buyudu insallah cok iyi olur hepimiz icin
2. Yi deneyen var mi kizlar? Bu ay 2. Yi denemeyi dusunuyorum. Ama klomenle bitane anca yumurtam oluyo igneli daha mantkli geliyor bunu deneyeniniz varmi bi umut ariyorum yoksa bunun sonu tupbebege gecick daha zor ve yipratixi bi surec :s

ben bu ay 2.ciyi deniecegim. ilk asilamamda hap ile yumurta gelistirdik, 2 tane güzel, 1 tane kücük yumurtam olusmustu. ama malesef tutmadi. bu ay igne ile yumurta gelistirmeye basladik. insallah bu sefer tutacak. hepimiz icin hayirlisi

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
bende tebrik etmek istiyorum. degeriniz 2 güne bir 2 ye katlanmasi gerekiyormuski.sizde o olmus. insallah yükselmeye devam eder ve saglikli bir bebegin olur. ilk asilamanmiydi?

bende tebrik etmek istiyorum. degeriniz 2 güne bir 2 ye katlanmasi gerekiyormuski.sizde o olmus. insallah yükselmeye devam eder ve saglikli bir bebegin olur. ilk asilamanmiydi?
Asilama. Simdi hastaneden geldim kan verip gece 20.00 da cikicak 16.gun testim ne cikacak bakalim

ben bu ay 2.ciyi deniecegim. ilk asilamamda hap ile yumurta gelistirdik, 2 tane güzel, 1 tane kücük yumurtam olusmustu. ama malesef tutmadi. bu ay igne ile yumurta gelistirmeye basladik. insallah bu sefer tutacak. hepimiz icin hayirlisi
Bende bu ay onu duaunuyorm yarin doktora gidicem. Ins tutar hayierlisi olsn canim. Bisi da sorucam. Ilk asilamadan aora progestan verdi doktor kanda gebe olmadgm anlasilinca biraktim. Adetin gecikebilir bu haptn dolayi dedi hala adet olamadim ctlatma ignesnden sora 19. Gune geldm sende bole seler oldumu sokturucu de hemen vermk istemiyor bkletiyo:(

Bende bu ay onu duaunuyorm yarin doktora gidicem. Ins tutar hayierlisi olsn canim. Bisi da sorucam. Ilk asilamadan aora progestan verdi doktor kanda gebe olmadgm anlasilinca biraktim. Adetin gecikebilir bu haptn dolayi dedi hala adet olamadim ctlatma ignesnden sora 19. Gune geldm sende bole seler oldumu sokturucu de hemen vermk istemiyor bkletiyo:KK43:
Bende progestan kullandim cnm asilamadan sonra 15 gün.asilama olduktan sonra 19.gün Regl oldum. Benimde 3-4 günlük bir gecikmem oldu.progestan geciktiriyormzs bende duydum bunu.bugün ignemin 2.Günü.hayirlisi bakalim ins 2.asilamam tutar

Back
X