Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben tedavi görmüyorum henüz bebek istiyoruz daha yolun başındayız bakalım hayırlı zamanda olsun inşAllah

3.yıldan gidiyoruz başka bir şeyle alakalı yorum gördüm sizin yorumunuzu görünce de cevaplamak istedim

Merhaba, bende bu ay aşılama yaptıracam ama şeyi merak ettim, iğne ile ve ilaçla demissiniz nasıl oluyor anlayamadim

Merhaba, bende bu ay aşılama yaptıracam ama şeyi merak ettim, iğne ile ve ilaçla demissiniz nasıl oluyor anlayamadim
Merhaba, hakkinizda Hayirlisi olsun ins.söyleki yumurta büyütme islemi hem igneyle oluyor veya günlük kullandigin haplarla.benim Ilk asilamam letu isimli hapla yapilmisti gebelik olusmadi. Ikinci asilamam fostimon isimli igneyle yapildi, gebelik olustu malesef kimyasal gebelik yasadim.3.asilamam yine fostimon igneyle yapildi gebelik olustu cok sükür bebegime kavustum.rabbim tüm isteyenlere icindede sana nasip etsin insallah!

Herşeyimiz aynı 2 aşılama yaptırdım yaşım 27 tutmadı

Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah.. Keseyi kacinci gününde gördün acaba

Kızlar ben bu ay günde 2 doz la klomen kullandım. Yarın yine kontrolüm var dua edin yumurtalar büyümüş olsun..
Estrofem günde 2 kez kullanıyorum rahim kalinlassin diye
Birde pko um

Kızlar ben bu ay günde 2 doz la klomen kullandım. Yarın yine kontrolüm var dua edin yumurtalar büyümüş olsun..
Estrofem günde 2 kez kullanıyorum rahim kalinlassin diye
Birde pko um
Ben de pko luyum dün başladım günde 2 doz la klomene cuma kontrole gidecem. Inşaallah oluşmuştur yumurtalarin

Ben de pko luyum dün başladım günde 2 doz la klomene cuma kontrole gidecem. Inşaallah oluşmuştur yumurtalarin
Insaallah doktor seçilmiş yumurta henüz yok diyo iki seferdir birde rahim hala inceyi estrofem kullaniyorm
Aynı asamalardayiz ben birkaç gün öndeyim galiba sizde
Benim adetin 1.gununden itibaren 14.günüm
Yarın kontrolüm var yine aynı demez umarim

Doktora gidip aşılama yaptıran var mi hamilelik oldu mu bilgi verirmisinz
Ben şuan hamileyim binlerce şükürler olsun çok heycanlıyım :) İlki olumsuzdu ama 2.sinde hayırlı haberi alabildik daha perş günü test kontrol herşey pozitif :)Esra Çabuk Cömert'e gidiyorum Ankara'da Allah inşallah kucağıma almayı da nasip eder.

Hay maşallah cok cok sevindimm bana da dua edin tüm isteyenlere olurmu
Tabiki Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin emeklerinizin karşılığını Allah nasip eylesin O guzel mucize haberi duymayi isteyen herkese ve sana da nasip etsin canim kalbini ferah tut olur elbet sabredin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…