- Emoji Skoru
- 59
- Puanlar
- 48
Ins gebeliktir ama atesin cok cikarsa bence bi doktora git enfeksiyon falanda olabilirAşılamanın bgun 10ncu günü ama 2 gündür ateşim var ve göbek kısmımım sağ tarafı ağrıyor..normal mi sizce yoksa apandisit mibilemedim
inş :) öğle arası die bekliyorum gitcem doktoraIns gebeliktir ama atesin cok cikarsa bence bi doktora git enfeksiyon falanda olabilir
Ahh ne güzelAsilamanin 12.gunu kan verdim 80 cikti tekrardan. 14.gun verdim180 cikti cok şükürbugun de keseyi gormek icin gidecegiz
Teşekkür ederiz canim benimAhh ne güzelya :) çok sevindim adınıza
Sorun olmaz allahin izniyle yas asilamada Sorun yapilmiyor.yumurta kalitesi,sperm kalitesi hizi sayisi vs bunlar daha önemli faktörler diyor doktorlar.ben asilama yaptirdim sormak istedigin varsa sorabilirsinBen 32 yim o yüzden merak ettim :)
Teşekkür ederimSorun olmaz allahin izniyle yas asilamada Sorun yapilmiyor.yumurta kalitesi,sperm kalitesi hizi sayisi vs bunlar daha önemli faktörler diyor doktorlar.ben asilama yaptirdim sormak istedigin varsa sorabilirsin
Maşallah canımKizlar dun keseyi gormek icin gittik ikizmis ama bi kese digerinden biraz daha büyüktü doktor üüçüz de olusabilir dedi
InsaAllah canim benim saolasin darisi isteyenlereMaşallah canımRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin kuzucuklar bizleri unutma dualarında
benımde oyle karnımın sag tarafında igne batırıyolar gıbı oluyo ama ates yok bende gıttınızmı doktora merak ettımAşılamanın bgun 10ncu günü ama 2 gündür ateşim var ve göbek kısmımım sağ tarafı ağrıyor..normal mi sizce yoksa apandisit mibilemedim
cok sevındım senın adına belırtılerını bızımle paylaşırmısın rıa etsemmKizlar dun keseyi gormek icin gittik ikizmis ama bi kese digerinden biraz daha büyüktü doktor üüçüz de olusabilir dedi
1.gun aağrım yoktucok sevındım senın adına belırtılerını bızımle paylaşırmısın rıa etsemm
Evet gittim ama bir şey yok dedi belki yumurtaların çatalamıştır hala devam ediyor mu pekibenımde oyle karnımın sag tarafında igne batırıyolar gıbı oluyo ama ates yok bende gıttınızmı doktora merak ettım
Aaa çok tatlıInsaAllah canim benim saolasin darisi isteyenlere❤
Soğan kürü ve maydonoz suyu rahimdeki bütün ödemi iltihabı atıyor temizliyor diye biliyorum canım.o yüzden hamile bayanlara önermezler büyükler yerleşmeye engel olur yada düşük tehlikesi yaratır diye bir büyüğüm söylemişti ordan biliyorum bende ama yine de bir araştır ya da doktoruna danış derimKızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins
Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu?
Bende pko luym bu arada
Canım ben özel de 2 kere yaptırdım toplam da 3000 verdim ondan bir iğneleri aldım 150 tl civarındaydı aşılamadan önceki kan testlerini genetik testlerini devletten yaptırabilirsin ben onlara da 300 verdik sanırımkızlar merak ettiğim bişey var aşılama için ne kadar harcadınız ortalama maliyeti nedir