Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok sevindim gözünüz aydın allah sağlıklı sıhhatli bebişine kavuşmayı nasip etsin. Takip ediyordum yazmak bugüne nasip oldu. Bizimde sebepsiz doktor yumurta rezervi iyi dedi eşimin değerleri de iyi; hareketli 87m ve %62 olarak gözüküyor. Rapor için gidecektim ama bayram girdi ve malesef bu ayı es geçeceğiz Eylül'de başlayacağız. İnşallah bizde senin gibi güzel haberleri alırızz.

Canm belirtilerin nelerdi bugun 9. Gunum ve inanılmaz göğüs ucu hassasjyeti var progestanda kullaniyorum sendedd olmusmuydu
Canim ins hamilesindir! Bir kac gün sonra Test yapabilirsin:) Ben gün gün not almistim yaziyorum ekte neler yasadigimi.
1.gün: gece 12 gibi hafif karin agrisi

2.gün: sabah 10 gibi Adet agrisi gibi karinda agri, 15 gibi birden kalkinca Sol kasikta 1-2 saniye agri

Aksam 8 gibi sag kasikta batma

3.gün:

4.gün: sabah 2 Damla siyah/koyukahve nokta,Sol kasikta hafif agri

5.gün: son kasikta hafif batma 19 da,9 gibi Ara Ara cok ince batma,23 gibi birden kalkinca Sol kasigimda 1-2 saniyelik batma

6.gün: cok cok hafif kasik agrisi,pek yan etki yok

7.gün:hapsurunca kasikta batma

8.gün: belirti yok

9.gün: 22.30 da karnimi icine cekince Sol kasikta batma,ayaga kalkinca cok kisa sag kasik batmasi

10.gün: belirti yok

11.gün: koltuk altindan elleyincw gögüste dolgunluk, hafif Sol kasik Sizlamasi batmasi aksam 21.30 da

12.gün:gögüslerimde agirlik hissi,koltuk altimda agri

13.gün: gögüslerimde hassasiyet, idrar testinde pozitif. Regl 26.günü aksam 23.30 da

14.gün: ani hareketlerde sag kasik batmasi, aksam Cok siddetli karin ve kasik agrisi, beta hcg 132

15.gün:kasik agrim karin agrim Ara ara regl olacakmis gibi

Yaa cok mutlu oldummm ne kadar guzel bir haber tebrik ederimm bende bugun 9. Gunde kan verdim cikarmi bilmiyorum ama belirtilerin var miydi?

Süper kuzum Cok sevindim Hayirli ugurlu olsun,hayirlisiyla kesesini görmeyi ve Kalp atislarini duymayi nasip etsin Rabbim. Dikkat et kendine,ilk dönemler cok önemli biliyorsun.sakin hurma felan yeme.biliyorsundur Dikkat etmek gerkewnleri ztn

Sağlıcakla al kucağına yavrunu ♥ Darısı biz isteyenlerin başına bana da dua eder misin nolurrrrrr
Aminn Allah razi olsun canimartik gün sayiyoruz,ins butün hamileler icindede ben saglikla kucagimiza alirizher gece dualarimdasiniz Kizlar,ne kadar emek ettigimizi biliyorum,ins gönlümüze göre verir Rabbim. Sen asilama yaptirdinmi?yaptiracakmisin?

InsaAllah canim benim Rabbim guzel haberler almayi nasip eylesin Allah büyük canim benim emegimizi bosa cikarmasin

Yaa cok mutlu oldummm ne kadar guzel bir haber tebrik ederimm bende bugun 9. Gunde kan verdim cikarmi bilmiyorum ama belirtilerin var miydi?
Teşekkürler canim ewet belirti fazlasiyla vardi goguslerde dolgunluk agri kasiklarda ani hareketlerde agri batma vardi adet olacakmis gibi sanci bel ağrısı bu sekilde canim benim surekli uyumak istiyorum halsizlik var gozlerimi acacak halim yok o derece bayagi karin bolgemde agri var uzandigimda damar gibi bisey atiyor hep cok şükür ins yarin kan degerim yukselmistir

Aynen canim benim cok şükür birde yarin ki kan degerim yuksek olursa iyi Amin inssAllah doktorum ayin 20sin de ultrasonda görürüz dedi ins guzel gider

Aynen canim benim cok şükür birde yarin ki kan degerim yuksek olursa iyi Amin inssAllah doktorum ayin 20sin de ultrasonda görürüz dedi ins guzel gider
Iyi Gider allahin izniyle canim, 2 günde bir 2 ye katlarsa ztn Sorun olmaz.asilamada kac yumurtan vardi bilmiyorum Ama bakarsin ikiz olur:) Hayirlisi neyse hakkinda o olsun ins.sen Dikkat et kendine.progestan kullaniyormusun?

Ins canm guzel bir baslangic yaptin bence devamida guzel gelir bu belirtiler bendede var ozellikle gogus ucu cok rahatsiz etmeye basladi, sende progestan kullandin mi? Ondan mi oluyor anlamıyorum uorum

Amin amin inşallah. Bu ay yaptircaktik iki tane 2 cm kist oluşmuş canım. Doktorum doğum kontrol hapı verdi önce kistler geçsin dedi inşallah bir aya geçerse Eylül de yaparız dedi gecmeyedebilir önümüzdeki adetimde belli olcak. 3 ay Letu kullanmıştım kaç ay evvel doktorum çatlatma iğnesi yapmadı kendi çatlıyor demişti ve kist oluşmuş Doktorumu değiştim inşallah her şey güzel ilerler çok sağol canım

Iyi Gider allahin izniyle canim, 2 günde bir 2 ye katlarsa ztn Sorun olmaz.asilamada kac yumurtan vardi bilmiyorum Ama bakarsin ikiz olur:) Hayirlisi neyse hakkinda o olsun ins.sen Dikkat et kendine.progestan kullaniyormusun?

Ewet canim solda 1 yumurtam vardi progestan kullaniyorum sabah 1 aksam 2 gunde 3 tane toplam canim

Ins canm guzel bir baslangic yaptin bence devamida guzel gelir ❤bu belirtiler bendede var ozellikle gogus ucu cok rahatsiz etmeye basladi, sende progestan kullandin mi? Ondan mi oluyor anlamıyorum uorum

Ewet canim progestan hala kullaniyorum gunde 3 tane ama faydasi cok
Ins canm guzel bir baslangic yaptin bence devamida guzel gelir ❤bu belirtiler bendede var ozellikle gogus ucu cok rahatsiz etmeye basladi, sende progestan kullandin mi? Ondan mi oluyor anlamıyorum uorum

Hapşırma kismini bende yasamistim bilmiyorum ya sizin gibi haber veririm bende ins

Kızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins
Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu?
Bende pko luym bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…