- Emoji Skoru
- 170
- Puanlar
- 23
Bende pkoluydum canim cok şükür olumlu oldu asilama bence sogan kuru uygulama canim yani doktoruna danış enazindanKızlar bende bu ay iğne ile asilama olucam ins
Adet bitince soğan kürü de yapym diyorum sizce tedaviyle aynı anda bir zararı olur mu?
Bende pko luym bu arada
9. Gunum bugun kanda baktirdim ve <2 yaziodu canm tutmadi sanirimHadi Hayirlisi ins kacinci günün bugün?
Maşallah canım gayet iyi yükselmiş sağlıkla gelsin annesiSelam kizlar bugun tekrardan kan verdim sonuc 180.02 yukselmis persembe günü80di simdi 180 olmus ins iyi demektir yaa❤
Maşallah canım gayet iyi yükselmiş sağlıkla gelsin annesi♥
Amin canimAynen canim cok şükür Rabbim kucagimizi bos bırakmasın
Amin canimasilamani özelde mi yaptırdın yani ortalama ne kadar gider sence
Çok teşekkür ederim canım cevabın için iyi o zaman ben de özelde yaptircam ama doktor pek bilgi vermedi merak ettim özellerde fiyatları sağol canımEwet canim ozel tup bebek merkezinde yaptirdim 2 bin civarı gitti canim ilaclarla
Senin ufaklik baya baya yerleşiyorSelam kizlar bugun tekrardan kan verdim sonuc 180.02 yukselmis persembe günü80di simdi 180 olmus ins iyi demektir yaa❤
Aynen MasaAllah canimSenin ufaklik baya baya yerleşiyor❤
Cok karıştırmak istemiyorum bu ay odaklanma m lazım asilama ya iğne li olucak.. ilk asilamaniz mi tuttu canımBende pkoluydum canim cok şükür olumlu oldu asilama bence sogan kuru uygulama canim yani doktoruna danış enazindan
Bu arada doktor igneli tedavi mi verdiBende pkoluydum canim cok şükür olumlu oldu asilama bence sogan kuru uygulama canim yani doktoruna danış enazindan
Ins allah gonlune gore versinAynen MasaAllah canimbirde ikiz olsa cok istiyorum ya ❤
Canim moralini yuksek tut inan ki benimde ilk asilamamdi aksine hic umudum yoktu hatta sigara bile kullanmaya devam ettim ne de olsa tutmayacak diye birde 12.gun kan verdim ki 80 Çıktı doktorum cumartesi tekrar ver 140 150 filan cikmasi gerek dedi bugun verdim 180 cikti cok şükürCok karıştırmak istemiyorum bu ay odaklanma m lazım asilama ya iğne li olucak.. ilk asilamaniz mi tuttu canım
Bu ay yine tarlusal içiyorum
Bu arada doktor igneli tedavi mi verdi
Hangi ilaç verdi bnde pko
Nasıl yani canım iğneli tedavi biraz açar mısın kusura bakma pek bilgim yok yani hap verilmiyor iğneyle mi yumurta büyütülüyor ? Çünkü ben kişiden kişiye duruma göre değişiyor sanıyorum yani kimine hap kimine iğne yanlış mı biliyorum canım lütfen yardımcı olur musun ona göre bende doktorla net görüşeyimOnce femara kullandim 5 gun canim gunde 2 tane ictim sonra gonal f 450((75))mgde vurundum 6 gun boyunca solda tek bir yumurtam olusmustu cok şükür büyüdü ve asilama yapti igneli tedavide tutuyor canim
Canim bende klomen filan faydali olmadigi icin femara hap yazdi ardindan igne ile yumurtami büyüttü igneyle büyütülen yumurta daha saglam oluyor diyw biliyorum canim bende faydasi oldu cok şükürNasıl yani canım iğneli tedavi biraz açar mısın kusura bakma pek bilgim yok yani hap verilmiyor iğneyle mi yumurta büyütülüyor ? Çünkü ben kişiden kişiye duruma göre değişiyor sanıyorum yani kimine hap kimine iğne yanlış mı biliyorum canım lütfen yardımcı olur musun ona göre bende doktorla net görüşeyim
Çok şükür canım çok teşekkürler en iyisi doktora danışayim gittiğimdeCanim bende klomen filan faydali olmadigi icin femara hap yazdi ardindan igne ile yumurtami büyüttü igneyle büyütülen yumurta daha saglam oluyor diyw biliyorum canim bende faydasi oldu cok şükür
Hmm Sen yinede 14. 15.gününde idrar testi yap derim.hakkinda Hayirlisi ins.kacinci asilamandi?9. Gunum bugun kanda baktirdim ve <2 yaziodu canm tutmadi sanirim
Gözün aydin olsun cnm, güzel yükselmis. Hakkinda Hayirlisi neyse o olur ins,ikiz olmasi icin degerlerin düsük yalniz,ikiz olunca 2 günde 2 ye degil 4 e yakin katlanmasi gerekirdi beta degerinin.saglikli olsun en önemlisi oAynen MasaAllah canimbirde ikiz olsa cok istiyorum ya ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?