Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
meraba kızlar 3. aşılamayı yptrcm ağustos sonu. izmirde olan varmı aranızda. sizde durumlar nasl

bugün aaşılamamin 8.günüü idrar testi yaptim negatif çıktı moralim cok bozuldu kizlar acaba tutmadi mi ama kasiklarda ara ara batmalar var ani hareketlerde ağrı giriyor ama negatif çıktı moralim bozuldu
Daha cok erken Test icin,13-14 gün ilk idrar testini yapabilirsin.moralini bozma tutmusta olabilir tutmamista Sen kendini ikisinede hazirla.cok inanip sonra negatif cikmasi daha büyük bir yikim oluyor.hakkinda Hayirlisi neyse olur ins

meraba kızlar 3. aşılamayı yptrcm ağustos sonu. izmirde olan varmı aranızda. sizde durumlar nasl
Hayirlisi olsun,insallah hayirlisiyla tutar.bende 3.asilamadan hamileyim suanda,sana umut olsun:)güzel düsün güzel olsun

Hayirlisi olsun,insallah hayirlisiyla tutar.bende 3.asilamadan hamileyim suanda,sana umut olsun:)güzel düsün güzel olsun
ay maşallah cnm. ne güzl yüreğime iyi geldi. bebişinle gzl bi hamılelık geçir inş

ay maşallah cnm. ne güzl yüreğime iyi geldi. bebişinle gzl bi hamılelık geçir inş
Amin canim insallah Allah razi olsun.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin,umuyorumki seninkiside olumlu olur ve tutarhaberdar et bizleride

Amin canim insallah Allah razi olsun.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin,umuyorumki seninkiside olumlu olur ve tutarhaberdar et bizleride
bgn kalemdekı arkadaş ta hamıle kalmış. bana demedi. çok moralım bozuldu. insanların acıyarak bakmasını istemıorm artk ya

Kac yil oldu arkadasim?ve Sorun sizde tam olarak ne?
4. yıla gircz. 20 gün sonra cnm. bnm amh 4.70 yumurtalar polıkstık förünümlymş. eşimin ileri hareket yüzde 32 doktor sıkıntı etck bişi yok dedi cnm. ama işte olmayınca olmuyo

4. yıla gircz. 20 gün sonra cnm. bnm amh 4.70 yumurtalar polıkstık förünümlymş. eşimin ileri hareket yüzde 32 doktor sıkıntı etck bişi yok dedi cnm. ama işte olmayınca olmuyo
Hakkinda Hayirlisi insallah canim.sorun yapma Evt stres cok büyük etken fazlasiyla stres yapmak olumsuz etkiliyor,bizide cok etkilemisti ister istemez.rabbim ins en kisa zamanda sizede nasip eder canim!!aminnTüm isteyenlere nasip olsun

Kizlarrrr asilamamin 12.günüydü bugun kan verdim 80,08 cikti cok mutluyumm cok şükür doktorum cumartesi kan tekrar ver dedi 150 filan cikmasi lazim dedi 12 gun sonrada ultrasonda gorebiliriz dedi Allahima şükürler olsun Rabbim isteyen herkese taddirsin bu duyguyu

Ayyy maşallah hadi gözün aydın inşallah değerin artar da kavuşursun yavruna ilk aşılaman mıydı canım

Allah razı olsun cnm,hamilelerin duasi kabul olur derlerdi Hep,gercektende öyleymis benden sonra 2 arkadasim daha hamile kaldi,Rabbim dualarimizi kabul etsin insTüm isteyenlere dua ediyorum icindede sana nasip olsun
Sağlıcakla al kucağına yavrunu Darısı biz isteyenlerin başına bana da dua eder misin nolurrrrrr

Ayyy maşallah hadi gözün aydın inşallah değerin artar da kavuşursun yavruna ♥ ilk aşılaman mıydı canım
Amin insaAllah canim benim cok şükür ilk asilamamdi canim benim zaten elimi kasigima koydugum zaman hep damar gibi bisey atıyordu demek ki bu yuzdenmis cok şükür canoim benim Dualarim seninle ve tum isteyenlere Rabbim ins Sana da nasip eylesin canimm sen asilama mi oldun

Çok sevindim senin adına okuduğum da inan yüreğimde hissettim Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu. Benim nasip olursa Eylül de ilk aşılama olcak canım bu ay olcakti ama kist varmış Yasmin verdi doktorum önce kistler geçsin dedi inşallah geçer bir aya da yaparım asilamami ilkinde tutar mı bilmiyorum pek inanmıyorum ama umitsizde değilim Rabbim dilerse neden olmasın beni dualarında unutma

Canimm umidini yitirme inan ki sabırla oluyor yeter ki moralini yuksek tut tabi ki canim dualarimdasiniz insaAllah ilk asilamada bebegin tutunur sana canim

Canimm umidini yitirme inan ki sabırla oluyor yeter ki moralini yuksek tut tabi ki canim dualarimdasiniz insaAllah ilk asilamada bebegin tutunur sana canim
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim o gün bı gelsin de hayırlısıyla haberlesiriz. Dikkat et kendine ağır iş fln sakın yapma beslenmene de dikkat et inşallah her şey daha güzel olur senin için

InsaAllah canim benim güzel haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…