- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Hivahivron
-
Devlet karşılamıyor mu hic çocuğu olmayanlara ücretsiz diye biliyordum..Bende bu ay yaptırcam aşılama devlette bıldıgım kadarıyla arkadaşımın soylemesı ılaclar dahıl 1500 tuttu dedı
Inşallah emeğin boşa çıkmaz hangi ilaçları kullandınız herhangi bir sorunumuz var mi?Ben önceki çarşamba günü oldum asilama, bekliyorum bakalım inşallah olumlu çıkar. Benim de iğnelerim 1000 tl yi buldu, belki de geçti bile, tıp fak. Tedavi görüyorum. Devlette bile ilaçlar pahalı tutuyor, devlet hepsini ödemiyor.
Aslında bir de şu var , kişiye göre tedavi uygulanıyor. Size daha da uygun gelebilir ilaçlar. Belli olmaz.
Benim rahimde polip vardı ilk önce, onlar temizlendi, sonra kist cıktı, en son rahim duvarı kalınlığı cıktı. Doğum kont hapı kullandım iki ay inceldi . Tabi bu süreç 1,5 yılımı aldı. Işte ancak daha yeni aşılamaya geçebildik. Fostimon iğne verdi bana 14 tane kullandım sanırım. Bir de süt hormonu düşürmesi için hap, çatlarla iğnesi, en sonda progesteron jel verdi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Ilk aşılamam oldu. Bisey de hissetmiyorum ama inşallah olumlu sonuçlanır.Inşallah emeğin boşa çıkmaz hangi ilaçları kullandınız herhangi bir sorunumuz var mi?
Inşallah allah kucağını boş bırakmasınBenim rahimde polip vardı ilk önce, onlar temizlendi, sonra kist cıktı, en son rahim duvarı kalınlığı cıktı. Doğum kont hapı kullandım iki ay inceldi . Tabi bu süreç 1,5 yılımı aldı. Işte ancak daha yeni aşılamaya geçebildik. Fostimon iğne verdi bana 14 tane kullandım sanırım. Bir de süt hormonu düşürmesi için hap, çatlarla iğnesi, en sonda progesteron jel verdi. Bakalım heyecanla bekliyorum. Ilk aşılamam oldu. Bisey de hissetmiyorum ama inşallah olumlu sonuçlanır.
Aşılamadan önce zaten çatlatma ıgnesı oluyosun 36 saat snra aşılama oluyosunInşallah canım ya catlatma iğnesi ile aşılama yapılır mi
Merhaba nerde yaptırıyorsunuz aşılamayı acaba istanbuldamıBen önceki çarşamba günü oldum asilama, bekliyorum bakalım inşallah olumlu çıkar. Benim de iğnelerim 1000 tl yi buldu, belki de geçti bile, tıp fak. Tedavi görüyorum. Devlette bile ilaçlar pahalı tutuyor, devlet hepsini ödemiyor.
Aslında bir de şu var , kişiye göre tedavi uygulanıyor. Size daha da uygun gelebilir ilaçlar. Belli olmaz.
Eskisehirdeyim, tip fakültesinde tedavi görüyorum.Merhaba nerde yaptırıyorsunuz aşılamayı acaba istanbuldamı
Anladım canım bende istanbulda çapada tedavi görüyorum aynı yerdemiyiz acaba dedimEskisehirdeyim, tip fakültesinde tedavi görüyorum.
Ilk çocuksa ücretsiz oluyor ilaçlar içinde eğer pahalı olursa raporla indirimli geliyorBizim gebelik icin tibben bir sorunumuz yok 2 kere klomen kullandım.klomen yerine letu diye yumurta geliştirici kullanacam ilk kez yumurtam guzel gelişirse aşılama yapılacak devlet hastanesinde....
Devlet hastanesinde aşılama ne kadar bilgisi olan var mi? Çok tutar mi?
14.gun bekle canım uzulmemek için hemen idrRa geçmiyor25 eylilde regli günüm idi 22 eylulde catlatma ignesi oldum 24 eylülde aşılamam oldu . Simdi ben ader gunumu bekleemek zorundamiyim sonuç için
Regli ağrısı çektim şimdi bi miktar kan geldi kırmızı köyü renk bitti mi şimdi14.gun bekle canım uzulmemek için hemen idrRa geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?