- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Amiin amin rabbim cumlemizin isteyen herkesin evlat duasini kabul etsinÇok iyi anlıyorum sizi. Benimde bi tane kimyasal gebeliğim oldu. Benimde 13.gün yarın kocaman bi umut var içimde bide aniden gelen umutsuzluk o burukluk hissi.. Rabbim çok büyük vakti saati geldiyse herşey bahane herşey vesile ama nasip olmayacaksa en iyi doktorlar kesin olcak deseler olmayacak... Allah beklerken sabir versin hepimize, hepimize mucize bebekler nasip etsin sevindirsin bizleri de inşallah
25 eylilde regli günüm idi 22 eylulde catlatma ignesi oldum 24 eylülde aşılamam oldu . Simdi ben ader gunumu bekleemek zorundamiyim sonuç içinMerhabalar ben cuma gunu oldum asilamami bugun 3. Gunum asilamada bakalim bekliyoruz hayirli sonuc aliriz insallah
Asilamadan 14 gun sonra test yapinca belli oluyormuş diye biliyorum25 eylilde regli günüm idi 22 eylulde catlatma ignesi oldum 24 eylülde aşılamam oldu . Simdi ben ader gunumu bekleemek zorundamiyim sonuç için
Çok kariisk içinde çıkamıyorum hayırlısı ile olsun inşallah herkesin dileği kabull olsun. Bugun 9.Günüm bu arada teşekkür ederimAsilamadan 14 gun sonra test yapinca belli oluyormuş diye biliyorum
Insallah yaÇok kariisk içinde çıkamıyorum hayırlısı ile olsun inşallah herkesin dileği kabull olsun. Bugun 9.Günüm bu arada teşekkür ederim
Insallah ya
Benzeri durum yaşayan birinden cevap alabilsem çok güzel olacak
MerhabalarHayırlısi olur inșalah tutar bende pazartesi așilama oldum bugun 7. günüm ve ishal oldum cok merak ediyorum neden oldu die
Merhaba ben de dun 11. Gunumdu baktirdim 2.27 ciktiMerhabalar kızlar
Bende 1 ekimde aşılama yaptırdım 9. Günüm bugün
Dün aksam yani 8. Günü aksami dayanamayip kan verdim degerim 2.5 cıktı benim gibi dayanayıp baktıranınız oldu mu acaba tuttu mu tutmadı mı
Ben dayanamadım bugün tekrar baktırdım 2.5 den 1.08 e düşmüştü değerim gebe değilim demek ki sizi tebrik ederim insallah keseyi de görürsünüzMerhaba ben de dun 11. Gunumdu baktirdim 2.27 ciktihakkimizda hayirlisi olsun insallahh
Kacinci gununde baktirdin .Ben dayanamadım bugün tekrar baktırdım 2.5 den 1.08 e düşmüştü değerim gebe değilim demek ki sizi tebrik ederim insallah keseyi de görürsünüz
Aşılamanın yapıldığı gün dahil 7. Günde 2.5 di 8. Günde 1.08 cıktıKacinci gununde baktirdin .
Yaaa uzuldum senin adinaAşılamanın yapıldığı gün dahil 7. Günde 2.5 di 8. Günde 1.08 cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?