Aşılama Așılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar ben cuma gunu oldum asilamami bugun 3. Gunum asilamada bakalim bekliyoruz hayirli sonuc aliriz insallah

Hayırlısi olur inșalah tutar bende pazartesi așilama oldum bugun 7. günüm ve ishal oldum cok merak ediyorum neden oldu die

Hayırlısi olur inșalah tutar bende pazartesi așilama oldum bugun 7. günüm ve ishal oldum cok merak ediyorum neden oldu die
Hayirlisi neyse o olsun hakkinda insallah doktoruna soyledin mi canim ilaclarin etkisi de olabiliyor . Bazilari kabiz oluyormus

Hayirlisi neyse o olsun hakkinda insallah doktoruna soyledin mi canim ilaclarin etkisi de olabiliyor . Bazilari kabiz oluyormus
Dr sormadım artik bıktı benden daha öncede așilama olmustum tutmustu 2 ay sevincini yașaya bildim bebeyin kesi bozuldu kürtaș oldum önceki așılamamda hic sorun yașamamıstım bu așılamam baș dönmesi var bi de ishal bugun oldum canım sıkılıyo

Sıkma canini iyi dusun iyi olsun belki gebelik belirtilrridir olamaz mi her insan sonucta ayni belirtileru hissedemeyebilirler . Insallah guzel sonuclar alirsin

Sıkma canini iyi dusun iyi olsun belki gebelik belirtilrridir olamaz mi her insan sonucta ayni belirtileru hissedemeyebilirler . Insallah guzel sonuclar alirsin
Amin allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün aklı yerinde anasına babasına saygılı evlet versin herkese dua ediyorum allahım inșallah dualımı kabul eder

Amin allah isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün aklı yerinde anasına babasına saygılı evlet versin herkese dua ediyorum allahım inșallah dualımı kabul eder
Insallah insallah gerçekten bu duyguyu yasamayan bilmezmis . Bekarken hic aklima gelmezdi boyle ugrasicagimizi bebek icin . Asilamaymis tüp bebekmis hicbir bilgim yoktu ama simdi resmen doktorlardan iyi biliyoruz herseyi

Merhaba hanımlar eylül ayında așılama yaptıran varmı varsa yașadığınız sıntı varmı
Carsamba oldum yzde 1 ihtimal bile vermiyorum tutacagina cok dusuk degerler enjekte edildi 2. Asilamam 1. Asilamam da tutmamisti onun yarisi degerler bu sefer ck uzgunum

Benimde aşılamanın 4.gunu hayirlis i bekliyoruz şuana kadar bir sorun yaşamadım inşallah güzel haberler aliriz

Insallah insallah gerçekten bu duyguyu yasamayan bilmezmis . Bekarken hic aklima gelmezdi boyle ugrasicagimizi bebek icin . Asilamaymis tüp bebekmis hicbir bilgim yoktu ama simdi resmen doktorlardan iyi biliyoruz herseyi
Dr bana așılama olacaksın dediğinde o neki demistim bana gülmüslerdi 3 kez așilama oldum ilki tumadı ikincisi tutu anneler gunde anne olduğumu ögrendim dunyalar beni olmustu babalar gunde beyimi kaybetim kesesi bozuldu cok kanamaya bağlı dunyam yıkildi inșallah bu așılamam da tutar bebeyim kucağima alirim inșallah herkesin asilamasi tutar hayırlisiyla

Inslah tutar üzüldüm gercekten senin adina insallah artik hayal kiriklgii yasamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…