• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok onu yaptirmadim pazartesi belli olur değer artmissa var bisiler artmamissa yok dicez

Öyle tbiki rabbim in dediği olur moralimi bozmamaya çalışıyorum ama biraz sevkim kırıldı gibi

Öyle tbiki rabbim in dediği olur moralimi bozmamaya çalışıyorum ama biraz sevkim kırıldı gibi
Smi cok iyi anlıyorum gecen ay üç gün gecktm kasık agrılarn fln kesn oldu dedm ama yok😕 bu ay da hiç belirtm yok

Kırılmasın canım benim rabbim ne dilerse o olur ondan gelen herşeye şükürler olsun

Allahin dediği olur tabiii ben elimden geleni yapıyorum ama maddiyat olarakta zor toparlan az maglum kurban fln var hani Bi saha ne zaman düze çıkılır sa yaptırılır bilemiyorum.

Allahin dediği olur tabiii ben elimden geleni yapıyorum ama maddiyat olarakta zor toparlan az maglum kurban fln var hani Bi saha ne zaman düze çıkılır sa yaptırılır bilemiyorum.
Kendiliğinden olur insallah

Ona hiç umudum yok zaten 2 yıldır evliyim hiç korunmadik onun için o ihtimali hiç beklemiyorum. Neyse artık bakacağız caresine

Ona hiç umudum yok zaten 2 yıldır evliyim hiç korunmadik onun için o ihtimali hiç beklemiyorum. Neyse artık bakacağız caresine
Bnmde bes yıl oldu kendiliğinden olmadı aşılama olalı13. Gnüm ama belirti yok bnmde olacagm o😢

Aynen onun için kendiliğinden olacağına umudum yok zaten alisalamadan önce test yapmayı bile bırakmıştım nasılsa kendiliğinden olmaz diye 😀

Back
X