- Emoji Skoru
- 2.905
- Puanlar
- 133
İdrar testi yaptn mı peki onda çıkıyo mu acaba silik flnSuan için ilaç fln vermedi demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi yaptn mı peki onda çıkıyo mu acaba silik flnSuan için ilaç fln vermedi demi
Anladm cnm hayrlısı olur insallah hakkındaYok onu yaptirmadim pazartesi belli olur değer artmissa var bisiler artmamissa yok dicez
Smi cok iyi anlıyorum gecen ay üç gün gecktm kasık agrılarn fln kesn oldu dedm ama yokÖyle tbiki rabbim in dediği olur moralimi bozmamaya çalışıyorum ama biraz sevkim kırıldı gibi
Yok vallahi canım daha yeniyiz aşılamanın üçüncü günündeyimNe durumdasn cnm adet oldn mu yada kan testi yaptrdn mı
İnşallahOlmlu düşün cnnm bol bol dua et bnde bi sagda bi solda iyi yumrta dedğindn beri ya ikiside tutarsa diyorumki insallah
Kırılmasın canım benim rabbim ne dilerse o olur ondan gelen herşeye şükürler olsunÖyle tbiki rabbim in dediği olur moralimi bozmamaya çalışıyorum ama biraz sevkim kırıldı gibi
İnşallah tutar rabbim isteyen herkese nasip etsinHyr bnde ayın 16 snda aşılamam oldu beklyorm umut olursun insallah bana![]()
Hadi yaa üç gün mü oldu aşılama olalıYok vallahi canım daha yeniyiz aşılamanın üçüncü günündeyim
Kendiliğinden olur insallahAllahin dediği olur tabiii ben elimden geleni yapıyorum ama maddiyat olarakta zor toparlan az maglum kurban fln var hani Bi saha ne zaman düze çıkılır sa yaptırılır bilemiyorum.
Bnmde bes yıl oldu kendiliğinden olmadı aşılama olalı13. Gnüm ama belirti yok bnmde olacagm oOna hiç umudum yok zaten 2 yıldır evliyim hiç korunmadik onun için o ihtimali hiç beklemiyorum. Neyse artık bakacağız caresine
aynn rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin isteyenlerin kucağını boş bırakmasınHadi yaa üç gün mü oldu aşılama olalı
Rabbim yardımcın olsun kendini üzme inşallah diğerinde tutar hayırlısı buymuş demekkiAşılamam tutmadı arkadaslar
Öyle tabiRabbim yardımcın olsun kendini üzme inşallah diğerinde tutar hayırlısı buymuş demekki![]()