belirti yaşayıp adet olan da var belirti yaşamayıp hamile olanda. beklemekten başka şansın yokKızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
Benimde bugün 8. Günüm benimde hiç belirttim yokKızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
15 20 gün beklicem inşallah tutmuştur sizin aşılamanızda benimkine ilk aşılamanızmıKaçıncı gün test yapsam acaba
İnşallah Cnm evet ilk aşılamam bende adet olana kadar bekliycm15 20 gün beklicem inşallah tutmuştur sizin aşılamanızda benimkine ilk aşılamanızmı
Yumurta rezervinde sıkıntı var bide eşimde var sıkıntı biraz ileri hızlı düşük benim gögüslerimde falan hiç belirti yokGöğüslerim büyüdü ve hafif ağri var onun dışında bişey yok senin sorunun neydi Cnm özel değilse
Hmm anladım Cnm benim eşimde de biraz ml düşük çıktı çok değil yıkamadan sonra çok güzel demişti doktorumYumurta rezervinde sıkıntı var bide eşimde var sıkıntı biraz ileri hızlı düşük benim gögüslerimde falan hiç belirti yok
Yıkamadan sonra bizimki de iyiydi inşallah sonuç güzel olurHmm anladım Cnm benim eşimde de biraz ml düşük çıktı çok değil yıkamadan sonra çok güzel demişti doktorum
İnşallah Cnm dua edelim birbirimizeYıkamadan sonra bizimki de iyiydi inşallah sonuç güzel olur
KAsık ağrın var mı adet olacakmışsın gibi bende varKızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
İnşallah canım olmayan herkese versin Rabbim sanada banada nasip eder inşallah dualarıma senide katarım sende benim için dua et canımİnşallah Cnm dua edelim birbirimize
Bende tek göğüste hassasiyet vardı adet olacak gibi ağrılarım oluyodu bide doktor düşük olmasın diye protestan verdi oda baş dönmesi yapıyordu belirtiler adet belirtisi gibi oluyo rabbim kucağını doldursun inşallah tez zamandsKızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
Her zaman için Cnm Allah isteyen herkese nasıp etsin sanada banadaİnşallah canım olmayan herkese versin Rabbim sanada banada nasip eder inşallah dualarıma senide katarım sende benim için dua et canım
Benim de goguslerm ağrıyordu ama geçti gibi sanırım iğnenin etkisi geçiyor bana da estrofem diye bı ilaç verdi onu kullanıyorumBende tek göğüste hassasiyet vardı adet olacak gibi ağrılarım oluyodu bide doktor düşük olmasın diye protestan verdi oda baş dönmesi yapıyordu belirtiler adet belirtisi gibi oluyo rabbim kucağını doldursun inşallah tez zamands
Canım bugün 23 gün oldu aşılama olalı 5+1 olduk inşallah sizlerede nasip eder rabbim cumartesi günü keseyi gördüm allah nasip ederse 1 buçuk hafta sonra kalp atisi ve bebeği gorcezBenim de goguslerm ağrıyordu ama geçti gibi sanırım iğnenin etkisi geçiyor bana da estrofem diye bı ilaç verdi onu kullanıyorum
Amin Cnm inşallah isteyen herkese nasıp etsin
Senin kaçıncı günün bugün ne zaman yaptın
Maşallah çok sevindim senin adına inşallah bize de nasıp olurCanım bugün 23 gün oldu aşılama olalı 5+1 olduk inşallah sizlerede nasip eder rabbim cumartesi günü keseyi gördüm allah nasip ederse 1 buçuk hafta sonra kalp atisi ve bebeği gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?