Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zahra 123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
232
92
48
Kızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun

Kızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
belirti yaşayıp adet olan da var belirti yaşamayıp hamile olanda. beklemekten başka şansın yok

Göğüslerim büyüdü ve hafif ağri var onun dışında bişey yok senin sorunun neydi Cnm özel değilse

Bende tek göğüste hassasiyet vardı adet olacak gibi ağrılarım oluyodu bide doktor düşük olmasın diye protestan verdi oda baş dönmesi yapıyordu belirtiler adet belirtisi gibi oluyo rabbim kucağını doldursun inşallah tez zamands

Benim de goguslerm ağrıyordu ama geçti gibi sanırım iğnenin etkisi geçiyor bana da estrofem diye bı ilaç verdi onu kullanıyorum
Amin Cnm inşallah isteyen herkese nasıp etsin
Senin kaçıncı günün bugün ne zaman yaptın

Canım bugün 23 gün oldu aşılama olalı 5+1 olduk inşallah sizlerede nasip eder rabbim cumartesi günü keseyi gördüm allah nasip ederse 1 buçuk hafta sonra kalp atisi ve bebeği gorcez

Canım bugün 23 gün oldu aşılama olalı 5+1 olduk inşallah sizlerede nasip eder rabbim cumartesi günü keseyi gördüm allah nasip ederse 1 buçuk hafta sonra kalp atisi ve bebeği gorcez
Maşallah çok sevindim senin adına inşallah bize de nasıp olur
İlk aşılamanmiydi Cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…