Adet olacakmısim gibi kasık ağrılarım var göğüslerim ağrımaya başladı bel ağrısı devam ediyorHayır yapmadım cumartesi yapcam 15 gün oluyor gögüslerim agrıyor sadece oda adet dönemlerindede oluyor benim sizin varmı belirtiniz
Bende hiç agrı yok Bi gögüs agrım var sadece sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorumAdet olacakmısim gibi kasık ağrılarım var göğüslerim ağrımaya başladı bel ağrısı devam ediyor
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımBende hiç agrı yok Bi gögüs agrım var sadece sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum
Amin canımHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Bence yap canım kanda kesin çıkar idrarda bile 11.günde cıktı benimAcaba kan veya idrar testi yapsam mı
Bence yap canım kanda kesin çıkar idrarda bile 11.günde cıktı benim
[/QUOTE
Bakalım Cnm kan veririm belki
Yarın sabah ben yapcam bekliyemicemAcaba kan veya idrar testi yapsam mı
Kaçıncı gününüz yarın sabah ben de cumartesi yapmayı düşünüyorum ama. Gerçi pek bir belirtim de yokYarın sabah ben yapcam bekliyemicem
Benimde gögüs agrım dan başka bir belirtim yok 14. Gün bende cumartesi yapacaktım yarın sabah yapcam inşallah güzel olur sonucuKaçıncı gününüz yarın sabah ben de cumartesi yapmayı düşünüyorum ama. Gerçi pek bir belirtim de yok
Amin inşallahBenimde gögüs agrım dan başka bir belirtim yok 14. Gün bende cumartesi yapacaktım yarın sabah yapcam inşallah güzel olur sonucu
Sizin kaçıncı gününüz inşallah sizde güzel haberi alırsınızAmin inşallah
Dün test aldım ama yapmaya korkuyorumYarın sabah ben yapcam bekliyemicem
Cnm yaptın mı ben yaptım duramadım maalesef negatif çıktı seninYarın sabah ben yapcam bekliyemicem
Cnm yaptın mı ben yaptım duramadım maalesef negatif çıktı senin
[/QUOTEb
Yeni uyandım şimdi yapcam canım hayırlısı olsun canım üzülme vakti ve zamanı vardır
Kan testi yaptır adet olmazsan14 gün acaba test için erken mi
Belki geç döllenme olmuş olabilir öyle örneklerde var14 gün acaba test için erken mi
benimde 14. Günüm negatif çıktı14 gün acaba test için erken mi
Hayırlısı Allah'tan CnmBrn
benimde 14. Günüm negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?