Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Neler yaşadın bu süreçte bahsedebilirmisin ağrı sızı akıntı falan oldu mu umarım hamilesindir
Neler yaşadın bu süreçte bahsedebilirmisin ağrı sızı akıntı falan oldu mu umarım hamilesindir
Aşılamanın ilk gününden itibaren kasiklarımda ağrı oldu ilk 4 - 5 gün biraz fazlacanaydi ama sonra giderek hafifledi.. onun dışında 1 kez sağ kasıkta sanki damar cekiliyormus gibi bir gerginlik hissettim 3-4saniyelik bir durum bu :) başka hiç birşey yok :)) asilama anı 0 ağrı ama merak etmeyin :)

Malesef testim negatif

arkadaslar merhaba, bır sorum olacak.benı aydınlatırsanız sevınırım.
14 eylul pazartesı gunu oglen 13.30 da asılama oldum.
12 eylul cumartesı gunu gece 12 de de catlatma ıgnesı vuruldm.
aşılama oldugumun 11.gunumdeyım bugun. dun evde ıdrar testı yaptım.cok hafıf dıkkatlı baktıgında bır sılık cızgı cıktı.ılk bakısta gozukmeyen sonrasında cıkan bır cızgı bu.
Bugun tekrar yaptım. ılk basta cıkmadı sonrasında dün'e nazaran bıraz daha belırgın (1 tık daha dıyeyım)
Sızce hamılelık varmıdır. beta hcg vucutta gun gectıkce artıyor,ondan dolayımıdır yoksa catlatma ıgnesının etkısımıdır. ama onun etkısıde 11 gun vucutta kalıo dıyorlar.13 gun oldu benım vurulalı.
ya da en ıyısı yarın gıdıp kan testı mı vereyım. doktorum 2 hafta dedı 2 gun erken gıtsem cok da erken olmaz heralde

Merhaba Cnm yeni gordum mesajını sonucun çıkmış olmalı nedir acaba

Arkadaşlar benim sorum da sizlere 2. Aşılamada hamile kalan var mı
Sperm yıkamadan sonra degerler çok güzel demişti doktorum 1. Aşılamaya göre yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…