Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sonuç ne oldu var mı bir haber? Benim 11.gün aşılamadan sonra iğneninde 14.günü erken gebelik testim böyle çıktıAşılama ın mı 11. Günü? Eki Görüntüle 3023347 Eki Görüntüle 3023346 Bende aşılama oldum 11. Gün bugün iki gün önce birşey yoktu bugün slik çıktı . Atayım resmini inşallah hamileyizdr.
Var bence kan testi verdin mi?Kızlar bi yardım edin akşam tekrar yaptım var mı yok mu acaba yaa
Yok vermedim korkuyorum hiç bir belirtim yok neredeyse sadece sol kasığım da ağrı var 2 gündür hiç geçmedi ani hareket edemiyorum bacağıma sancı giriyo bi de baş dönmesi yaşıyorum ama böyle bir şey yaşamak için çok erken gibi geliyorVar bence kan testi verdin mi?
1 2 gün daha bekle kan ver benceYok vermedim korkuyorum hiç bir belirtim yok neredeyse sadece sol kasığım da ağrı var 2 gündür hiç geçmedi ani hareket edemiyorum bacağıma sancı giriyo bi de baş dönmesi yaşıyorum ama böyle bir şey yaşamak için çok erken gibi geliyor
Bu sabah kan verdim 104,75 çıktı hamileyimm1 2 gün daha bekle kan ver bence
Yaa çok sevindimBu sabah kan verdim 104,75 çıktı hamileyimm![]()
Amin inşallah canımm allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsınYaa çok sevindimAllah kucağına kavuştursun inşallah
Amiin inşallahAmin inşallah canımm allah isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın![]()
Ederim canım sürekli elini karnına koyup künfeyekün de olacağına da inan ben içimde hep inandım. Testte herkes yok dedi var dedim. Resmen baka baka o çizgileri çıkarttımAmiin inşallahbende aşılamanın 5. Günündeyim bizlerede bol bol dua et ☺
9 gün oldu daha benimKızlar aşılaması sonuçlanan var mı ben yarın doktora gidicem sonuç için ama hiç ümidim yok bir belirtim de yoksizler neler yaptınız
Nasıl gidiyorBana da 1 gün daha kullan dedi, bugün saat 23.00 da çatlatma iğnemi vurdum perşembe günü aşılama inşallah![]()
Tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah Allah bana da isteyen herkese de nasip ederBu sabah kan verdim 104,75 çıktı hamileyimm![]()
Hepimize inşallahTebrik ederim hayırlısı olsun inşallah Allah bana da isteyen herkese de nasip eder
Ben henüz Doktora gitmedim biraz bekle diyenler oldu ama gitmeyi düşünüyorum bakalımHepimize inşallahsiz kaçıncı gündesiniz
Amin canım rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallahTebrik ederim hayırlısı olsun inşallah Allah bana da isteyen herkese de nasip eder
İnşallahBende aranıza katıldım yarın ilk iğne gonal f saat 4 de vurulcam inşallah güzel sonuçlar alırız :)
Canım hiç bir belirtin var aynı günde aşılama olmuştuk seninle benim aşılama tutmadı. İnşallah sizlerin tutar Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip olsunİnşallahbende cuma günü teste gidicem güzel bi sonuç alırım inşallah
![]()