Aşılama

herkese selamlar; durumlar nedir kızlar ? benim 10 uncu günüm bugün zaman durdu sanki belirti durumlarınız neler ? bide idrar test için daha erken dimi

Merhaba cevaplarsanız çok sevinirim 2.ci aşılamamı oldum 3.gnümdeyim ama ne ağrı var ne bir belirti en azından iğnenin belirtisi olması gerekmezmi

herkese selamlar; durumlar nedir kızlar ? benim 10 uncu günüm bugün zaman durdu sanki belirti durumlarınız neler ? bide idrar test için daha erken dimi
Ben ıdrar testı yaptım 11 gün negatif

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin inşallah bi an önce

Cikmadi ablacım kanda bugün negatif
Hayırlısı olsun canım kendini üzme. Bende hasta olucak gibiyim erken gebelik testinde 11. Gün negatif çıktı. Ama olmasa bile devam edeceğiz pes etmek yok

Bugün kan tahlili verdim ama çıkmadı
Hayırlısı olsun canım kendini üzme. Bende hasta olucak gibiyim erken gebelik testinde 11. Gün negatif çıktı. Ama olmasa bile devam edeceğiz pes etmek yok
Ayn öyle abla rabbim herkezin kalbine gönlüne göre versin insallah

Ben devlette oldum ikisini de şimdi 3. Olmak istiyorum acaba olsam mı olmasam mı çok kararsız kaldım ya 3.de şans azalıyor mu öyle bir durum var mı acaba ya da özelde mi aşılama olsam
Şans hep aynı bence canım devlet ya da özel fark etmez.. sizin sıkıntı neydi

Bu yazıdakı aşılama yaptıranlar çoğu negatıfle sonuçlandı gerıde kalanlara başarılar ınsallah siz pozıtf gorursunuz
Henüz daha belli değil bence dün evde idrar testi yaptım gün içinde negatif gördüm ama henüz belli olduğunu düşünmüyorum çarşamba kan testi verecem.. o güne kadar test yapmıyacam modum düşmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…