Benim ilk aşılamada çok ağrım olmuştu 2. De biraz daha az oluyordu ama olur belki yani daha 3. Gün sonuçtaMerhaba cevaplarsanız çok sevinirim 2.ci aşılamamı oldum 3.gnümdeyim ama ne ağrı var ne bir belirti en azından iğnenin belirtisi olması gerekmezmi
Sağol canım teşekkür ederimBenim ilk aşılamada çok ağrım olmuştu 2. De biraz daha az oluyordu ama olur belki yani daha 3. Gün sonuçta
Merhaba cevaplarsanız çok sevinirim 2.ci aşılamamı oldum 3.gnümdeyim ama ne ağrı var ne bir belirti en azından iğnenin belirtisi olması gerekmezmi
Ben ıdrar testı yaptım 11 gün negatifherkese selamlar; durumlar nedir kızlar ? benim 10 uncu günüm bugün zaman durdu sanki belirti durumlarınız neler ? bide idrar test için daha erken dimi
Canını sıkma istersen 14.gün pozitife dönende varBen ıdrar testı yaptım 11 gün negatif
Sagol canım ama sıkmadım valla adet olana kadar beklucm nasıp işi bu artık bakalım hayırlısı neyse o olsunCanını sıkma istersen 14.gün pozitife dönende var
Cikmadi ablacım kanda bugün negatifHayırlı güzel sonuçlarla haberini bekliyoruz canım
Hayırlısı olsun canım kendini üzme. Bende hasta olucak gibiyim erken gebelik testinde 11. Gün negatif çıktı. Ama olmasa bile devam edeceğiz pes etmek yokCikmadi ablacım kanda bugün negatif
Ayn öyle abla rabbim herkezin kalbine gönlüne göre versin insallahHayırlısı olsun canım kendini üzme. Bende hasta olucak gibiyim erken gebelik testinde 11. Gün negatif çıktı. Ama olmasa bile devam edeceğiz pes etmek yok
Amin inşallah canım güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur inşallahBugün kan tahlili verdim ama çıkmadı
Ayn öyle abla rabbim herkezin kalbine gönlüne göre versin insallah
Amin ablacim insallahAmin inşallah canım güzel haberleri birbirimize vermek nasip olur inşallah
Şans hep aynı bence canım devlet ya da özel fark etmez.. sizin sıkıntı neydiBen devlette oldum ikisini de şimdi 3. Olmak istiyorum acaba olsam mı olmasam mı çok kararsız kaldım ya 3.de şans azalıyor mu öyle bir durum var mı acaba ya da özelde mi aşılama olsam
Devlette sadece iğnelerini alıyorsun o kadar ekstra para istemiyorDevlettemı özel demi aşılama oluyorsunuz kızlar ücret ne tuttu acaba
Bende çarşamba vereceğim . Senin belirtilerin var mı canmBen perşembe test vereceğim nasip olursa a
Bende 17 ocakta oldum kasıklarım çok ağırıyor ve göğsüm aşırı şiştiherkese merhaba, 17 ocak t aşılama oldum. o tarihlerde olupta belirti yaşayan kimse var mı acaba ?
Kızlar aşılaması tutan var mı cvp verir misinizbu
Devlette sadece iğnelerini alıyorsun o kadar ekstra para istemiyor
Bu yazıdakı aşılama yaptıranlar çoğu negatıfle sonuçlandı gerıde kalanlara başarılar ınsallah siz pozıtf gorursunuzKızlar aşılaması tutan var mı cvp verir misiniz
Sonucunuz belli olur sizinde test yaptırdınız mı acabaBende 17 ocakta oldum kasıklarım çok ağırıyor ve göğsüm aşırı şişti
Henüz daha belli değil bence dün evde idrar testi yaptım gün içinde negatif gördüm ama henüz belli olduğunu düşünmüyorum çarşamba kan testi verecem.. o güne kadar test yapmıyacam modum düşmesin diyeBu yazıdakı aşılama yaptıranlar çoğu negatıfle sonuçlandı gerıde kalanlara başarılar ınsallah siz pozıtf gorursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?