Aşılama

Yok yarın belki yaparım ağrılarım devam ediyor belim ağrıyor ayaklarım üşüyor yüzüm yanıyor göğüslerim aynı dolgun benim. İğnenın ılk gününden beri dolgun acıyor benim 10 bugün umarım adet olmam kramp da devam ediyor kabızlık varla yok arası ateş basıyor ama geçen ay adet olmadan önce de olmuşdu böyle o yüzden kestıremıyorum ağzım da kuruyor sıgaradan olabılır yanı neredeyse tüm belırtıler adetle aynı bence

Kızlar merhaba bende aşılama yaptırmak istiyorum henüz bu konu için hiç doktora gitmedim süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor bahsedebilirmisiniz.
Hekrezın surecı hastalığına göre degısıyor mesela ben doktora Gttım rahım fılmı ıstedı direk ultorosondanamh degerıme bakdı güzel dedi tahın fılmınden sonra kontrolle Gttım kendi doğal büyüyen yumurtamla aşılama yaptı sımdı beklıyoruz sonucu

anladım canım teşekkür ederim inşallah güzel haberler alırısınn

Aynen geçen ay ben de benzer şeyler yaşadığımdan bi diyorum hamileyim bi diyorum regl olucam. Ama cok saçma aşılamanın hemen haftası belirti başlaması regl olursam bu ay 2 kere olmuş olucam hangi şehirdesin nerede yaptırdın?

Ankara’da medikalpark yaptırdım ben sen. Valla ondan teste yapmıyorum korkudan çünkü aşılamanın 8 günü negatif gördüm korkuyorum

Siz ayın kaçında oldunuz
bu pazartesı aşılamam oldu çarşamba gununden ıtıbaren progestan kullanmaya basladım ama oradakı dıger hastalar da ozellıkle soyledı progestan kasık agrısı mıde bulantısı yapar hemen hamılelıge yorma dıye ben de sabırla beklıyorum bakalım. siz yaptırdıınız mı duusnuyorr musunuz

Belirtilerın nelerdı bızı aydınlat rabbım sağ Salim kucağına almayı nasıp etsin kuzum
Benimkiler 2 yaşında canım sağ olasın... aşılamanın 6. Günü aşırı bel ağrısı oldu canım 11 12 ve 13. Günler de yerleşme kanaması olmuştu

Bugün kaçıncı günü oluyor ki

Merhaba sonuçlarınızı aldınız mı acaba bende dün aşılama yaptırdım oran düşük oldugunda insan ümitlenemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…