Aşılama

Merhaba sonuçlarınızı aldınız mı acaba bende dün aşılama yaptırdım oran düşük oldugunda insan ümitlenemiyor
Bende beklıyorum yarın yapcam adet ağrılarım başladı ama
Benim de ankara medical park batıkent. Ayşegül hoca yaptı
keçioren yetkin hoca yaptı ben yetkın hoca benim. Kendi çalıştığım hastaneden tanıyordum gittim o vesıle ıle gtmısdım aşılama dedi öyle yaptık 9 bin tuttu bizim sızın kaç dı

Valla tam ne tuttu bilmiyorum laboratuvar yoktu orda dışarda düzen laboratuvarda sperm yıkandı falan biraz koşturmalı ve sacma oldu. Şuan aşırı regl olacak gibiyim

Valla tam ne tuttu bilmiyorum laboratuvar yoktu orda dışarda düzen laboratuvarda sperm yıkandı falan biraz koşturmalı ve sacma oldu. Şuan aşırı regl olacak gibiyim
Senınki çipli aşılama o zaman benim normal aşılama oldu hastanenın kendi laboratuvarında mesdıcalğarkta çipli yokmuş sadece ben de sormusdum

Dün benimde adet ağrım çoktu bugün azaldı biraz kramp var bugün de

Senınki çipli aşılama o zaman benim normal aşılama oldu hastanenın kendi laboratuvarında mesdıcalğarkta çipli yokmuş sadece ben de sormusdum
Yok canım çip değil hastanede hiç bu konuyla ilgili laboratuvar yokmuş mecbur düzende verdik örneği. Tunalıdan batıkente koştur koştur stres. 2. Randevuyu korudan almıştım yarına. Regl olursam diye gidicez sanırım

Bizimki hastane ıcıınde oldu biz kendımız götürdük labortuvar verdik 12 de aşılamada 2 de oldu

Erken değil mı regl benim 8 gün var en son 31 aralıktı ama ağrılar devam ediyor Bılmıyorum erken gelir mı

Erken değil mı regl benim 8 gün var en son 31 aralıktı ama ağrılar devam ediyor Bılmıyorum erken gelir mık nispeten

Erken değil mı regl benim 8 gün var en son 31 aralıktı ama ağrılar devam ediyor Bılmıyorum erken gelir mı
Karın ağrım nispeten azaldı belim de harekete bağlı ağrır gibi oluyor. Göğüsler aynı dolgun. Ama az önce ilginç bir akıntı oldu tuvalette. Regl olacağıma yordum

Belirtilerın nelerdı bızı aydınlat rabbım sağ Salim kucağına almayı nasıp etsin kuzum
Benimkiler 2 yaşında canım sağ olasın... aşılamanın 6. Günü aşırı bel ağrısı oldu canım 11 12 ve 13. Günler de yerleşme kanaması okmultu
Kaçıncı aşılamanız da tuttu özelde mi oldunuz devlette mi
İlkinde tuttu canım özelde oldum

Merhaba cevaplarsanız çok sevinirim 2.ci aşılamamı oldum 3.gnümdeyim ama ne ağrı var ne bir belirti en azından iğnenin belirtisi olması gerekmezmi

Benimkiler 2 yaşında canım sağ olasın... aşılamanın 6. Günü aşırı bel ağrısı oldu canım 11 12 ve 13. Günler de yerleşme kanaması okmultu

İlkinde tuttu canım özelde oldum
Ben devlette oldum ikisini de şimdi 3. Olmak istiyorum acaba olsam mı olmasam mı çok kararsız kaldım ya 3.de şans azalıyor mu öyle bir durum var mı acaba ya da özelde mi aşılama olsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…