Bende beklıyorum yarın yapcam adet ağrılarım başladı amaMerhaba sonuçlarınızı aldınız mı acaba bende dün aşılama yaptırdım oran düşük oldugunda insan ümitlenemiyor
keçioren yetkin hoca yaptı ben yetkın hoca benim. Kendi çalıştığım hastaneden tanıyordum gittim o vesıle ıle gtmısdım aşılama dedi öyle yaptık 9 bin tuttu bizim sızın kaç dıBenim de ankara medical park batıkent. Ayşegül hoca yaptı
Problem neydi tam olarakBen bugün aldım negatif çıktı maalesef 2.aşılamamdı
yok ben test yapmacagım zaten yanlıs anlasıldım sanırım benım testım 5subattaBilmiyorum test çok erken ben geçen cuma oldum bugün 7. Gün en erken 12. Günü yapacağı m test
Valla tam ne tuttu bilmiyorum laboratuvar yoktu orda dışarda düzen laboratuvarda sperm yıkandı falan biraz koşturmalı ve sacma oldu. Şuan aşırı regl olacak gibiyimBende beklıyorum yarın yapcam adet ağrılarım başladı ama
keçioren yetkin hoca yaptı ben yetkın hoca benim. Kendi çalıştığım hastaneden tanıyordum gittim o vesıle ıle gtmısdım aşılama dedi öyle yaptık 9 bin tuttu bizim sızın kaç dı
Senınki çipli aşılama o zaman benim normal aşılama oldu hastanenın kendi laboratuvarında mesdıcalğarkta çipli yokmuş sadece ben de sormusdumValla tam ne tuttu bilmiyorum laboratuvar yoktu orda dışarda düzen laboratuvarda sperm yıkandı falan biraz koşturmalı ve sacma oldu. Şuan aşırı regl olacak gibiyim
Dün benimde adet ağrım çoktu bugün azaldı biraz kramp var bugün deValla tam ne tuttu bilmiyorum laboratuvar yoktu orda dışarda düzen laboratuvarda sperm yıkandı falan biraz koşturmalı ve sacma oldu. Şuan aşırı regl olacak gibiyim
Yok canım çip değil hastanede hiç bu konuyla ilgili laboratuvar yokmuş mecbur düzende verdik örneği. Tunalıdan batıkente koştur koştur stres. 2. Randevuyu korudan almıştım yarına. Regl olursam diyeSenınki çipli aşılama o zaman benim normal aşılama oldu hastanenın kendi laboratuvarında mesdıcalğarkta çipli yokmuş sadece ben de sormusdum
Bizimki hastane ıcıınde oldu biz kendımız götürdük labortuvar verdik 12 de aşılamada 2 de olduYok canım çip değil hastanede hiç bu konuyla ilgili laboratuvar yokmuş mecbur düzende verdik örneği. Tunalıdan batıkente koştur koştur stres. 2. Randevuyu korudan almıştım yarına. Regl olursam diyegidicez sanırım
Erken değil mı regl benim 8 gün var en son 31 aralıktı ama ağrılar devam ediyor Bılmıyorum erken gelir mıYok canım çip değil hastanede hiç bu konuyla ilgili laboratuvar yokmuş mecbur düzende verdik örneği. Tunalıdan batıkente koştur koştur stres. 2. Randevuyu korudan almıştım yarına. Regl olursam diyegidicez sanırım
Erken değil mı regl benim 8 gün var en son 31 aralıktı ama ağrılar devam ediyor Bılmıyorum erken gelir mık nispeten
Karın ağrım nispeten azaldı belim de harekete bağlı ağrır gibi oluyor. Göğüsler aynı dolgun. Ama az önce ilginç bir akıntı oldu tuvalette. Regl olacağıma yordumErken değil mı regl benim 8 gün var en son 31 aralıktı ama ağrılar devam ediyor Bılmıyorum erken gelir mı
İnşallah olmazsın yaKarın ağrım nispeten azaldı belim de harekete bağlı ağrır gibi oluyor. Göğüsler aynı dolgun. Ama az önce ilginç bir akıntı oldu tuvalette. Regl olacağıma yordum
Problem neydi tam olarak
Açıklanmayan infertilite eşimde de bende de bir sorun yokProblem neydi tam olarak
Bizdede neredeyse öyleAçıklanmayan infertilite eşimde de bende de bir sorun yok
Kaçıncı aşılamanız da tuttu özelde mi oldunuz devlette miBenimkiler 2 yaşında canım sağ olasın... aşılamanın 6. Günü aşırı bel ağrısı oldu canım 11 12 ve 13. Günler de yerleşme kanaması olmuştu
Ben 3. Olacağım şubatın sonunda nasip olursaBizdede neredeyse öyle
Benimkiler 2 yaşında canım sağ olasın... aşılamanın 6. Günü aşırı bel ağrısı oldu canım 11 12 ve 13. Günler de yerleşme kanaması okmultuBelirtilerın nelerdı bızı aydınlatrabbım sağ Salim kucağına almayı nasıp etsin kuzum
İlkinde tuttu canım özelde oldumKaçıncı aşılamanız da tuttu özelde mi oldunuz devlette mi
Ben devlette oldum ikisini de şimdi 3. Olmak istiyorum acaba olsam mı olmasam mı çok kararsız kaldım ya 3.de şans azalıyor mu öyle bir durum var mı acaba ya da özelde mi aşılama olsamBenimkiler 2 yaşında canım sağ olasın... aşılamanın 6. Günü aşırı bel ağrısı oldu canım 11 12 ve 13. Günler de yerleşme kanaması okmultu
İlkinde tuttu canım özelde oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?