- 18 Ağustos 2022
- 1.003
- 178
- 53
- 23
Evet ben Antep'te pek doktor bilmiyorum. Komşularım önerdi. Onların vasıtası ile gidiyorum. Birde bir türlü adetim 3. Günü devlete sıra alamayınca artık devletten almaya pes ettim. Aldığım gün eşimin iznine ve benim adet günüme uymuyor. En az 14 gün sonraya atıyor. Bende dedim artık özel olsunEvetttttt
Hepimiz ilk zamanlar aynıydık burdan okuya okuya kızlara sora sora öğrendim bende herşeyi araştırdım makaleler okudum
Benim 21 gün sonra büyüdü düşünün büyür sizinde canınızı sıkmayın büyümeme ihtimali de var onu da göz önünde bulundurun ama hepsi tecrübe en güzel yanı bu birdahaki adette doktor napıcagını nasıl tepki verdiğini yumurtalarınız daha iyi görüyoryumurtalarımızın büyümemesinin en büyük sebebi de stress lütfenn rahat olmaya çalışın
Özele mi gidiyorsunuz ?
Anladım inşallah hayırlara vesile olur doktorunuzEvet ben Antep'te pek doktor bilmiyorum. Komşularım önerdi. Onların vasıtası ile gidiyorum. Birde bir türlü adetim 3. Günü devlete sıra alamayınca artık devletten almaya pes ettim. Aldığım gün eşimin iznine ve benim adet günüme uymuyor. En az 14 gün sonraya atıyor. Bende dedim artık özel olsun
İnşallah çok guzel geçer yarın ki muaneniz. Çok güzel sonuçlar elde edersiniz hep birlikte olumlu sonuç alıp birlikte mutlu oluruz inşallahAnladım inşallah hayırlara vesile olur doktorunuzben devlete gidiyorum üniversite hastanesine siz özele gidiyorsunuz rahat olun sizin için özel zaman ayırıyor telaş yapmayın stres yapmayın demesi kolay uygulaması zor biliyorum ilk seferde bende cok stres olmuştum mesela sabah gideceğim stresım en az düzeyde diğerine göre ilkinde anladım ki fazla stresten kendimi maf ettim siz o hataya düşmeyin
İnşallah mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bana da sizlere de anne olmayı nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınİnşallah çok guzel geçer yarın ki muaneniz. Çok güzel sonuçlar elde edersiniz hep birlikte olumlu sonuç alıp birlikte mutlu oluruz inşallah
Benımde ilk aşılamam olcak rahim duvarı kalınlaşması ıle duyduğum tek şey hsg cekdırıken bi kız da varmış inceltmısler onun törpülediler dedi başka bilgim yok umarım aşılaman tutar bende yumurta mı büyütmeye çalışıyorum kendim 3 günde ne kadar büyüyecek bakalımBen de varım. 5 gün femera kullandım en büyüğü 12 mm olunca yumurta iğneye geçtik meriofert 75 kullandım bugün 2. İğne yarında vuruluyorum cuma kontrol var. Birde rahim duvarı kalinlasmaya baslamis dedi bu kötü birşey mi onu bile bilmiyorum. İlk asilamam olucak
Amin rabbım ısteyen herkese nasıp etsin çok güzel aylara gırdık dualarımzı kabul etsin Rabbımİnşallah mübarek kandil gününün yüzü suyu hürmetine Rabbim bana da sizlere de anne olmayı nasip etsin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kan değerlerim sorun cıkmadı rahım filminde sorun cıkmadı yumurta 16 mm dedım bugün ılac kullanmadım kendi gelısen 3 gün sonra çağırdı bakalımİnşallah tutar bugün yumurta kontrolüne gittim 14 mm bir yumurta oluşmuş klomen kullandım bu süreçte kan değerleriniz nedir sizin kaç mm yumurta oluşmuş
Benimde 28 Ocak adet tarıhım gelecek bakalım ne olcakAynen öyle aynı işliyor şu an benim son adet tarihim 31 Aralık, gelecek adet tarihi 28 ocak hayırlısı olsun inşallah hepimiz için de.
Benimde 11 ıncı gün 16 mm bugünBildiğim kadarıyla 7-14 mm göre normal benim bugün adetin 11. Günü 4 mm ölçüldü
Bende önceden kalin değildi hsg normalde bu yumurta büyütme ilacı verildikten sonra kalınlaşma olmuş dedi. Bende şuan büyütmeye çalışıyorum kaç mm sizinkiBenımde ilk aşılamam olcak rahim duvarı kalınlaşması ıle duyduğum tek şey hsg cekdırıken bi kız da varmış inceltmısler onun törpülediler dedi başka bilgim yok umarım aşılaman tutar bende yumurta mı büyütmeye çalışıyorum kendim 3 günde ne kadar büyüyecek bakalım
Bende femera ile başladım 12mm olunca şuan iğneye geçtik meriofert 75 iğne kullanıyorum yarın bakacağız ne kadar büyümüş umurim güzel sonuçlar alirizMerhaba ben varım ilk aşılamam tutmadı ikinci aşılama sürecindeyim. Şu an femara kullanıyorum haftaya kontrolüm var bir aksilik çıkmazsa ilk aşılama sürecindeki gibi ilerlerse tahminimce 19 unda aşılamam yapılacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah canım zorlu süreçlerdeyiz rabbim yardımcımız olsun. Siz neden aşılama deniyorsunuz sakıncası yoksa problem neydiBende femera ile başladım 12mm olunca şuan iğneye geçtik meriofert 75 iğne kullanıyorum yarın bakacağız ne kadar büyümüş umurim güzel sonuçlar aliriz
Dün bakdı doktor cnm adetımın 11 incı gunuydun16 mm dı ben hap ıgne kullanmıyorumBende önceden kalin değildi hsg normalde bu yumurta büyütme ilacı verildikten sonra kalınlaşma olmuş dedi. Bende şuan büyütmeye çalışıyorum kaç mm sizinki
Amin amin amin hepımız müjdeli haberlerımızı alalım inşallahumudunuzu kaybetmeyin benim 2.aşılamam tuttu 2 milyon spermle hemde rabbim bu mubarek günde sizide sevindirsin evlatlarınıza kavuştursun kızlarım
İlk başta eşimle ben düşünüyorduk ileri hızında düşüklük vardı eşim 6 aylık tedavi gördü baya yükseldi çok şükür. Ama sonra bu gitmemde alttan muanede spermin rahme giden kizminda kist varmış sperm geçişini engelliyor olabilir dedi doktor bu yüzden direk aşılama yolu ile yapmamız daha doğru olur dedi. Daha önce kistten hiçbir doktor bahsetmedi. İlkkez bu muanede duyduk hayırlısı inşallahİnşallah canım zorlu süreçlerdeyiz rabbim yardımcımız olsun. Siz neden aşılama deniyorsunuz sakıncası yoksa problem neydi
Benim 11. Gün 12 mm di doktorum iğneye geçmemiz daha iyi olur dedi umarım etki eder igneDün bakdı doktor cnm adetımın 11 incı gunuydun16 mm dı ben hap ıgne kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?