Aşılama

rabbim geciktiriyorsa vardır bir hayır valla bizim de hep saçma sapan nedenlerden dolayı ertelendi senelerdir gittiğim doktorum oyaladı sonra farklı doktora geçtim aşılama denemem gerektiğini söyledi derken kısmet bugünlereymiş. Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı çocuklar nasip etsin hepimize

Amin inşallah canım herşeyin hayırlısı. Sizdede bu ilaç ve iğneler belinizin kuyruk sokumu ve yumurtalıklarda adet sancisi gibi ağrı yapıyor mu kizlar.

Amin inşallah canım herşeyin hayırlısı. Sizdede bu ilaç ve iğneler belinizin kuyruk sokumu ve yumurtalıklarda adet sancisi gibi ağrı yapıyor mu kizlar.
Benim böbrek tarafım ağrıyor zannetmiştim böbrekte sıkıntı çıkmadı kas ağrısı dediler büyük ihtimalle de öyle. Karnım böbreklerimin olduğu yer, belim, sırtım, vajina bölgem çok ağrımıştı. Şimdi yine yavaş yavaş yumurtalıklarımın olduğu yer ağrıyor. İlaçtan canım böyle yan etki yapıyor.

Kız varya ilk ilacı kullandım bel ağrısından uyuyamadım dön dön. Eşim ohh mışıl mışıl uyuyordu. Sabaha kadar kivrandim sanırım ilaçlar yumurtayı büyümeye zorluyor o mu ağrı yapıyor bilmiyorum

Devlettemı özel demi aşılama oluyorsunuz kızlar ücret ne tuttu acaba

Umarım eder canım bende 2 gündür kabak çekirdeği incır kefir gelan ıcdım bakım büyüsün diye Inşallah şifa olur
Bana yılbaşından önce 8.500 demişti ama ilaçlar dahil değil. Şuan ki fiyatı daha konuşmadık. İnaninki her gitmemiz de öyle stresle gidip dönüyoruz ki ne soracağınızi unutuyoruz

Umarım eder canım bende 2 gündür kabak çekirdeği incır kefir gelan ıcdım bakım büyüsün diye Inşallah şifa olur
Bende 5 günden sonra iğne ile büyüme yapıldı. Ekstra avakado kabak çekirdeği muz özellikle havuç ne varsa huplettim. Bakalım yarın ne çıkacak

Bana yılbaşından önce 8.500 demişti ama ilaçlar dahil değil. Şuan ki fiyatı daha konuşmadık. İnaninki her gitmemiz de öyle stresle gidip dönüyoruz ki ne soracağınızi unutuyoruz
Bizde hıc fıyat konuşmadık yarın gtcem yumurtama bakcak doktor ilaç olarak ıgne alcam aşılama ne tutacak bakalım

Bizde hıc fıyat konuşmadık yarın gtcem yumurtama bakcak doktor ilaç olarak ıgne alcam aşılama ne tutacak bakalım
Ben bugün sordum canım 5.000 tüp bebek merkezine 10.000 aşılamayı yapacak kişiye ilaçlar ile birlikte 17.000 falan tutmuştur. Ben yumurta büyütme iğneleri falanda kullandım çünkü

Ben bugün sordum canım 5.000 tüp bebek merkezine 10.000 aşılamayı yapacak kişiye ilaçlar ile birlikte 17.000 falan tutmuştur. Ben yumurta büyütme iğneleri falanda kullandım çünkü
Hangı sehırdesın benim arkadaş geçen ay yaptırdı ılaclar felan 10 tutmuş Ankara da

Senın aşılama ne zaman olcak canım

Evet yapıldı hsg ama anastezili yapıldı korku var sadece bende o anda acı ağrı oluyormu acaba
Korkma bence herkez olmuyor diyor genelde kendını sıkma bende ılk defa olcam hıc duusnmedım oraları rahım filmi normal cekdırdım 2 dakka dayandım bebiş ıcın

Hangı sehırdesın benim arkadaş geçen ay yaptırdı ılaclar felan 10 tutmuş Ankara da
Ben Gaziantep'te tüm özel bir kliniğe başvurdum acaba ondan mi öyle tuttu bilmiyorum ama umarım sonu güzel olur.

Evet yapıldı hsg ama anastezili yapıldı korku var sadece bende o anda acı ağrı oluyormu acaba
Canım ben anestesisiz yaptirdim ve emin ol o kadar büyük bir acısı yok rahat olsun için

Ben Gaziantep'te tüm özel bir kliniğe başvurdum acaba ondan mi öyle tuttu bilmiyorum ama umarım sonu güzel olur.
Benimde özel bakalım ne diyecekler ama ben hep 10 duydum Ozeller ılaclarla beraber 3 doktor mesela 1 buçuk laboratuvar 4 buçuk felan ılaclar tutuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…