Aşılama

Benimde özel bakalım ne diyecekler ama ben hep 10 duydum Ozeller ılaclarla beraber 3 doktor mesela 1 buçuk laboratuvar 4 buçuk felan ılaclar tutuyormuş
Benim labaratuar 5 dediler asilamasi on
Hayırlısı artık

Bende bugün yaptırdım artık bende beklemedeyim

Nasıl geçti peki doktor sende bir yorum yaptı ki canım. İnşallah güzel sonuçlar aliriz
İnşallah canım folikaıt kullan dedi sadece 10 gün ilişki önerdi spermler felan ıyı bismillah dedi gonderdı güzel sonuçlar alırız ınsallah

Senınki nasıl yorum yaptı
Benimki de cipli aşılama yaptı. Olumsuz birşey görünmüyor ama Allah nasip ederse gidişat önemli dedi. Bana bugün dur yarın ilişki dedi. Baya dinlen dedi birde

Bizde yarın baslaycaz olumsuz birsey biz dede gözükmüyor kaç milyon spermle oldu aşılama
Benimki de cipli aşılama yaptı. Olumsuz birşey görünmüyor ama Allah nasip ederse gidişat önemli dedi. Bana bugün dur yarın ilişki dedi. Baya dinlen dedi bi

Hiç bilmiyorum ama doktor şuan icin olumlu ama süreç önemli olan dedi

Kızlar pozitif sonuç alan oldumu burdan yazarsanız takıp edelim

Aşılama nasıl bana da bu hafta yapılacak cami acıyan varmı korkuyorum aslında bilgisi olan yazabilir mi acaba
Ben hiç bi ağrı hıssettım biraz uzandım sonra kalkdım eve geldıfım de çok az kahve akıntım geldi gaz çok var ıkıncı gün kramp ağrılar rahımde sızlama var suan kabızlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…