Benim labaratuar 5 dediler asilamasi onBenimde özel bakalım ne diyecekler ama ben hep 10 duydum Ozeller ılaclarla beraber 3 doktor mesela 1 buçuk laboratuvar 4 buçuk felan ılaclar tutuyormuş
Benımde bugün hastane 10’dedi ilaçsız heryer değişiyor yani demkki 750 ıgne aldımBenim labaratuar 5 dediler asilamasi on
Hayırlısı artık
Yarın yaptırcam 2 de dün iğne vuruldum hayırlısı olsun hakkımız da bakalımBen perşembe günü yaptırdım -11 Ocak- beklemedeyim.. geçen sene ekimdeki utmadı
Bende sımdı yaptırdım aynı zaman da haber alcaz o zaman seninleBende bugün yaptırdım artık bende beklemedeyim
Nasıl geçti peki doktor sende bir yorum yaptı ki canım. İnşallah güzel sonuçlar alirizBende sımdı yaptırdım aynı zaman da haber alcaz o zaman seninle
İnşallah canım folikaıt kullan dedi sadece 10 gün ilişki önerdi spermler felan ıyı bismillah dedi gonderdıNasıl geçti peki doktor sende bir yorum yaptı ki canım. İnşallah güzel sonuçlar aliriz
Senınki nasıl yorum yaptıSenınki nasıl geçti ne yorum yaptıNasıl geçti peki doktor sende bir yorum yaptı ki canım. İnşallah güzel sonuçlar aliriz
Nasıl geçti peki doktor sende bir yorum yaptı ki canım. İnşallah güzel sonuçlar aliriz
Benimki de cipli aşılama yaptı. Olumsuz birşey görünmüyor ama Allah nasip ederse gidişat önemli dedi. Bana bugün dur yarın ilişki dedi. Baya dinlen dedi birdeSenınki nasıl yorum yaptı
Benimki de cipli aşılama yaptı. Olumsuz birşey görünmüyor ama Allah nasip ederse gidişat önemli dedi. Bana bugün dur yarın ilişki dedi. Baya dinlen dedi bi
Hayırlısı güzel sonuçlar allaım bakalımHiç bilmiyorum ama doktor şuan icin olumlu ama süreç önemli olan dedi
Ben oldum 2. Aşılamamı bekliyorum şimdibu ay aşılama yapacak olan varmı bide ilk aşılaması tutan varmı arkadaşlar
Hangi hastanede tedavi gördünüzumudunuzu kaybetmeyin benim 2.aşılamam tuttu 2 milyon spermle hemde rabbim bu mubarek günde sizide sevindirsin evlatlarınıza kavuştursun kızlarım
Kaçıncı gundesın canım ınsallah hepimiz pozitif görürüzBen oldum 2. Aşılamamı bekliyorum şimdi
Ben hiç bi ağrı hıssettım biraz uzandım sonra kalkdım eve geldıfım de çok az kahve akıntım geldi gaz çok var ıkıncı gün kramp ağrılar rahımde sızlama var suan kabızlık yokAşılama nasıl bana da bu hafta yapılacak cami acıyan varmı korkuyorum aslında bilgisi olan yazabilir mi acaba
7.günümKaçıncı gundesın canım ınsallah hepimiz pozitif görürüz
istanbul avrupa yakası özel küçükçekmece hastanesiHangi hastanede tedavi gördünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?