Aşılama

merhaba, evet başladım. 5 gün sabah akşam letu + sadece akşamları 37,5 gonal-f kullandım. sanırım 4 yumurta gelişti. cumartesi aşılamam var

Evet çok şükür ki normal düzeyde.Benimde yumurtalıkla ilgili problemim yok hatta doktor çok iyi dedi toplamda 18 .Evet rahim filmini geçen ay çektirdim bir sıkıntı görünmüyordu ondada

Evet insallah benlik sıkıntı yok zaten hepimizde kendimizi bu yola adadık bence doktor çalışma takvimini bilemiyorum işte bayramda ama hayırlısı rabbimin vardır bi bildigi diyorum hep
Öyle yapacak bir şey yok.Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah

merhaba, evet başladım. 5 gün sabah akşam letu + sadece akşamları 37,5 gonal-f kullandım. sanırım 4 yumurta gelişti. cumartesi aşılamam var
Merhaba siz kaç gün gonal f yi kullandınız ve sizin başlangıçta sağ ve solda toplamda kaç yumurtanız vardı? Benimde pazartesi kontrolüm var 5 günlük letu kullandım 4 günlükte gonal verdi bugün ilk iğneyi vurdum.normalde pazar bitiyor ilaçlar kontole gitmem lazım ama gidemiyorum hafta sonu diye pazartesi gel dedide doktor pazartesi 19 Mayıs resmi tatil olduğu için yine gidemeyeceğim.İlaca devam etsem mi etmesem mi bilemedim

Öyle yapacak bir şey yok.Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Amin
Evet çok şükür ki normal düzeyde.Benimde yumurtalıkla ilgili problemim yok hatta doktor çok iyi dedi toplamda 18 .Evet rahim filmini geçen ay çektirdim bir sıkıntı görünmüyordu ondada
Çok sevindim insallah hayirlisi ile tamamlarsın bu tedavini

benim yumurtalarım sağda gelişti. 5 gün letu ve gonal f kullandım. yumurtalar geliştiği için 5.günde ikisinide bıraktırdı doktorum. bence bu konuyu doktorunuzla görüşün mutlaka. kafanıza göre yapmayın yumurtalar gereğinden fazla büyürse tedaviniz iptal olur, sağlık açısından da sıkıntılı bi durum

Aşılamanız yapıldı mı merak ettim süreciniz nasıl geçti

Sizde durumlar nedir

Aşılamanız yapıldı mı merak ettim süreciniz nasıl geçti
Yarın sabah aşılama yapılacak inşallah iki gün önce kontrole gittim iki folükül varmış 15, 16 boyutunda dün gece 11 de çatlatma vurdum.Süreç pek içime sinmedi ama hayırlısı olur inşallah.

Evet süreç biraz geç ilerlemiş sanki ama hayırlısı olsun en azından ilaca yanıt veriyor yumurtalıklarınız öyle düşünün ama insallah cabalarınızın karşılığını alırsınız bu ay bizede umut olursunuz allahın izniyle olumlu düşünün güzel olacak insallah

Evet kafamı çok karıştırdı ilk kontrolde sağda b 9- 15 iki folükül vardı üç gün sonra tekrar gittiğimde 15-16 olmuşlardı b ir tanesi çok artmışken biri yerinde saymış gibi doktor 18 olmasını beklemeden bir gün sonra çatlatma iğneni vur dedi.Bugünde baya bekletti afedersiniz sperm örneği elimde saatlerce bekledim.Bu yüzden pek içine sinmedi.Hayırlısı inşallah.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Haftaya inşallah güzel haberlerle yazarım yine.Benimde dualarım sizinle ve bütün anne olmak isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…