- 20 Mart 2025
- 34
- 13
- 3
- 28
merhaba, evet başladım. 5 gün sabah akşam letu + sadece akşamları 37,5 gonal-f kullandım. sanırım 4 yumurta gelişti. cumartesi aşılamam varBaşladınız mı siz tedaviye ben de aynı süreçteyim 5 gündür gonal f 50 uı kullanıyorum ve dün son dozumu vurdum bugün bekleyip yarın kontrole gidicem ve asilama planı yapılacak hayırlısı ile insallah
Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerinizi alırız 2 haftayamerhaba, evet başladım. 5 gün sabah akşam letu + sadece akşamları 37,5 gonal-f kullandım. sanırım 4 yumurta gelişti. cumartesi aşılamam var
Evet çok şükür ki normal düzeyde.Benimde yumurtalıkla ilgili problemim yok hatta doktor çok iyi dedi toplamda 18 .Evet rahim filmini geçen ay çektirdim bir sıkıntı görünmüyordu ondadaYa normalde zaten benim yumurtalıklarım normalden biraz fazlaydı ilk başladığım zamanlarda hatta çok fazlaydı dr. Bana yeteri kadar beslenemediği için gelişemiyor diyordu ama bu son iki 3 aydır olması gereken düzeyde yani sayisini bilmiyorum bu ay geçen ay 4 sag 7 sol şeklinde en büyüğü 4 mm folikül ler vardı sizde peki durum nasildi ve siz rahim filmi çektirdiniz mi hiç merak ettim
Öyle yapacak bir şey yok.Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallahEvet insallah benlik sıkıntı yok zaten hepimizde kendimizi bu yola adadık bence doktor çalışma takvimini bilemiyorum işte bayramda ama hayırlısı rabbimin vardır bi bildigi diyorum hep
Merhaba siz kaç gün gonal f yi kullandınız ve sizin başlangıçta sağ ve solda toplamda kaç yumurtanız vardı? Benimde pazartesi kontrolüm var 5 günlük letu kullandım 4 günlükte gonal verdi bugün ilk iğneyi vurdum.normalde pazar bitiyor ilaçlar kontole gitmem lazım ama gidemiyorum hafta sonu diye pazartesi gel dedide doktor pazartesi 19 Mayıs resmi tatil olduğu için yine gidemeyeceğim.İlaca devam etsem mi etmesem mi bilemedimmerhaba, evet başladım. 5 gün sabah akşam letu + sadece akşamları 37,5 gonal-f kullandım. sanırım 4 yumurta gelişti. cumartesi aşılamam var
AminÖyle yapacak bir şey yok.Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
AminÖyle yapacak bir şey yok.Rabbim anne olmak isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Çok sevindim insallah hayirlisi ile tamamlarsın bu tedaviniEvet çok şükür ki normal düzeyde.Benimde yumurtalıkla ilgili problemim yok hatta doktor çok iyi dedi toplamda 18 .Evet rahim filmini geçen ay çektirdim bir sıkıntı görünmüyordu ondada
Teşekkür ederim sizinde güzel haberlerinizi alırız inşallahAmin
Çok sevindim insallah hayirlisi ile tamamlarsın bu tedavini
benim yumurtalarım sağda gelişti. 5 gün letu ve gonal f kullandım. yumurtalar geliştiği için 5.günde ikisinide bıraktırdı doktorum. bence bu konuyu doktorunuzla görüşün mutlaka. kafanıza göre yapmayın yumurtalar gereğinden fazla büyürse tedaviniz iptal olur, sağlık açısından da sıkıntılı bi durumMerhaba siz kaç gün gonal f yi kullandınız ve sizin başlangıçta sağ ve solda toplamda kaç yumurtanız vardı? Benimde pazartesi kontrolüm var 5 günlük letu kullandım 4 günlükte gonal verdi bugün ilk iğneyi vurdum.normalde pazar bitiyor ilaçlar kontole gitmem lazım ama gidemiyorum hafta sonu diye pazartesi gel dedide doktor pazartesi 19 Mayıs resmi tatil olduğu için yine gidemeyeceğim.İlaca devam etsem mi etmesem mi bilemedim
Hayırlısı olsun insallah güzel haberlerinizi alırız 2 haftayahe
hep birlikte inşallahHayırlısı olsun insallah güzel haberlerinizi alırız 2 haftaya
Aşılamanız yapıldı mı merak ettim süreciniz nasıl geçtiMerhaba siz kaç gün gonal f yi kullandınız ve sizin başlangıçta sağ ve solda toplamda kaç yumurtanız vardı? Benimde pazartesi kontrolüm var 5 günlük letu kullandım 4 günlükte gonal verdi bugün ilk iğneyi vurdum.normalde pazar bitiyor ilaçlar kontole gitmem lazım ama gidemiyorum hafta sonu diye pazartesi gel dedide doktor pazartesi 19 Mayıs resmi tatil olduğu için yine gidemeyeceğim.İlaca devam etsem mi etmesem mi bilemedim
Sizde durumlar nedirbenim yumurtalarım sağda gelişti. 5 gün letu ve gonal f kullandım. yumurtalar geliştiği için 5.günde ikisinide bıraktırdı doktorum. bence bu konuyu doktorunuzla görüşün mutlaka. kafanıza göre yapmayın yumurtalar gereğinden fazla büyürse tedaviniz iptal olur, sağlık açısından da sıkıntılı bi durum
Yarın sabah aşılama yapılacak inşallah iki gün önce kontrole gittim iki folükül varmış 15, 16 boyutunda dün gece 11 de çatlatma vurdum.Süreç pek içime sinmedi ama hayırlısı olur inşallah.Aşılamanız yapıldı mı merak ettim süreciniz nasıl geçti
Evet süreç biraz geç ilerlemiş sanki ama hayırlısı olsun en azından ilaca yanıt veriyor yumurtalıklarınız öyle düşünün ama insallah cabalarınızın karşılığını alırsınız bu ay bizede umut olursunuz allahın izniyleYarın sabah aşılama yapılacak inşallah iki gün önce kontrole gittim iki folükül varmış 15, 16 boyutunda dün gece 11 de çatlatma vurdum.Süreç pek içime sinmedi ama hayırlısı olur inşallah.
Evet
ben bekliyorum, aşılama sonrası 6.günüm bugünSizde durumlar nedir
İnsallah tutar bizede umut olursunuzben bekliyorum, aşılama sonrası 6.günüm bugün
bugün küçük bir değerle pozitifi gördüm, hamdolsunİnsallah tutar bizede umut olursunuz
Aa gerçekten çok sevindim sağlıkla kucaginza alın miniğinizi İnsallhbugün küçük bir değerle pozitifi gördüm, hamdolsuninşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
çok teşekkür ederim, Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAa gerçekten çok sevindim sağlıkla kucaginza alın miniğinizi İnsallhilk asilama değilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?