Merhaba kan testi vermediniz mi benim de 13. Günüm ben de duphaston kullandım
Gebelik testlerinde bazen yanılma oluyo doktorum bana gebelik testi yapmamamı kan verip ona göre sonucu bildirmemi söylemişti kan ver bence yinede emin olKan testi vermedim kahverengi lekelenmeler olunca adet olurum diye düşünüyordum, ama hala lekelenme azda olsa var. Doktorum pazartesiye kadar gelmezse o zaman kan ver dedi. Erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden pek de umudum yok.
Benim de kahverengi leke gelmeye başladı sanırım adet olacağım erken gebelik testi vs yapmadım kan vermeyi bekliyordum hayırlısı olsun hakkımızdaKan testi vermedim kahverengi lekelenmeler olunca adet olurum diye düşünüyordum, ama hala lekelenme azda olsa var. Doktorum pazartesiye kadar gelmezse o zaman kan ver dedi. Erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden pek de umudum yok.
Gebelik testlerinde bazen yanılma oluyo doktorum bana gebelik testi yapmamamı kan verip ona göre sonucu bildirmemi söylemişti kan ver bence yinede emin ol
Bugün mü başladı senin. Lekelenme durumuna göre kan verirsin. Ben öyle yapacağım. Biraz daha sabır gerekiyor.Benim de kahverengi leke gelmeye başladı sanırım adet olacağım erken gebelik testi vs yapmadım kan vermeyi bekliyordum hayırlısı olsun hakkımızda
Evet canım ama adetim geleceği zaman lekenme oluyor o yüzden pek umudum kalmadıBugün mü başladı senin. Lekelenme durumuna göre kan verirsin. Ben öyle yapacağım. Biraz daha sabır gerekiyor.
Yok canım benim bugün 3. Günüm bekliyorumPazartesiye kadar adet olmazsam veririm artık. Hiç böyle olmamıştım, ilacın etkisi mi çözemedim. Sen kan testi yaptırdın mı?
Umutlar mayıs ayında artık. Ben tüp bebek yapacağım. Hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen olmaması üzüyor ama hayırlısını diliyorum artık.Evet canım ama adetim geleceği zaman lekenme oluyor o yüzden pek umudum kalmadı
İnş güzel sonuçlar alırsın. Benim diğer aya kaldı artık.Yok canım benim bugün 3. Günüm bekliyorum
İnşallah kuşum sende İnşallah güzel sonuçlar alabilirsinİnş güzel sonuçlar alırsın. Benim diğer aya kaldı artık.
Umutlar mayıs ayında artık. Ben tüp bebek yapacağım. Hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen olmaması üzüyor ama hayırlısını diliyorum artık.
Umutlar mayıs ayında artık. Ben tüp bebek yapacağım. Hiçbir sağlık problemim olmamasına rağmen olmaması üzüyor ama hayırlısını diliyorum
İnş güzel sonuçlar alırsın. Benim negatifle sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğim artık.Bende bugün aşılama oldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Test yaptın mı kan tahlilinde mi negatif ben de test yaptım bugün negatifİnş güzel sonuçlar alırsın. Benim negatifle sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğim artık.
Yaptım canım bugün negatif geldi ne yazık ki. Umutlar mayısa kaldı artık. Sen aşılamaya mı devam edeceksinTest yaptın mı kan tahlilinde mi negatif ben de test yaptım bugün negatif
Hayırlısı olsun hakkımızda benim İlk aşılamam hiç bilmiyorum doktorumla konuşup tüp bebeğe geçebilirimYaptım canım bugün negatif geldi ne yazık ki. Umutlar mayısa kaldı artık. Sen aşılamaya mı devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?