Aşılama

Kkbbrr00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
26
9
1
39
Merhabalar arkadaşlar, ben 12 Nisan da yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. 14 nisanda da aşılama oldum. Duphaston ilacını kullandım ve bugün bitirdim. Dün kahverengi leke geldi bugün de biraz geldi hala adet olmadım. İdrar testinde negatif çıktı. Bu durumu yaşayan var mı?

Kan testi vermedim kahverengi lekelenmeler olunca adet olurum diye düşünüyordum, ama hala lekelenme azda olsa var. Doktorum pazartesiye kadar gelmezse o zaman kan ver dedi. Erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden pek de umudum yok.

Gebelik testlerinde bazen yanılma oluyo doktorum bana gebelik testi yapmamamı kan verip ona göre sonucu bildirmemi söylemişti kan ver bence yinede emin ol

Benim de kahverengi leke gelmeye başladı sanırım adet olacağım erken gebelik testi vs yapmadım kan vermeyi bekliyordum hayırlısı olsun hakkımızda

Pazartesiye kadar adet olmazsam veririm artık. Hiç böyle olmamıştım, ilacın etkisi mi çözemedim. Sen kan testi yaptırdın mı?

Benim de kahverengi leke gelmeye başladı sanırım adet olacağım erken gebelik testi vs yapmadım kan vermeyi bekliyordum hayırlısı olsun hakkımızda
Bugün mü başladı senin. Lekelenme durumuna göre kan verirsin. Ben öyle yapacağım. Biraz daha sabır gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…