U Ufkshn123 Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2025 345 59 13 27 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Kkbbrr00 #41 Fatoshgok .!.: Yok canım adetim geldi sancıyla beraber İlk aşılamamdı zaten bundan sonra artıl tüp bebek yaptıracağız birqz ara verelim Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm inşallah sonraki denemenizde tutar
Fatoshgok .!.: Yok canım adetim geldi sancıyla beraber İlk aşılamamdı zaten bundan sonra artıl tüp bebek yaptıracağız birqz ara verelim Genişletmek için tıkla... Çok üzüldüm inşallah sonraki denemenizde tutar
K Kkbbrr00 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Nisan 2025 26 9 1 39 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Kkbbrr00 #42 Fatoshgok .!.: Yok canım adetim geldi sancıyla beraber İlk aşılamamdı zaten bundan sonra artıl tüp bebek yaptıracağız birqz ara verelim Genişletmek için tıkla... İlk aşılamada şans çok az zaten. 1 ay verip tüp bebek yapacağım. Aşılama zaten pek mantıklı değildi.
Fatoshgok .!.: Yok canım adetim geldi sancıyla beraber İlk aşılamamdı zaten bundan sonra artıl tüp bebek yaptıracağız birqz ara verelim Genişletmek için tıkla... İlk aşılamada şans çok az zaten. 1 ay verip tüp bebek yapacağım. Aşılama zaten pek mantıklı değildi.