Aşılama

Benimde ilk aşılamamdı. İlk aşılamada şans daha düşük oluyor. Doktorum demişti zaten. Tüp bebek daha mantıklı geliyor %70 olma olasılığı var.

Bende bugün aşılama oldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba aşılama sırasında ağrı oldu mu ? Süreç nasıl ilerledi ? benimde 2. Klomen tedavim bu ay olmassa gelecek ay aşılama denemek istiyorum

Merhaba aşılama sırasında ağrı oldu mu ? Süreç nasıl ilerledi ? benimde 2. Klomen tedavim bu ay olmassa gelecek ay aşılama denemek istiyorum
Merhaba 26 nisanda ilk aşılamamı oldum ben de hiç bi ağrısı yok sakın korkmayın daha önce alttan muayene olduysanız nerdeyse aynısı endişelenmeyin

Merhaba. Aşılama işlemi ağrılı değildi. Kısa sürdü zaten. Tutunma ilacı kullanıyorsun başka bir tedavisi yok. Başarı oranı düşük bende bir kere denemek istedim ve sonuç negatif oldu. O yüzden diğer ay tüp bebek deneyeceğim.

Yıkanıp hazırlandıktan sonra size verilen sperm sayısı kaçtı acaba

Testi kaçıncı gün yaptınız

Testi kaçıncı gün yaptım

Evet benımde 1 mayısta aşılama oldu asılamadam bir gün önce de yumurta çatlatma ıgnesi oldum
Merhaba bende 24 ünde ovitrelle 26 sında aşılama oldum bugün şiddetli sancım var sanırım tutmadı. İnşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız

Merhaba bende 24 ünde ovitrelle 26 sında aşılama oldum bugün şiddetli sancım var sanırım tutmadı. İnşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız
Aşılama olduğum zaman benimde vücudum değişikti. Belli olmaz bence ilaçların etkisi de olabilir. İnş güzel sonuçlar alırsınız.

Aşılama olduğum zaman benimde vücudum değişikti. Belli olmaz bence ilaçların etkisi de olabilir. İnş güzel sonuçlar alırsınız.
Yok canım adetim geldi sancıyla beraber İlk aşılamamdı zaten bundan sonra artıl tüp bebek yaptıracağız birqz ara verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…