Merhaba aşılama sırasında ağrı oldu mu ? Süreç nasıl ilerledi ? benimde 2. Klomen tedavim bu ay olmassa gelecek ay aşılama denemek istiyorumBende bugün aşılama oldum inşallah güzel sonuçlar alırız
Merhaba 26 nisanda ilk aşılamamı oldum ben de hiç bi ağrısı yok sakın korkmayın daha önce alttan muayene olduysanız nerdeyse aynısı endişelenmeyinMerhaba aşılama sırasında ağrı oldu mu ? Süreç nasıl ilerledi ? benimde 2. Klomen tedavim bu ay olmassa gelecek ay aşılama denemek istiyorum
Merhaba. Aşılama işlemi ağrılı değildi. Kısa sürdü zaten. Tutunma ilacı kullanıyorsun başka bir tedavisi yok. Başarı oranı düşük bende bir kere denemek istedim ve sonuç negatif oldu. O yüzden diğer ay tüp bebek deneyeceğim.Merhaba aşılama sırasında ağrı oldu mu ? Süreç nasıl ilerledi ? benimde 2. Klomen tedavim bu ay olmassa gelecek ay aşılama denemek istiyorum
Yıkanıp hazırlandıktan sonra size verilen sperm sayısı kaçtı acabaMerhaba. Aşılama işlemi ağrılı değildi. Kısa sürdü zaten. Tutunma ilacı kullanıyorsun başka bir tedavisi yok. Başarı oranı düşük bende bir kere denemek istedim ve sonuç negatif oldu. O yüzden diğer ay tüp bebek deneyeceğim.
Testi kaçıncı gün yaptınızKan testi vermedim kahverengi lekelenmeler olunca adet olurum diye düşünüyordum, ama hala lekelenme azda olsa var. Doktorum pazartesiye kadar gelmezse o zaman kan ver dedi. Erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden pek de umudum yok.
Testi kaçıncı gün yaptımKan testi vermedim kahverengi lekelenmeler olunca adet olurum diye düşünüyordum, ama hala lekelenme azda olsa var. Doktorum pazartesiye kadar gelmezse o zaman kan ver dedi. Erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden pek de umudum yok.
Merhaba! Devlettemi yapıcaksınİnş güzel sonuçlar alırsın. Benim negatifle sonuçlandı. Tüp bebeğe geçeceğim artık.
17. günde yapmıştım.Testi kaçıncı gün yaptım
Bende beşinci gün yaptım silik cızgı çıktı ilaç etkisi dendi bugün 7. Günüm ve yöne yaptım tek cızgı çıktı yanı yokumdur çok üzüldüm17. günde yapmıştım.
Tam hatırlamıyorum ama yüksekti.Yıkanıp hazırlandıktan sonra size verilen sperm sayısı kaçtı acaba
Bence çok erken 7. gün. Aşılama mı oldu sizin deBende beşinci gün yaptım silik cızgı çıktı ilaç etkisi dendi bugün 7. Günüm ve yöne yaptım tek cızgı çıktı yanı yokumdur çok üzüldüm
Tam hatırlamıyorum ama yüksekti.
Evet benımde 1 mayısta aşılama oldu asılamadam bir gün önce de yumurta çatlatma ıgnesi oldumBence çok erken 7. gün. Aşılama mı oldu sizin de
Çok erken doktorun tarih vermiştir zaten verdiyse de haftaya kan testi ver benceEvet benımde 1 mayısta aşılama oldu asılamadam bir gün önce de yumurta çatlatma ıgnesi oldum
Doktorum adetin gecıkırsengel olursanda ıkı cı gün gel dediÇok erken doktorun tarih vermiştir zaten verdiyse de haftaya kan testi ver bence
Bence bu süreçte çok düşünme. İnş güzel sonuçlar alırsın.Doktorum adetin gecıkırsengel olursanda ıkı cı gün gel dedi
Merhaba bende 24 ünde ovitrelle 26 sında aşılama oldum bugün şiddetli sancım var sanırım tutmadı. İnşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınızEvet benımde 1 mayısta aşılama oldu asılamadam bir gün önce de yumurta çatlatma ıgnesi oldum
Aşılama olduğum zaman benimde vücudum değişikti. Belli olmaz bence ilaçların etkisi de olabilir. İnş güzel sonuçlar alırsınız.Merhaba bende 24 ünde ovitrelle 26 sında aşılama oldum bugün şiddetli sancım var sanırım tutmadı. İnşallah sizler olumlu sonuçlar alırsınız
Yok canım adetim geldi sancıyla beraberAşılama olduğum zaman benimde vücudum değişikti. Belli olmaz bence ilaçların etkisi de olabilir. İnş güzel sonuçlar alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?