Reglini daha varsa şans var ama aşılamada nasıl oluyor bilmiyorum bende tüp Bebek tedavisini baslicam ama daha evraklarımi toparlaamam lazım sizin hemen aşılama oldu süreç nasılMerhabalar Kızlar benim bütün belirtilerim var .
Eşimde ve bende hiç bir saglıksal problem olmadan aşılama yaptım. 11'Gunum kan testi verdim Negatif çıktı. Yükselme şansı varmı sizlerde negatif olup pozitife döndü mü Umut olur musunuz ? Deneyimleri söyler misiniz göğsüm hala ağrıyor reglme 6 gün var bu arada
Bir ihtimal olabilir. Genelde 15.gün öneriliyor ayrıca test yapmak yine de bekle bakalımMerhabalar Kızlar benim bütün belirtilerim var .
Eşimde ve bende hiç bir saglıksal problem olmadan aşılama yaptım. 11'Gunum kan testi verdim Negatif çıktı. Yükselme şansı varmı sizlerde negatif olup pozitife döndü mü Umut olur musunuz ? Deneyimleri söyler misiniz göğsüm hala ağrıyor reglme 6 gün var bu arada
Yükselebilir tabiki canım test için 11. Gün çok erken. En az 14. Gün öneriliyor. Bende ilk aşılamada gebe kalmıştım. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşAllahMerhabalar Kızlar benim bütün belirtilerim var .
Reglme 5 gün var bugün 12 gün oldu pozitif olur mu acaba reglmin geçmesini mi bekliyim 14 verim miYükselebilir tabiki canım test için 11. Gün çok erken. En az 14. Gün öneriliyor. Bende ilk aşılamada gebe kalmıştım. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşAllah
Ya eşim ve bende bir durum yok biz beklemek istemedik. İlaç kullandm yumurtam gelişti çatlatmadan sonra işlem gerçekleşti 30 dk dinlendirdiler. Şimdi 11 gün kan verdim Negatif çıktı ondan beklicem inşallah pozitif olur bütün belirtlerm var oysa. İnşallah sennde Güzel sonuçlar olurReglini daha varsa şans var ama aşılamada nasıl oluyor bilmiyorum bende tüp Bebek tedavisini baslicam ama daha evraklarımi toparlaamam lazım sizin hemen aşılama oldu süreç nasıl
Kaçıncı gününde kan verdim belirtilerin var mıydı pekiYükselebilir tabiki canım test için 11. Gün çok erken. En az 14. Gün öneriliyor. Bende ilk aşılamada gebe kalmıştım. Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşAllah
Adet olacakmış gibi ağrım vardı canım. Sürekli kontrol ediyordum adet oldum sanırım diye. Birde gaz sancısı vardı.Kaçıncı gününde kan verdim belirtilerin var mıydı peki
8. Gün kan verdim 5,62 çıktı ama benim 6. Gün iğne etkisi geçmişti. 17. Gün de 371 çıkmıştıKaçıncı gününde kan verdim belirtilerin var mıydı peki
8. Gün kan verdim 5,62 çıktı ama benim 6. Gün iğne etkisi geçmişti. 17. Gün de 371 çıkmıştı
Bende de öyle ama kanda çıkmadı 12 günüm Belm göğsüm çok ağrıyor lekenme.oldu reglme 5 gün varAdet olacakmış gibi ağrım vardı canım. Sürekli kontrol ediyordum adet oldum sanırım diye. Birde gaz sancısı vardı.
İnşallah yaa Allah nasıl etsin isteyen herkese aminYa eşim ve bende bir durum yok biz beklemek istemedik. İlaç kullandm yumurtam gelişti çatlatmadan sonra işlem gerçekleşti 30 dk dinlendirdiler. Şimdi 11 gün kan verdim Negatif çıktı ondan beklicem inşallah pozitif olur bütün belirtlerm var oysa. İnşallah sennde Güzel sonuçlar olur
Oldu canım. Sonradan risk oldu 20. Haftaya kadar lekelenmem olduPeki yerleşme kanaması oldu mu
Hangi renk canım. İnşAllah devamı gelmez de tutmuştur canım.Bende de öyle ama kanda çıkmadı 12 günüm Belm göğsüm çok ağrıyor lekenme.oldu reglme 5 gün var
Merhabalar Kızlar benim bütün belirtilerim var .
Gebelik belirtisi refl ile aynı olduğu için kendinizi dinlememenizi öneririm ayrıcı aşılamadan sonra progestan kullanılması da ayrıca göğüs hassasiyeti yapıyor Ben göğüslerime dokunamıyorum suan öyle diyimMerhabalar Kızlar benim bütün belirtilerim var .
İnşallah güzel duanız için teşekkür ederim inşallahHangi renk canım. İnşAllah devamı gelmez de tutmuştur canım.
İlaç etkisi doğru diyorsun her şeyi ona yoruyoruz vallaha artık bilmiyorumGebelik belirtisi refl ile aynı olduğu için kendinizi dinlememenizi öneririm ayrıcı aşılamadan sonra progestan kullanılması da ayrıca göğüs hassasiyeti yapıyor Ben göğüslerime dokunamıyorum suan öyle diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?