Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende araştırdım öyle diyorlar gögüstede hafif dokunca ağrım başladı bazılarının hiç ağrı yok bazılarının hafif hafif belirti başlamış test içinde çok erken diye düşünüyorum sizde mi aşılama sürücindesinizgenelde tutunma 8 9 10 gün oluyor diyorlar ama bilemeyiz tabi ki insan vücuduna göre değişe bilir
Evet benm de bugün 10 cü günüm ama bende de hiç bir belirti ykkEvet bende araştırdım öyle diyorlar gögüstede hafif dokunca ağrım başladı bazılarının hiç ağrı yok bazılarının hafif hafif belirti başlamış test içinde çok erken diye düşünüyorum sizde mi aşılama sürücindesiniz
Kasıkda ağrı şişlik veya göğüs de ağrı hiç yok mu bazıları oluyor bazılarında yok rabbim bekleyen herkese nasip etsin umudumuzu kaybetmek yokEvet benm de bugün 10 cü günüm ama bende de hiç bir belirti ykk
Amin 3 gün sonra yaparım test adet olmazsam artıkKasıkda ağrı şişlik veya göğüs de ağrı hiç yok mu bazıları oluyor bazılarında yok rabbim bekleyen herkese nasip etsin umudumuzu kaybetmek yok
Test yaptınız mı sonucunuz nedir ?Amin 3 gün sonra yaparım test adet olmazsam artık
Merhaba arkadaşlar ben pazartesi aşılamamı oldum bugün 6. Günüm ve kasıklarımda Ağrı var batma tarzı sıvı bi akıntım var yaşayan varmı böyle normal mi tutunma olabilir mi sizce ?
Merhabalar bende 34 ay iğne vurdum ve hamile kaldım sonra guatr ve kan pıhtılaşmasi var diye 6 haftalık bebeğimi kaybettim sonra 2 ay ara verelim dedi bu ay gittim iğne tekrar vurdum ayın 27 de Haziran'da 3 gün ilişki ye gir dedi girdim yarın 4.gunum girmeli miyim tekrar ilisTest yaptınız mı sonucunuz nedir ?
Sanırım aynı gün aşılama olmuşuz. Aşılamadan önce göğüs hassasiyetiniz olmadı mı?Evet bende araştırdım öyle diyorlar gögüstede hafif dokunca ağrım başladı bazılarının hiç ağrı yok bazılarının hafif hafif belirti başlamış test içinde çok erken diye düşünüyorum sizde mi aşılama sürücindesiniz
Bence hayır doktor bana 3 gün ilişki sonra 10 gün bir gün dur bir gün ilişki dediMerhabalar bende yeni geldim bundan 3 4 ay önce çatlama iğnesi vurdum ve gebe kaldım sonrasında guatr ve kan pırtılaşmam var diye 6 haftalık bebeğini kaybettim doktor 2 ay ara verelim dedi ve bu ay gittim bana tekrar iğne yazdı 27 temmuz vurdum ve 3 gün üst üste ilişkiye gir dedi ve girdim yarın 4.gunum ve girmelimiyim
Merhabalar bende 34 ay iğne vurdum ve hamile kaldım sonra guatr ve kan pıhtılaşmasi var diye 6 haftalık bebeğimi kaybettim sonra 2 ay ara verelim dedi bu ay gittim iğne tekrar vurdum ayın 27 de Haziran'da 3 gün ilişki ye gir dedi girdim yarın 4.gunum girmeli miyim tekrar ilis
kiye
Ne zaman oldunuz aşılamaSanırım aynı gün aşılama olmuşuz. Aşılamadan önce göğüs hassasiyetiniz olmadı mı?
yani bence ara 1 gün ara verip 1 gün arayla gire bilirsin zaten genelde gün aşırı öneriliyor ama igneden dolayı 3 gün üst üste demiştir artık gün aşırı yapabilirsin benceMerhabalar bende yeni geldim bundan 3 4 ay önce çatlama iğnesi vurdum ve gebe kaldım sonrasında guatr ve kan pırtılaşmam var diye 6 haftalık bebeğini kaybettim doktor 2 ay ara verelim dedi ve bu ay gittim bana tekrar iğne yazdı 27 temmuz vurdum ve 3 gün üst üste ilişkiye gir dedi ve girdim yarın 4.gunum ve girmelimiyim sizce
21 temmuzNe zaman oldunuz aşılama
Sanırım aynı gün aşılama olmuşuz. Aşılamadan önce göğüs hassasiyetiniz olmadı m
meehab canım aşılamadan önce yoktu aşılama yaptıktan 6. Günden sonra başladı göğüs hassasiyeti bide hafif hafif kasıklarda ağrı doktor 15. Gün yap dedi 12. Gündede çıkan varmış cuma günü yapılan bakalımSanırım aynı gün aşılama olmuşuz. Aşılamadan önce göğüs hassasiyetiniz olmadı mı?
Canım bende Graves hastasıyım yani zehirli guat hastalığı var ilaç kullanıyorum hatta aşılamadan 1 ay önce başka ilaca geçtiler gebelik düşündüğüm için stres üzüntü yapmamak gerekiyor rabbim isteğen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin çabamız boş inşallah olmaz sabah ezanı okunuyor şimdi hepimizin inşallah pozitif sonuçlar alırızMerhabalar bende yeni geldim bundan 3 4 ay önce çatlama iğnesi vurdum ve gebe kaldım sonrasında guatr ve kan pırtılaşmam var diye 6 haftalık bebeğini kaybettim doktor 2 ay ara verelim dedi ve bu ay gittim bana tekrar iğne yazdı 27 temmuz vurdum ve 3 gün üst üste ilişkiye gir dedi ve girdim yarın 4.gunum ve girmelimiyim
Merhabalar bende 34 ay iğne vurdum ve hamile kaldım sonra guatr ve kan pıhtılaşmasi var diye 6 haftalık bebeğimi kaybettim sonra 2 ay ara verelim dedi bu ay gittim iğne tekrar vurdum ayın 27 de Haziran'da 3 gün ilişki ye gir dedi girdim yarın 4.gunum girmeli miyim tekrar ilis
kiye
Aynı gün aşılamamız seninle canım21 temmuz
Benimde 25 temmuz kızlar inşaallah hepimizin olumlu olur hayırlısı ile sizde belirti vs var mıAynı gün aşılamamız seninle canım
Amin inşallah canım rabbim herkeze nasip etsin hayırlısıylaCanım bende Graves hastasıyım yani zehirli guat hastalığı var ilaç kullanıyorum hatta aşılamadan 1 ay önce başka ilaca geçtiler gebelik düşündüğüm için stres üzüntü yapmamak gerekiyor rabbim isteğen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin çabamız boş inşallah olmaz sabah ezanı okunuyor şimdi hepimizin inşallah pozitif sonuçlar alırız![]()
Öyleyse öyle yaparımBence hayır doktor bana 3 gün ilişki sonra 10 gün bir gün dur bir gün ilişki dedi