Aşılama

Benim bugünde silik çıktı sizce kan vermeli miyim?
Ovitrelle içerisindeki beta 600 müş
Ovitrelle vurulduğum günüde sayarsam 12.gün oluyor

Benim bugünde silik çıktı sizce kan vermeli miyim?
Ovitrelle içerisindeki beta 600 müş
Ovitrelle vurulduğum günüde sayarsam 12.gün oluyor
O zaman aşılama 10. Gün sen aşılama olduğun günden say. Yani bence bir iki gün daha bekle

O zaman aşılama 10. Gün sen aşılama olduğun günden say. Yani bence bir iki gün daha bekle
Bugün aynı test çok daha belirginleşti,bilemedim.eğer ovitrelle olsaydı azalırdı diyorlar.bir gebenin günlüğü kaset test vardı onu yaptım

Bugün aynı test çok daha belirginleşti,bilemedim.eğer ovitrelle olsaydı azalırdı diyorlar.bir gebenin günlüğü kaset test vardı onu yaptım
Daha fazla arttıysa tabii bence de pozitif o zaman sen yarın sabah ver Beta

Benim de bugün aşılama günü saymazsam 6. günüm. Dün önceki gün belirgin bir şekilde silik çizgi vardı muhtemelen çatlatma iğnesi kaynaklı bugün silik çizgi kaybolmuştu. Bundan sonra çizgi görürsem artık pozitif derim öyle düşün düşün işin içinden çıkılmıyor işte günler geçmedi

Hemşire arkadaşım ovitrelle 11.gün sonrası kan verebilirsin dedi bilginiz olsun
Hımm benim kadın doğumcu da 11. Gün demişti belki o da ovittelleyi kast etmiştir. Ben Çarşamba verme düşüncesindeyim. Pozitif görürsem cuma da kontrol veririm bakalım nasip. İnşallah olur

19 kasım 02.00 ovitrelle
20.kasım 14.00 aşılama oldum.
Yarın yurt dısına cıkıcagım icin bugün vermek istiyorum
Normalde doktor 4aralıkts test ver dedi.

Bir gebenin günlüğü kaset test ile yaptım bu arada.
Beta hcg 25 ve üstü algılıyormuş,baska test yoktu elimde.

Bildiklerim bunlar,umarım yardımcı olabilmişimdir size.
Pozitif haberler almayı umuyorum

Bir gebenin günlüğü kaset test ile yaptım bu arada.
Beta hcg 25 ve üstü algılıyormuş,baska test yoktu elimde.
Valla ben geçen gün eczaneden 10 erken gebelik testi ve 3 de normal gebelik testi aldım artık her sabah bi test gidiyorum bakalım

Valla ben geçen gün eczaneden 10 erken gebelik testi ve 3 de normal gebelik testi aldım artık her sabah bi test gidiyorum bakalım
Ya çoğu yalancı pozitiflik veriyor geçen ay predictor early verdi kan verdim negatifti artık inanmıyorum

Ya çoğu yalancı pozitiflik veriyor geçen ay predictor early verdi kan verdim negatifti artık inanmıyorum
Ya kan gününe kadar bir şekilde oyalanmam lazım aslında kesin bişe beklemiyorum zaten ama işte heyecanımı alıyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…