Ay hadi hayırlısı sen de meraktan çatlayanlar kervanına hoş geldinBen daha bugün oldum aşılama çok tazeyiiim
Hayırlı olsun 3 gün kaldı sonuç almaya ama günler geçmiyoBen daha bugün oldum aşılama çok tazeyiiim
İnşallah canım evet öyle yapacağım dua edin bana olur muSeninki var ya yarın çıkar sabah koş kan vermeye
Hadi hayırlı pozitifler olsunnİnşallah canım evet öyle yapacağım dua edin bana olur mu
Teşekkür ederim hepimize öyle inşallahhHadi hayırlı pozitifler olsunn
Hafif hafif kasık ağrısı oluyor ama yoğun değil. Sonucunu öğrenen var mıProgesteron evet gebelik belirtilerini taklit ediyor ama sonuçta yarı yarıya şansımız var bekleyelim. Ama kasık ağrısı olursa şu sıralar bak o daha belirgin bir kriter yerleşme ağrısı olarak
Evet öğrenen yazsııınHafif hafif kasık ağrısı oluyor ama yoğun değil. Sonucunu öğrenen var mı
Haber bekliyoruzzzİnşallah canım evet öyle yapacağım dua edin bana olur mu
Günaydın verdim 2 saat sonra sonuçHaber bekliyoruzzz
Herkese günaydın
Hadi inşallahAy aynı gün benim de. Hadi inşallah ikimiz de pozitif çıkalım
Hayırlısı olsun Allah'ım en hayırlı olanı nasip etsinGünaydın verdim 2 saat sonra sonuç
Amin hepimizeHayırlısı olsun Allah'ım en hayırlı olanı nasip etsin
Maalesef negatif ben elendim size başarılarHaber bekliyoruzzz
Herkese günaydın
Ben bu sıralar nedense hiç pozitif duymuyorum bu işlemlerden olanları. Hayırlısı olsunMaalesef negatif ben elendim size başarılar
Evet maalesef sadece 2 kişi var pozitif bildiğim başka kimse yok 3 katı nerdeyse hep negatifBen bu sıralar nedense hiç pozitif duymuyorum bu işlemlerden olanları. Hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım inşallah senin de hayırlı haberlerini duyalımBende bu hafta olacağım aşılama. Yarın 2. kontrolüm var. herkesten hayırlı haberler alalım inşallah
Bir sonraki ay inşallahMaalesef negatif ben elendim size başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?