Adetin 3. Günü başladım. 5 gün gonalf 75 kullandım kontrole gittim 3 yumurta büyümüştü. Doktorum doz düşürdü. 2 gün öyle kullanıyorum. Yarın tekrar ara kontrole gidicem. Sen ?Bende haftaya olacağım canım sen ganol f mi kullandın kaç yumurtan büyüdün
Benimde ganolf 37.5 kullandım 8 gün sonra 15 mm 2 yumurtam büyüdü 2 gün daha devam ettim işte bugünde çatlatma iğnesi olacam Salı aşılama canımAdetin 3. Günü başladım. 5 gün gonalf 75 kullandım kontrole gittim 3 yumurta büyümüştü. Doktorum doz düşürdü. 2 gün öyle kullanıyorum. Yarın tekrar ara kontrole gidicem. Sen ?
Hayırlısı olsun inşallah her şey güzel olur. Benim iğne günüm belli değil daha yarın belli olacakBenimde ganolf 37.5 kullandım 8 gün sonra 15 mm 2 yumurtam büyüdü 2 gün daha devam ettim işte bugünde çatlatma iğnesi olacam Salı aşılama canım
Canım yumurta boyutuna göre tarih verirler öyle 3.günden sonra haftaya aşılama demezler ki sana öyle mi dedilerBenimde gonalf 3. Günüm. Cumartesi kontrol var. Haftaya olacak aşılama
Hayır direkt öyle demediler ama yıllardır doktorum. 5. Gün tekrar kontrolüm oldu ayın 29 unda. Bugün tekrar kontrolüm var. Yumurta boyutuna ve artışa göre bu haftayı öngürmüştü :)Canım yumurta boyutuna göre tarih verirler öyle 3.günden sonra haftaya aşılama demezler ki sana öyle mi dediler
Birazdan geçicem inşallah güzel sonuçlar alırımKorkma aşılama oldukça basit bir işlem açıkçası alttan muayene olmaktaktan çok farklı değil çok çok az ağrısı
Ayın 3 ünde aşılama olacağımCanım yumurta boyutuna göre tarih verirler öyle 3.günden sonra haftaya aşılama demezler ki sana öyle mi dediler
İnşallah canımBirazdan geçicem inşallah güzel sonuçlar alırım
Benm biraz sıkıntılı geçti aşılamam ama tamamen kedi vücut anatomimden kaynaklı normalde herkes kolay olduğunu söylüyor hayırlı olsun nasıl geçtiBirazdan geçicem inşallah güzel sonuçlar alırım
Hayırlısı olsun canım doktor daha iyi bilir seni hadi bakalım inşallah tek seferde güzel sonuclar alırızAyın 3 ünde aşılama olacağım
Hafif bir ağrı oldu sadece adet sancısı gibi çok şükür bitti çok katılmıştım inşallah güzel olur hepimiz içinBenm biraz sıkıntılı geçti aşılamam ama tamamen kedi vücut anatomimden kaynaklı normalde herkes kolay olduğunu söylüyor hayırlı olsun nasıl geçti
Hafif bir ağrı oldu sadece adet sancısı gibi çok şükür bitti çok kasılmıştım inşallah güzel olur hepimiz için
Sizin tarihiniz ne zamandı sonuçlandı mıHayırlısı olsun canım doktor daha iyi bilir seni hadi bakalım inşallah tek seferde güzel sonuclar alırız
Hafif bir ağrı oldu sadece adet sancısı gibi çok şükür bitti çok katılmıştım inşallah güzel olur hepimiz için
Ben 24 kasımda aşılama oldum 9 aralıkta gebelik için kan vereceğim baklaım nasip kısmetSizin tarihiniz ne zamandı sonuçlandı mı
Ha sizinle benim aynıydı ya nasıl beklicez o kadar bilmiyorum kiiBen 24 kasımda aşılama oldum 9 aralıkta gebelik için kan vereceğim baklaım nasip kısmet
İnşallahHafif bir ağrı oldu sadece adet sancısı gibi çok şükür bitti çok katılmıştım inşallah güzel olur hepimiz için
Ay bende bilmiyorum şuan hiç belirti yok kalmadı sadece bi iş yaparken çabuk yoruluyorummHa sizinle benim aynıydı ya nasıl beklicez o kadar bilmiyorum kii
Evet bende de öyleydi 6. Günümde normal miş benimde 8. Günüm şuan belirti kalmadı ilaçlardan mış 6.7. Güne kadar öyle duydum vallaKızlar 6. Günündeyim kasıkta çekilme batma gibi bi ağrı oluyor ara ara ve göğüs hassasiyetim var
İlaçlardan mı yoksa yerleşme fln mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?