Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bende bu siteye yeni üye oldum bende bu ayın 4 ünde aşılama yaptırdım 15 inde beta hcg yaptırıcam inşlh tutmuştur diye dua ediyorum günler bi türlü geçmiyo bazı belirtiler var ama yinede kendimi fazla alıştırmaya çalışmıyorum allah inşallah herkese verirslm.Tutma olasılığı aslında hiç belli olmuyor.3 milyon sperm transferiyle bile hamile kalan varken 20 milyonla kalamayan var.Yani sayı kaç olursa olsun umudunu yitirme.
merhaba arkadaşlar,
26 mayısta ilk aşılamamı yatırdım. doktorum 2 hafta geçtikten sonra kanda gebelik testi yaptır dedi. 9 haziranda 2 hafta dolmuş oluyor. normal adet tarihime göre 2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım :) şu anda bendeki belirtiler:
- göğüslerde ağrı ve büyüme
- göğüs uçlarında hassasiyet
- damarlarda belirginleşmeler
- alt karında şişkinlik
- gece uykusuzluğu (kafaya çok taktığım için oluyor sanırım. kesintisiz uyamıyorum ara ara uyanıyorum.)
- dudaklarda kuruluk
- açık sarı beyaz gibi bir renk akıntı
- kabızlık
- bazen hafif bir bel ağrısı
- kasıklarda kramp gibi ani ve kısa süreli keskin ağrılar
benimle aynı durumda olup gün sayan var mı aranızda???
slm arkadaşlar ben burda yeniyim bende bu ayın 4 ünde aşılama yaptırdım ve 15 inde beta hcg yaptıracam çok heyecanlıyım günler bi türlü geçmiyo allahtan tek bi dileğim meleğimin beni bırakmaması allah herkese bi melek göndersin![]()