- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
-
korkulacak bisey yok cnm. kolay bir islem bende gecen ay yaptirdim tutmadi ama insallah senin olur. kendini rahat birak ayni hsg filmi gibi muayene oluyormus gibi bir his ve hafif aci oluyor adet sancisi gibiArkadaşlar Merhaba
Bana bu ay aşılama yapılacak doktor bugün gonal 300 verdi pzt. Rapor çıkacak ama çok sıkıntılıyim
Ben muayenede kasiliyorum ve çatal masa korkum var spekulum takılırken acir diye korkum
Hsg çekilirken spekulumu taktiğinı hissetmedim ama açarken çok yanmıştı zor dayandım
Birde aşılama da şans azmiş o canımı sıktı
Kendi kendime sıkıntı yaptım bide sadece 15 dak, yatiriyormuskorkulacak bisey yok cnm. kolay bir islem bende gecen ay yaptirdim tutmadi ama insallah senin olur. kendini rahat birak ayni hsg filmi gibi muayene oluyormus gibi bir his ve hafif aci oluyor adet sancisi gibi
Ne için gittiğine bağlı vajinal ultrasonda bakar spekulumu bilemem smear alır mı bilmemBende y à rin ilk kez jinekolog a gidicem.evliyim.vajin a l ultrosanla mi bakicak?spektrum kullaanmicak demi?
Canım hiç korkma ağrı olmuyor kasma yeter benim bugün 2. Aşılamam oldu. İnş bebişlerimiz tutunuverir biran önce.Arkadaşlar Merhaba
Bana bu ay aşılama yapılacak doktor bugün gonal 300 verdi pzt. Rapor çıkacak ama çok sıkıntılıyim
Ben muayenede kasiliyorum ve çatal masa korkum var spekulum takılırken acir diye korkum
Hsg çekilirken spekulumu taktiğinı hissetmedim ama açarken çok yanmıştı zor dayandım
Arkadaşlar Merhaba
Ya cidden moralim bozuk gonal 300 verdi bana 3 kutu 1 kutuda ovitrelle bu ilaçlar içi n rapor yandı ve gonal in biri kullanılmayacak 2.raporumdu zatenCanım hiç korkma ağrı olmuyor kasma yeter benim bugün 2. Aşılamam oldu. İnş bebişlerimiz tutunuverir biran önce.
Prosedür uygulansin diye yaptiriyorum ve bununla olmazsa kesinlikle tup bebeğe gideceğim o da yaz tatilindeSlm canım benim üçüncü aşılamam dün gece hüsranla sonlandı Yapılışı acı veren korkulucak bişey değil ama şans çok çok az ben aynı hüsranı üç defa yaşamış biri olarak sana Rabbimden hayırlısını diliyorum inşallah senin ilk denemende yüzün Güler ben çok yoruldum ama pes etmedim vardır bundada bir hayır diyorum
Benimde bu 2. Aşılama oldu 2. Gunumdeyım buda olmadı martta tup bebek 3. Ye tekrar gerek yok aşılamaya zaten maddi manevi çok yıprandım.Prosedür uygulansin diye yaptiriyorum ve bununla olmazsa kesinlikle tup bebeğe gideceğim o da yaz tatilinde
Bende 7 ay vajinismus yaşadım ondan kurtuldum da doktor kontrolünden kurtulamadım zor değil dimi ya çok korkuyorumBirde ben eski vajinismusluyum hem işlemler hem uzuntu hem maddi cok yıprandım inş tup bebege gerek kalmaz ama aşılamadan hiç umudum yok ne yazıkki:'(
Aslında ben tam 1.5 yıl vajinşsmusu yaşadım. Hiç doktor muaynesine gidemiyordum ama şimdi gittiğim bir doktor sayesinde yendim. Kadın okadar anlayışlı ve el okadar hafif ki ilk muaynelerde acımamasına rağmen piskolokij ılarak çığlık atıyordum hastane inliyordu. Dr hiç tepki vermiyordu cok anlayıslıydı. Şimdide onla devam ediyorum. Artık alıştım sesim bile çıkmıyor. Korkulcak hiçbişey yok acı bile hissetmiyorsun. Zaten doktorlar nasıl muayne edecegını bildiği için hiç canını acıtmıyor bikere deneyince gerisi geliyor. Ayrıca bunu yapmak zorunda oldugumu dusununce bi casaretle myayne olmuştum. İyikide ol lmuşum :)Bende 7 ay vajinismus yaşadım ondan kurtuldum da doktor kontrolünden kurtulamadım zor değil dimi ya çok korkuyorum
Benim cnm okadar tatlıdır ki bu muayneyi ben olduysam sen hayli olursun ki benim vajinismus geçmişimde seninkinin 2 katı dusun halimi :) cnm cesaretini topla bıkere ol gerısı gelecek emin olBende 7 ay vajinismus yaşadım ondan kurtuldum da doktor kontrolünden kurtulamadım zor değil dimi ya çok korkuyorum
Gonal kullanırken göbek çevresinde yaptığın yerlerde morarma oluyormuyduBenim cnm okadar tatlıdır ki bu muayneyi ben olduysam sen hayli olursun ki benim vajinismus geçmişimde seninkinin 2 katı dusun halimi :) cnm cesaretini topla bıkere ol gerısı gelecek emin ol
bende uzun süre vajinusmus yaşamış birisi olarak aşılamadan çok korkuyordum vajinal muayene olurken bile çok kasılıyrm hala alışamadımBende 7 ay vajinismus yaşadım ondan kurtuldum da doktor kontrolünden kurtulamadım zor değil dimi ya çok korkuyorum
Ben Gonal değil puregon iğnesi kullandım. Gonal ile aynı işlevi görüyor. Morarma olmadı ama iğne yerlerinde batmalar ara ara ağrı ve kaşıntı oldu. Çokmu morarma oldu sendeBenim cnm okadar tatlıdır ki bu muayneyi ben olduysam sen hayli olursun ki benim vajinismus geçmişimde seninkinin 2 katı dusun halimi :) cnm cesaretini topla bıkere ol gerısı gelecek emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?