aşılama

Arkadasim benimde yek yumurtam gwlismisti doktorum boyle daha iyi dedi ve pazartesi asilamam yapildi.. Sana neden yapmadilarki
çünkü zaten aşılamada hamile kalma şansımız %10-15 dolayısıyla yumurta tek olunca bir de tam istenilen büyüklüktede değildi .. :S tutunma olasılığı çok düşük :S bu nedenle yapmadı sonraki ay tekrar duruma göre deneyelim dedi o kdr canım sıkıldı ki anlatamam dozlara rağmen

adetim şuan 6 gün gecikdi. aşılama yapılalı 2 hafta oluyor. süt beyaz akınıtm var 4 gündür onun haricınde hicbir belirtim yok.

hadi hayırlısı canım inaşallah güzel haberlerle gelirsin .. 2 hafta olduysa testte daha net çıkar :) hadi bi kan aldır :)

Aşılaması yapılan kızlardikkat etmemiz gerekiyormuş çok ayakta kalmamalı ağır kaldırmamalı oturur ya da yatar vaziyette ayaklarımızın altına yastık koymalıymışız bunları bana drum söylemedi ama Allah'ın izniyle aşılaması başarılı sonuçlanan bi tanıdığım söyledi şimdi kızı 2,5 Yaşında ve Rabbim ikinci bebeğini tedaviye Muhtaç etmeden verdi hem de o sırada Taşınma telaşı vardı her şey Allah'ın izniyle bizim de elimizden geleni yapmamız gerekiyor Rabbim tüm isteyenleri hepimizi sevindiriversin (amiiiiiiiiin) sizlerden de dua bekliyorum kimin Duası kabul olunur bilinmez Allah'a emanet olun :KK15:

Benimde cnim cok sıkılmıştı :(( gonalf 450 likten 4 tane kullandim. Üstüne birde menioral igne kullandim on tane. Tek yumurta gelişti. E2 testimde de hep maksimum yu cikmisti. İste pazartesi yapti aşılama. Allahtan umut kesilmez tabi benimdw moralim bozuldu fakat takmamaya calisiyorum. Ne yapalin nasip

hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar ..Rabbim kalbimize göre versin ikiz ikiz inşallah..benim de tutmadı aşılamam o kanamaya zaten ümidim kalmamıştı..sonraki adım tüp bebek inşllah daha fazla beklemem beklemeyiz.

hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar ..Rabbim kalbimize göre versin ikiz ikiz inşallah..benim de tutmadı aşılamam o kanamaya zaten ümidim kalmamıştı..sonraki adım tüp bebek inşllah daha fazla beklemem beklemeyiz.

Âmin canım Allah yardımcımız olsun bu gerçekten çok zorlu bi süreç

Allah hepimize hayrli evlatlar nasip etsin..(insallah)..Benimde aşılamam bugün yapildi karnimda çok sanci var sizce aşılamadan mi yoksa üşüttum mü?

Allah hepimize hayrli evlatlar nasip etsin..(insallah)..Benimde aşılamam bugün yapildi karnimda çok sanci var sizce aşılamadan mi yoksa üşüttum mü?
aşılama sonrası oluyor canım karın ve kasık ağrısı.. inşallah tutar Allah yardımcın olsun..

Arkadaşlar dün aşılama yaptı dr um işlemden sonra siddetli karın agrısı ve kanamam var agrı kesicii igne ile agrım kesildi ama kanamam devam ediyo dr um normal dedi bu üçüncüçüncü aşılmam ilk ikisinde agrı da yoktu kanamam da acaba dr um yanlıs bişey mi yaptı cok Üzgünüm işlemi olumsuz yönde etkiler diye benim gibi olan var mı ..lütfen bilginiz varsa paylasır mısınız..şimdiden teşekkürler
merhaba arkadaşım bende illk asılama yaptırdım agrı vardı ama benim tutmadı herkesde genelde oluyomuş birde bende 12 gündür adet kanaması görüyorum senin ilk adet kanamam nekadar sürdü normalde 6 gündür

ben de üç kez aşılama yaptırdım ama hiç kanama olmadı, karın ağrısı oldu. doktorun normal diyorsa normaldir korkma. bir sorun olsa mutlaka söylerdi. inşallah aşılaman tutar
kızlar yeni üyeyim konu açmayı bilmiyorum burdan yardımcı olurmusunuz aşılama yaptırdım 12 gün kanda test negatif çıktı 13 gün adet başladı normalde 6 gündür 12 gündür kanamam var neden böle uzun sürdü sizdede öle oldumu aşılama yaptırmışınız sanırım

kızlar yeni üyeyim konu açmayı bilmiyorum burdan yardımcı olurmusunuz aşılama yaptırdım 12 gün kanda test negatif çıktı 13 gün adet başladı normalde 6 gündür 12 gündür kanamam var neden böle uzun sürdü sizdede öle oldumu aşılama yaptırmışınız sanırım
doktora gitmen lazım böyle olmamalı normal adetin kaç günse o kdr olur yani benim ve bildiklerimin öyle olmuştu.. geçmiş olsun

Bugun asilama olali 5.gunum acayip şişlik ve biraz karin agrisi disinda hic bisey yok... Cok merak ediyorummmm... :(

merhaba arkadaşım bende illk asılama yaptırdım agrı vardı ama benim tutmadı herkesde genelde oluyomuş birde bende 12 gündür adet kanaması görüyorum senin ilk adet kanamam nekadar sürdü normalde 6 gündür
canm benim düzenlidir adet günlerim 27 güne olurum..aşılama anında cok ağrım oldu sonrasında da kanamam zaten o kanamayla içeri verilen spermler de cıktı benim korktuğum işlem yaparken zarar vermiş mi acaba dieydi..kanama da 4 gün falan sürdü sonra da bi hafta sonra adet oldm ve adetim cok yoğun normalde böyle değildi

dr un bana dediği içerisi soğuktu işlem sırasında üşümüşüm ondan rahim spazm geçirmiş kasmıs kendini agrı ondanmış ağrıdan kaynaklı da kanama oldu sonuç tutmadı..adet sancm normalden fazla ve yoğun kanama..azıcık üşüsem yine sancım oluyo tüp bebek tedavisini etkiler mi acaba bu olaylar karnımın içi hala taş gibi

du unla görüş bi canm on günden fazlası sıkıntı diye biliyorum Allahm yardımcn olsn

minşallah...post: 39041994 .!.:
canm inşallah güzel sonuç alırsın Rabbim hepimize cektiğimz sıkıntıları unutturacak evlatlar versin inşallah[/QUOTE

Amiiinnn inşallah...

Back
X