- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallaaaaaah cifter cifterAynen dr gü aşırı ilişki önerdi ve biz bu öneriyi uyguluyokhayıRlısı artık kanımca o 10 luk dün çatladı galiba ağrım vardı dün boş gündü bugün ilişki günümüz 24 saat müddeti vardı sanki ayyy bide ikiz olurmuşşşşş
![]()
bende oyle valla canim ya esimle hic problemimiz yok ama iste cevre varya o cevreBen taa küçüklügümden beri ikiz istiyorum 1kiz 1erkek ikiz olsun hayirlisiyla diye dua ediyorum. Artik hayirlisiyla olsun diyorum tek de olsa olsun. Zaman gectikce soranlar daha da artiyo yoksa eşimle hiç sorunumuz yok birileri bana çocuk yok mu diye sordukça ben geriliyorum sonra adami geriyorum ikimiz birden evin içinde gerilip kaliyoruz. Şaka gibi ya.![]()
Bende hep ikiz düşünürdüm bi seferde nokta atışıBen taa küçüklügümden beri ikiz istiyorum 1kiz 1erkek ikiz olsun hayirlisiyla diye dua ediyorum. Artik hayirlisiyla olsun diyorum tek de olsa olsun. Zaman gectikce soranlar daha da artiyo yoksa eşimle hiç sorunumuz yok birileri bana çocuk yok mu diye sordukça ben geriliyorum sonra adami geriyorum ikimiz birden evin içinde gerilip kaliyoruz. Şaka gibi ya.![]()
canım ben başka topiktenim ben iğne kullanıyorum yumurtamın çatladığına bakmak için gittiğimizde doktorum ağrın oldu mu dedi bende evet dedim güzel dedi...öyle böyle bir ağrı değildi...yani ağrın varsa yumurtan çatlamıştır...birşey daha aşılama oluyorsun galiba anladığım kadarıyla bende bu ay normal denedik bata az kaldı 2 yumurta vardı ne denli bir şans olur bilemem ama olmazsa aşılamaya geçecez o da olmazsa sonumuz tüp bebek zatenArkadaşlar yumurtalama sancısı cekiyorum her ay normal mi bu sancılar
yumurtaların catladıgı dönemde oluyo genelde catladıgını sancıdan anlıyorum bu normal ni durum mu acaba bazen cok fazla oluyo sancm agrı kesici alıyorum
agrıyla beraber leke de başlıyo dr lara da sordm genelde normal dediler ama ben kafayı takıyorum acaba bi sıkıntı mı var diye
Hastalık hastası olucam bu gidişle![]()
canım ben başka topiktenim ben iğne kullanıyorum yumurtamın çatladığına bakmak için gittiğimizde doktorum ağrın oldu mu dedi bende evet dedim güzel dedi...öyle böyle bir ağrı değildi...yani ağrın varsa yumurtan çatlamıştır...birşey daha aşılama oluyorsun galiba anladığım kadarıyla bende bu ay normal denedik bata az kaldı 2 yumurta vardı ne denli bir şans olur bilemem ama olmazsa aşılamaya geçecez o da olmazsa sonumuz tüp bebek zaten
3 tane yumurtam oldu, 4 gün 50, 2 gün 75ti iğnemdekızlar aşılama tedavisi ile kaç yumurta elde ettiniz ve iğne dozajınız kaçtı...
3 tane yumurtam oldu, 4 gün 50, 2 gün 75ti iğnemde
bende sorun yok, sorunumuz varikosel ilk aşılamada klomen kullandım, ikincisi iğneyle oldu bekliyoruz şimdisende de mı pko wardı canım klomen kullandınmı doktorum banada iğneye gecelım dıyor.buyuyormu yumurta grcekten
bende sorun yok, sorunumuz varikosel ilk aşılamada klomen kullandım, ikincisi iğneyle oldu bekliyoruz şimdi
spermlerin hızı düşük, aynen öyle olduvarikosel nedir canım?hımm sen ilk klomen artı asılama oldun smdı ıgneyle buyutuldu asılama mı oldun
spermlerin hızı düşük, aynen öyle oldu
evet sonuç bekliyorum, devlette olduğu için 180 lira verdim iğnelere, özelde olsa daha pahalımışsonucmu beklıyorsun sımdı?Allahım hayırlı saglıklı ewlat wersın canım.iğnelere cok pahalı dıolarrr öylemı
evet sonuç bekliyorum, devlette olduğu için 180 lira verdim iğnelere, özelde olsa daha pahalımış
3 tüp iğnem vardı, bi tanesinin içinde 450 ml doz bulunuyomuş, özel bi kalemi var tüp o kalemin içine takılyo ne kadar doz gerekliyse, kalemin üzerinde doz miktarı yazıyo ona göre ayarlayıp iğneni yapıyosun.o iğneler kactane oluyor canım?
3 tüp iğnem vardı, bi tanesinin içinde 450 ml doz bulunuyomuş, özel bi kalemi var tüp o kalemin içine takılyo ne kadar doz gerekliyse, kalemin üzerinde doz miktarı yazıyo ona göre ayarlayıp iğneni yapıyosun.
bana tek tüp yeterdi ama ilk defa kullandığım için bilemediğim biraz boşa harcadım 2.ye geçtim.
yarısını kullandım yarısı kaldı. düzgün anlatAbildimmi bilmem :)
bi kutunun içinde 4 tane iğne ucu, 1 tanede tüp var. her gün 1 defa yapıyosun3tup derken 3tane iğnemı yani?3kere mı yapıyorsun yani iğneyi