- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel.Merhaba arkadaşlar pcosluyum 29 ağustosta 2. Aşılamam yapıldı bugün 13.günüm sabah tahlil yaptırıcam nasipse heycandan uykum kaçtı ama hamileliğe dair net bir belirti yaşamıyorum korkmaya başladım o yüzden yine negatif olursa diye. Benim gibi akıntı dışında belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan var mı aranızda ?
Hadi bakalım güzel haberlerle gel.
Sonucun ne oldu canım? İnşallah pozitiftirİnşallah canım kanı verdim iki saat içinde belli olucak..
Sonucun ne oldu canım? İnşallah pozitiftir
Hadi hayırlı olsun canım haftaya da ben alırım inşallah güzel haberi :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :)Canım beta hcg değerim 292.7 pozitif çıktı çok şükür.. bugün de hem artışa bakıcaklar hem de muayene olucam.. yazdıklarınız bana destek oldu çok teşekkür ederim
Hadi hayırlı olsun canım haftaya da ben alırım inşallah güzel haberi :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :)
İnşallah canım gelirse duayla gelicek zaten miniğim :) tefriciye okuduk canım bizde ondan sonra komşularım meryem suresi okudular aşılama yapılırken Ayetel kürsü ile ihlas okudum :) bende inanılmaz çok belirti var sanki oldu gibi ama işte çarşambadan önce de test yapmayacağımAmin inşallah canım.. biliyorum zor ama olumlu düşün,öyle ki ben daha önce negatif sonuç aldığım hastanelerde gebelik testi yaptırmadım aynı duyguları yaşarım diye.. bol bol dua et Fetih suresini oku..doktorumun en fazla %15 ihtimal vermesine rağmen doktoruma çok güvendim en önemlisi de bu.. Allahın izniyle tutunsun diye aşılamadan hemen sonra karnımı tutup hoşgeldin hayatımıza diye konuştum..regl tarihim yaklaşıyo sivilce çıkmaya başladı ve hamileliğe dair belirtim yok diye de korktum regl olucam diye ama çok şükür nasip oldu..sırada inşallah kesesini görmek var..inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :))
Merhaba kizlar bende bu ayin 4 unde asilama yaptirdim ilk kez, 4 yillik evliyim, bugun kanamam oldu adet oldum sandim ama devami gelmedi simdilik. Doktorum 21inde gel demisti eger kanamam olmazsa gidicem. Sizde hic boyle bir durum oldumu, nasil gececek simdi bu son gunler(
Bende şimdi geldim asilama dan bana yeni başlıyor günler ama hayırlı ve olumlu sonuçlansin da inşallah hepomizinMerhaba kizlar bende bu ayin 4 unde asilama yaptirdim ilk kez, 4 yillik evliyim, bugun kanamam oldu adet oldum sandim ama devami gelmedi simdilik. Doktorum 21inde gel demisti eger kanamam olmazsa gidicem. Sizde hic boyle bir durum oldumu, nasil gececek simdi bu son gunler(
Bende şimdi geldim asilama dan bana yeni başlıyor günler ama hayırlı ve olumlu sonuçlansin da inşallah hepomizin
Kızlar,bu ay bende aşılama yaptıracağım ama nedense içim bir tuhaf.Sanki olmayacak gibi geliyor.Az önce doktordan geldim, 6 gündür Puregon kullanıyorum.8-9 tane 10-11 ml boyutunda yumurtalarım oluşmuş, perşembeye kadar devam edeceğim duruma göre cumartesi ya da pazartesi aşılama yapacağız.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah.Daha önce normal yollarla 2 kere hamile kaldım ama maalesef kalpleri durduğu için kürtaj oldum.İnşallah bu sefer kucağımız boş kalmaz...
aşılama yapıldıktan sonra belirti olması lazımmı yoksa belirti olmasada gebelik olabilirmi acaba
Merhaba kizlar bende bu ayin 4 unde asilama yaptirdim ilk kez, 4 yillik evliyim, bugun kanamam oldu adet oldum sandim ama devami gelmedi simdilik. Doktorum 21inde gel demisti eger kanamam olmazsa gidicem. Sizde hic boyle bir durum oldumu, nasil gececek simdi bu son gunler(