• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaklarımızı doldursun :KK200::KK200::nazar:

Merhaba arkadaşlar pcosluyum 29 ağustosta 2. Aşılamam yapıldı bugün 13.günüm sabah tahlil yaptırıcam nasipse heycandan uykum kaçtı ama hamileliğe dair net bir belirti yaşamıyorum korkmaya başladım o yüzden yine negatif olursa diye. Benim gibi akıntı dışında belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan var mı aranızda ?

Merhaba arkadaşlar pcosluyum 29 ağustosta 2. Aşılamam yapıldı bugün 13.günüm sabah tahlil yaptırıcam nasipse heycandan uykum kaçtı ama hamileliğe dair net bir belirti yaşamıyorum korkmaya başladım o yüzden yine negatif olursa diye. Benim gibi akıntı dışında belirtisi olmayıp pozitif sonuç alan var mı aranızda ?
Hadi bakalım güzel haberlerle gel.

HAYIRLI OLSUN KIZLAR BENDE 1 HAFTA ÖNCE AŞILAMA YAPTIRDIM SONUÇ ALAN VARMI ARANIZDA

ben de bu çarşamba ilk aşılamamı yaptırdım eğer pozitif sonuç alan varsa bizlerle paylaşabilir mi bizim de içimiz açılsın:)

Canım beta hcg değerim 292.7 pozitif çıktı çok şükür.. bugün de hem artışa bakıcaklar hem de muayene olucam.. yazdıklarınız bana destek oldu çok teşekkür ederim
Hadi hayırlı olsun canım haftaya da ben alırım inşallah güzel haberi :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :)

Hadi hayırlı olsun canım haftaya da ben alırım inşallah güzel haberi :) Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin :)

Amin inşallah canım.. biliyorum zor ama olumlu düşün,öyle ki ben daha önce negatif sonuç aldığım hastanelerde gebelik testi yaptırmadım aynı duyguları yaşarım diye.. bol bol dua et Fetih suresini oku..doktorumun en fazla %15 ihtimal vermesine rağmen doktoruma çok güvendim en önemlisi de bu.. Allahın izniyle tutunsun diye aşılamadan hemen sonra karnımı tutup hoşgeldin hayatımıza diye konuştum..regl tarihim yaklaşıyo sivilce çıkmaya başladı ve hamileliğe dair belirtim yok diye de korktum regl olucam diye ama çok şükür nasip oldu..sırada inşallah kesesini görmek var..inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :))

Amin inşallah canım.. biliyorum zor ama olumlu düşün,öyle ki ben daha önce negatif sonuç aldığım hastanelerde gebelik testi yaptırmadım aynı duyguları yaşarım diye.. bol bol dua et Fetih suresini oku..doktorumun en fazla %15 ihtimal vermesine rağmen doktoruma çok güvendim en önemlisi de bu.. Allahın izniyle tutunsun diye aşılamadan hemen sonra karnımı tutup hoşgeldin hayatımıza diye konuştum..regl tarihim yaklaşıyo sivilce çıkmaya başladı ve hamileliğe dair belirtim yok diye de korktum regl olucam diye ama çok şükür nasip oldu..sırada inşallah kesesini görmek var..inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :))
İnşallah canım gelirse duayla gelicek zaten miniğim :) tefriciye okuduk canım bizde ondan sonra komşularım meryem suresi okudular aşılama yapılırken Ayetel kürsü ile ihlas okudum :) bende inanılmaz çok belirti var sanki oldu gibi ama işte çarşambadan önce de test yapmayacağım

Merhaba kizlar bende bu ayin 4 unde asilama yaptirdim ilk kez, 4 yillik evliyim, bugun kanamam oldu adet oldum sandim ama devami gelmedi simdilik. Doktorum 21inde gel demisti eger kanamam olmazsa gidicem. Sizde hic boyle bir durum oldumu, nasil gececek simdi bu son gunler :((

Merhaba kizlar bende bu ayin 4 unde asilama yaptirdim ilk kez, 4 yillik evliyim, bugun kanamam oldu adet oldum sandim ama devami gelmedi simdilik. Doktorum 21inde gel demisti eger kanamam olmazsa gidicem. Sizde hic boyle bir durum oldumu, nasil gececek simdi bu son gunler :KK43:(

Canim rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Nette okumuştum bebek tutunmaya çalişirken kanama olabiliyomuş. Allahtan ümit kesilmez ki kadinlarin hayati hep beklemek üzerine kurulmamiş mi? Sonuna kadar bekleyecegiz allahim hayirlisiyla kucagimizi dolduracak insallah.

Merhaba kizlar bende bu ayin 4 unde asilama yaptirdim ilk kez, 4 yillik evliyim, bugun kanamam oldu adet oldum sandim ama devami gelmedi simdilik. Doktorum 21inde gel demisti eger kanamam olmazsa gidicem. Sizde hic boyle bir durum oldumu, nasil gececek simdi bu son gunler :KK43:(
Bende şimdi geldim asilama dan bana yeni başlıyor günler ama hayırlı ve olumlu sonuçlansin da inşallah hepomizin

Bende şimdi geldim asilama dan bana yeni başlıyor günler ama hayırlı ve olumlu sonuçlansin da inşallah hepomizin

Allah hakkimizda hayirlisini versin umudumuzu kaybetmek yok.
Ben 3yillik evliyim 2senedir istiyorum 3kere aşilama yaptirdim sonunda başka doktora gittim 1tüpümün tikali oldugunu ve rahmimde polip oldugunu ögrendim yani aşilama zaten tutmazmiş yoktan yere yaptirmişim. Polipi aldirdim şimdi beklemedeyim ve hala umutluyum.yaşim 30 menopoz yakin ama rabbim istedikten sonra çifter çifter verir dostlar. :KK52:

Kızlar,bu ay bende aşılama yaptıracağım ama nedense içim bir tuhaf.Sanki olmayacak gibi geliyor.Az önce doktordan geldim, 6 gündür Puregon kullanıyorum.8-9 tane 10-11 ml boyutunda yumurtalarım oluşmuş, perşembeye kadar devam edeceğim duruma göre cumartesi ya da pazartesi aşılama yapacağız.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah.Daha önce normal yollarla 2 kere hamile kaldım ama maalesef kalpleri durduğu için kürtaj oldum.İnşallah bu sefer kucağımız boş kalmaz...

aşılama yapıldıktan sonra belirti olması lazımmı yoksa belirti olmasada gebelik olabilirmi acaba

Kızlar,bu ay bende aşılama yaptıracağım ama nedense içim bir tuhaf.Sanki olmayacak gibi geliyor.Az önce doktordan geldim, 6 gündür Puregon kullanıyorum.8-9 tane 10-11 ml boyutunda yumurtalarım oluşmuş, perşembeye kadar devam edeceğim duruma göre cumartesi ya da pazartesi aşılama yapacağız.Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah.Daha önce normal yollarla 2 kere hamile kaldım ama maalesef kalpleri durduğu için kürtaj oldum.İnşallah bu sefer kucağımız boş kalmaz...

Maşallah senin 8-9 tane yumurtan olmuş benim sadece 1 tane oluştu ve aşılama yapıldı ama eşimin spermleri yıkandıktan sonra 1 ml de 2 milyon çıktı, doktorum da düşük bir ihtimal ama bunla da gebe kalanlar var dedi bakalım bekliyoruz günümüzü hayırlı haberler alırız inşallah..

aşılama yapıldıktan sonra belirti olması lazımmı yoksa belirti olmasada gebelik olabilirmi acaba

Bence herhangi bir belirti olmaz hemen yapıldığı gibi ben zannetmiyorum benim ilk aşılamam inş. da son olur ama benim karnımın içinde sanki su doluydu aşılamadan 1-2 saat sonra hissettiğimi söylüyorum..

Ben de ayın 9unda aşılama oldum ilk kez, 2 yıllık evliyim bana da doktor 21 inde gel dedi bakalım hayırlısı ile güzel haberleri alırız inşallah..

Back
X