Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canm sonuna kadar katıkıyorum sorun çözmek yerine hemen sonuca odaklanıyolar drlar ugrasmak istemiyo lar bence hemen sonuca gidelim aşılamayla diyolar para kazanıcaklar sonucta senin cektiğin acılar umrunda değil kimseninevet özel hastane ve yeni açıldı, piyasa yapmaya çalışıyor şuan, ondan şüpheleniyorum aslında, çünkü morfoloji için ilaç varmış, hiç bişi önermediki bize, direk aşılama dedi. sonuçta nereye kadar yaptırıcam ben aşılama bakalım durmum el verecek mi, hem sorun varsa tedavisi yapılmalı değil mi önceden, düzelme olunca yine aşılma tamam olsun hadi.
Bizim hiç bi sorun yok sebepsiz deniliyo en cok da canmı sıkan bu geçirdiğim ameliyatla alakalı olabilir olamamsı[/QUOTE][QUOTE="new smiles, post: 39727100, member: 662843"lah tüp bebekle sonuç alırsın canım, bende bundan korkuyorum, aşılama, tüp kolay süreçler değil, normal yolu varken niye denemeyeyim diyorum. peki ne sorun varmış canım siz de, yani sen de mi eşinle mi ilgili problem ?
ben de çok istiyorum ikiz, dr. olabilir dedi, çünkü hem ailede var, hemde yumurtalarım 2 tarafta da büyüyor. ben 2013 yılında son aylarda istemeye başladım. 3. ayda gebe kaldım, kalbi durdu, sonra 4 ay korundum, bu defa biraz geç oldu 5. ayda gebe kaldım bu da rahmin köşesine yerleşmiş, kornual gebelik oldu, 2. kürtajın üstünden 2 ay geçti korunuyorum şuan. bir dahaki ay gelmeden, testi tekrarlıcak eşim, ve başka dr. a gidicez, eğer düzeldiyse normal devam etçem, diğer dr. da aşılama derse ozaman yapıcak bişi kalmıyor. şimdi tanıdık bi dr. ilaç ismi verdi bize, onu kullanıcak, inşallah düzelir. gebe kalırsam de iğne tedavisi başlanacakAyy cok güzel ya böyle haberler duymak ne kadar güzel inşallah bize de kısmet olur en kısa zamanda
ne güzel yazmısın iki tane olur inşallah o kadar senemin acısını cıkarırım
Senin ne kadar oldu bebek isteyeli kürtaj da zor Rabbim yardımcn olsn
Kan pıhtılasması tedavi ediliyo diye biliyrm belki bi ilaçla sorun çözülecek aşılama ya bile gerek kalmaz inaşşalh canm benim
İnşallah kalbine göre olur arkadasm ikiz ikiz burdan yazarız senlenew smileost: 39727486 .!.:ben de çok istiyorum ikiz, dr. olabilir dedi, çünkü hem ailede var, hemde yumurtalarım 2 tarafta da büyüyor. ben 2013 yılında son aylarda istemeye başladım. 3. ayda gebe kaldım, kalbi durdu, sonra 4 ay korundum, bu defa biraz geç oldu 5. ayda gebe kaldım bu da rahmin köşesine yerleşmiş, kornual gebelik oldu, 2. kürtajın üstünden 2 ay geçti korunuyorum şuan. bir dahaki ay gelmeden, testi tekrarlıcak eşim, ve başka dr. a gidicez, eğer düzeldiyse normal devam etçem, diğer dr. da aşılama derse ozaman yapıcak bişi kalmıyor. şimdi tanıdık bi dr. ilaç ismi verdi bize, onu kullanıcak, inşallah düzelir. gebe kalırsam de iğne tedavisi başlanacak
sen de sağ ol canım iyi dileklerin için, Allah çifter çifter nasip etsin ikimizede, sağlıklı ve hayırlı evlatlar, dua her kapıyı açar inanıyorum ben :)İnşallah kalbine göre olur arkadasm ikiz ikiz burdan yazarız senle
herşey yolunda gidr inşallah
sende baya üzüntü acı yasamıssn bi daha göstermesin Allahm
ilk önce ilaçlarla devam edersiniz artık olmadı aşılamaya geçersinz
inşallah gerek kalmaz aşılamaya
Yasın kaç ben 27 oldum evlendiğimde 21 dim erken anne olucam diye seviniyodum ama kısmet işte olmayınca olmuyo
Bendr inanıyorum pes etmek yok 5 sene oldu hala ugrasıyorumsen de sağ ol canım iyi dileklerin için, Allah çifter çifter nasip etsin ikimizede, sağlıklı ve hayırlı evlatlar, dua her kapıyı açar inanıyorum ben :)
ooooo sen daha gençsin canım :) ben 30 oldum, ben 27 de ancak evlendim :)
ben de duydum onu, sebep olarak ta, ikiz aslında riskli bir durummuş, bunun için istenmiyormuş, özellikle de ilk tüp bebekte, herhalde yaşta etkilidir, mesela 35 üstüne tek koymak saçmalık olur. nasip kısmet aslında koysunlar 2 tane tutarsa tutar, bakarsın ikiside sağlıklı olur, çok var aslında böyle, 10-12 yıl sonra tüp bebekle ikizlere kavuşanlarİkiz tüp bebekte daha cok sansımız ama tek embriyo ya izin veriliyor diye biliyorum senin o konuda sansın var ikiz varmıs ailende bende yok tamamen kısmet kader ama olsm cok isterim
ben de çok memnun oldum canım, her şey gönlümüzce olsun :)Bendr inanıyorum pes etmek yok 5 sene oldu hala ugrasıyorum
Ablacm diyim o zaman inşallah kısmet olur ikimzi de ikizler
Tanıstıgıma memnun oldum güzel şeyler de paylaşırız inşallah
tüp bebek garanti canım bak gör, sıkma canını az kaldı bence, hasret sona erecek :)Valla koysunlar bi kaç tane o kadar hasret kaldık ki işimizi saglama alalım; )
İnşaşlah canm duanı beklerim yazarım burdan tüp bebişim oldu diye[/QUOTE]new smiles, post: 39727822, member: 662843"]tüp bebek garanti canım bak gör, sıkma canını az kaldı bence, hasret sona erecek :)
İyiye işarettir belki arkadaşım sonucunda iyi olur inşallahsema_41 .!.:Benim ikinci aşılamam ve hiç bi değişiklik yok.bugun 3.gün ilkinde karnım şişti gaz şikayeti batmlr faln vardı ama bunda hiç biri yok niye acaba ??
dua ederim tabi canım, özelden ismini yaz istersen bende sana yazayım, seni izlemeye alıyorum, ainşallah hayırlı haberler alırız :)[/QUOTE]İnşaşlah canm duanı beklerim yazarım burdan tüp bebişim oldu diye