aşılama

dua ederim tabi canım, özelden ismini yaz istersen bende sana yazayım, seni izlemeye alıyorum, ainşallah hayırlı haberler alırız :)
Telefondan yazıyorum suan ismim zuhal ablacm özele yazarım bi ara da ordan da konusuruz bende Dualarım a aldm seni sonucumuz iyi olur inşallah yer gök dua ile[/QUOTE]
tamam canım kendine iyi bak, her şeyin zamanı var, kader,kısmet... hayırlı günler :)

günaydın kızlar yarın regilin 2 . günü ve doktora gidecegim ilaç tedavimde tutmadı bebegim malesef aşılmaya geçmeyi düşünüyorum sizden bu konuda fikir alışverişi yapmak istiyorum kayseride yaşıyorum

günaydın kızlar yarın regilin 2 . günü ve doktora gidecegim ilaç tedavimde tutmadı bebegim malesef aşılmaya geçmeyi düşünüyorum sizden bu konuda fikir alışverişi yapmak istiyorum kayseride yaşıyorum
merhaba arkadaşm soruların varsa elimizden geldiği kadar cevaplarız aklıına takılan şeyleri sorabilirsin
inşallah iyi geçer tedavin ve iyi sonuç alırsın..
bende kayseriye geldim özel bi dr du memnun kalmadım tüp bebek dedi gönderdiler hangi hastaneye gidiyosn

merhaba arkadaşm soruların varsa elimizden geldiği kadar cevaplarız aklıına takılan şeyleri sorabilirsin
inşallah iyi geçer tedavin ve iyi sonuç alırsın..
bende kayseriye geldim özel bi dr du memnun kalmadım tüp bebek dedi gönderdiler hangi hastaneye gidiyosn

erciyes kartal zeki yılmaz canım sadece bir kere ilaç tedavisi uyguladık olmadı oda bakalım yarın kontrolde ne diyecek canım sen hangi doktora gittin _?

erciyes kartal zeki yılmaz canım sadece bir kere ilaç tedavisi uyguladık olmadı oda bakalım yarın kontrolde ne diyecek canım sen hangi doktora gittin _?
özel di gittiğimiz yılmaz şahin ayrıntılı bakmadı bile hemen tüp bebek dedi
sonra memorial e gittik orası da baştan ilaç tedavisiyle başlayalım tekrar dedi ama ben hepsini yapmıştım istemedim
sorun neydi canm neden aşılama önerdi isteyeli cok mu oldu bebiş

Arkadaslar nasilsiniz asilama yaptirmistim adetim gecti 3gun oldu yarin test yapicam ne olur dua edin benim icin

Arkadaslar nasılsınız sonucu aldim ama doktorum bir kere daha test yapmami istedi sonuc 2, 1 0-5, 3 cikti hicbirsey anlamadim heralde dusuk canim cok sikkin

Ay bilmiyorum canım hamile demek için galiba 5 ten yüksek olması gerekiyormuş belki geç döllenmedir daha yükselecektir inş Hayırlısı

Heralde bende oyle saniyorum doktorumu aradim bisey demedi insallah birdahaki tahlilde yukselir canim cok sikkin

Heralde bende oyle saniyorum doktorumu aradim bisey demedi insallah birdahaki tahlilde yukselir canim cok sikkin
arkadaşm sıkma canını dua et inşallah yükselir değerin bi dahaki test e
ALLAHM yardmcn olsun gerçekten cok zor bi bekleyiş sabırlı ol ve dua et başka elimizden bişey gelmiyor ki

Arkadaslar dun asilama oldum 2. Asilamam bu ama hiv kasiklarimda falan agri yok ilkinde com olmustu sizce bu olumsuzmu yani budami olmadi acaba

Arkadaslar nasilsiniz benim ara kanamam basladi ne yapacam bilmiyorum doktorumu aradim noormal dedi cok korkuyorum sizce tutuyomudur

Arkadaslar dun asilama oldum 2. Asilamam bu ama hiv kasiklarimda falan agri yok ilkinde com olmustu sizce bu olumsuzmu yani budami olmadi acaba
canm agrı olması ya da olmaması bi belirti değil ki kafana takmamaya çalış inşallah tutmustur
benim kanamam oldu aşılamadan sonra öyle olduğu halde tutanlar varmış benim ki tutmadı ama
hayırlısıyla gelir inşallah bebişin tutunmuştur sana

Arkadaslar nasilsiniz benim ara kanamam basladi ne yapacam bilmiyorum doktorumu aradim noormal dedi cok korkuyorum sizce tutuyomudur
arkadaşm kanama neden olur mus ki adet mi oluyosn acaba inşallah değildir
Allahm yardımcn olsun güzel haberlrini bekliyoruzz

Back
X