aşılama

Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim bugun doktara gittimm kanamam vardi bugunde asilamanin tutmadigini ogrendim canim cok sikkin doktorum bu ay bisey yapmiycaz dedi gelecek ay yeni bir tedaviye bas liycaz insallah olumlu sonuc alirim

TE="moonrise2431, post: 39815920, member: 663843"]Arkadaslar nasilsiniz ben asilama yaptirmistim bugun doktara gittimm kanamam vardi bugunde asilamanin tutmadigini ogrendim canim cok sikkin doktorum bu ay bisey yapmiycaz dedi gelecek ay yeni bir tedaviye bas liycaz insallah olumlu sonuc alirim[/QUOTE]
canm üzülme sakin ol moral bozmak yok benim 5.senem hala bekliyorum zor bir.süreç ama hayırlısı olsun demekten başka caremiz yok
inşallah tez zamanda biz de kavusuruz bebeklerimize
tedavi nasıl devam edicek aşılama mı yapılacak yine hakkında hayırlsı olsun
Ben de 3 aşılama sonrası tüp bebek deniycem nisan ayı gibi düşünüyorum Allahm izin verirse
Aşılama sonrası tüp bebege gecen arkadaşlar varsa paylaşım yapalım olur mu birbirimze yardımcı oluruz

Slm cnm tedaviyi soruyosun sanirim yine ilac tedavisi asilsmayi tekrar dusunmuyorum en azindsm simdilik cnm sende sorun ne neden tutmuyo yani insallah en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize

Slm cnm tedaviyi soruyosun sanirim yine ilac tedavisi asilsmayi tekrar dusunmuyorum en azindsm simdilik cnm sende sorun ne neden tutmuyo yani insallah en kisa zamanda kavusuruz bebeklerimize
Sorun yok deniliyo canm sebepsiz
bi dıs gebeliğim var ameliyat olmak zorunda kaldm onun verdiği hasar sanırsam senin ne kadar oldu düşüneli isteyeli
inşallh olumlu sonuc alırsn arkadaşm tedavinin devamında

Zuhal çim ben Varım canım ben de 3 aşılama geçirdim bu ayın son haftası gibi tüp bebek denemek istiyoruz kısmetse sen ne zaman başlıyorsun

Zuhal çim ben Varım canım ben de 3 aşılama geçirdim bu ayın son haftası gibi tüp bebek denemek istiyoruz kısmetse sen ne zaman başlıyorsun
Merhaba arkadaşm benim de 3 basarısız aşılamam var 2 si iğneli tüp bebek için 2 iğneli sartmıs yaptırdm sonuncusunu da
nisan da yaptıralm dedik eşimle işini ayarlaması gerek bu ay olmadı kısmet artık
yardımcı olurz birbrimize paylasırız seninle inşallah olumlu sonuclar alırız
kaç senelik evlisin canm ne kadardır istiyosn benim gibi cok oldu mu sanada

Arkadaslar bende 3yillik evliyim evligim de bir yil korundum korunmayi birakinca 3.ay da gebe kaldim malesef 2.5 aylikken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum.sonrasinda 8-9 ay kadar ara verdik.1 yıldır da gebe kalamadim en sonunda hsg çektirdim tupler açık dedi doktor gelecek ay adetin 1 2 veya 3. günü gel tedaviye baslayacaz. Nasıl bir tedavi acaba asilama mi yapılacak birde adetin ilk günlerinde gel dedi alttan muayene eder mi. Asilamanin aşamaları nasıl cevaplayan olursa sevinirim

Arkadaslar bende 3yillik evliyim evligim de bir yil korundum korunmayi birakinca 3.ay da gebe kaldim malesef 2.5 aylikken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum.sonrasinda 8-9 ay kadar ara verdik.1 yıldır da gebe kalamadim en sonunda hsg çektirdim tupler açık dedi doktor gelecek ay adetin 1 2 veya 3. günü gel tedaviye baslayacaz. Nasıl bir tedavi acaba asilama mi yapılacak birde adetin ilk günlerinde gel dedi alttan muayene eder mi. Asilamanin aşamaları nasıl cevaplayan olursa sevinirim
Merhaba arkadasm inşallah sende kavusursn bebeğine geçirdiğin sıkıntıları unutursn
aşılamadann önce ilaç tedaviis başlar büyük ihtimal klomen die yumurta geliştirici hap kullanmıştım ben 3 ay bunu denedik sonra aşılamaya geçtik
bu tedaviler genellikle adet gününün 2 yada 3 günündr başlanır
alttan bakmaya gelince yumurtalar daha iyi görünsün diye alttan bakıyolar genelde en büyük sıkıntımız bu sanırsam
ilaç tedavisinden sonra aşılamaya geçersiniz inş gerek kalmaz aşılama da yine ilaç yada iğne kullanıcaksın 14 gününde catlatma iğnesi yapılacak onu dr un söyler gününü saatini eşinden alınan ve yıkanan spermler kanül yardımı ile rahim e bırakılacak sonrasında yarım saat yatırıp gönderiyo lar
alttan bakma her defasında olucak üzgünüm

TE="emoss006, post: 39833033, member: 665320"]Çok teşekkür ederim mzuhal.[/QUOTE]
Rica ederim canm yardımcı olduysam ne mutlu
İnşallah cok beklemek zorunda kalmazsın
herşey yolunda gider umarım

Insallah hayırlısı.rabbim isteyen herkese En kisa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

merhaba arkadaşlar 15 aydır bebiş düşünüyoruz olmuyor artık bu seferki doktora gidişimde aşılama önerisinde bulunucam aranızda yaptıranlar varsa önerirmi etkili bir yöntemmi acaba yardımcı olurmusunuz ?

Mzuhal.. Senin için dua edeceğim inşallah tez zamanda Rabbim sana bana ve tüm isteyenlere verir.. O kadar bunaliyor ki insan neden benim olmuyor her bebek hamile haberi aldığında yaşadığını his.. Her ay beklemek ve husran.. Burada okadar çok ayni duyguları yaşadığımız insan var ki.. Ve dışardan insanlar bizim gibi olmayanlar bizi anlayamazlar ki anlamıyorlar da .. Dualarimda hep olacaksın.. ;)

Mzuhal.. Senin için dua edeceğim inşallah tez zamanda Rabbim sana bana ve tüm isteyenlere verir.. O kadar bunaliyor ki insan neden benim olmuyor her bebek hamile haberi aldığında yaşadığını his.. Her ay beklemek ve husran.. Burada okadar çok ayni duyguları yaşadığımız insan var ki.. Ve dışardan insanlar bizim gibi olmayanlar bizi anlayamazlar ki anlamıyorlar da .. Dualarimda hep olacaksın.. :KK66:
Çok duygulandm arkadaşm ALLAH razı olsn tüm isteyenlere versin Allhm sana bana ve bütün evlat hasreti cekenlere
okadar güzel anlatmışsın ki hislerini aynısını bende yasıyrm daha gecen yengemin hamile olduğunu öğrendim ve 3. onun
onlar için sevinsem de aslında içimden bişeyler kopuyo sanki üzüntümden
dularda olmak cok güzel ben de senin için dualarıma yer vericem canm
anladgm kadarıyla sen de benim gibi bekleyenlerdensin ne zamandır istiuosn canm cok oldu mu

merhaba arkadaşlar 15 aydır bebiş düşünüyoruz olmuyor artık bu seferki doktora gidişimde aşılama önerisinde bulunucam aranızda yaptıranlar varsa önerirmi etkili bir yöntemmi acaba yardımcı olurmusunuz ?
merhaba canm drun neden aşılama önermedi tedaviye başladın mı hiç ilk önce aşılamayla başlamıyor tedaviye aşılamayı kabul etmeyebilir
yumurta geliştirici haplarla başlanıyo önce 3 ay dolduktan sonra aşılamaya geçiliyo
burdaki arkadaşların cogunluğu aşılama yaptırdı yardımcı olmak isteriz sorularına

Çok duygulandm arkadaşm ALLAH razı olsn tüm isteyenlere versin Allhm sana bana ve bütün evlat hasreti cekenlere
okadar güzel anlatmışsın ki hislerini aynısını bende yasıyrm daha gecen yengemin hamile olduğunu öğrendim ve 3. onun
onlar için sevinsem de aslında içimden bişeyler kopuyo sanki üzüntümden
dularda olmak cok güzel ben de senin için dualarıma yer vericem canm
anladgm kadarıyla sen de benim gibi bekleyenlerdensin ne zamandır istiuosn canm cok oldu mu
2012 de evlendikt ağustos da 3 sene doluyor iste ;) ayni senin gibiyim evet. Sagolasin sende duaların için aşılama ile ilgili konu ararken buldum konumu ve ozmaandan beri takip ettim seni de bi yazayım dedim ..

hoş geldin canm cok uğraşanlardanım maalesef son aşılamam sıkıntılı oldu kafama cok sey takıldı paylaştım burdan
inşallah beklemzsin daha fazla
tedavi gördün mü canm var mı sıkıntı aşılama falan denedin mi

Back
X