aşılama

Selam benim aşılamamım 4. günü idrar testi yaptım pozitif sonuç çıkıyor bu ilaçlardan mı ayrıca aşırı derecede belim ağırıyor sizin de bölemi bu tuttuğunu mu yoksa tutmadığını mı gösteriyor bilen varmı

merhaba arkadaşlar 15 aydır bebiş düşünüyoruz olmuyor artık bu seferki doktora gidişimde aşılama önerisinde bulunucam aranızda yaptıranlar varsa önerirmi etkili bir yöntemmi acaba yardımcı olurmusunuz ?
canım eşimin spermlerinde hareketlilik sorunu vardı biz 1 yıl korunmasız ilişkiye girdik olmadı hsg çektirdim tüpler açık aşılama oldum ilkinde tuttu fakat 6 haftalık iken düşük yaptım şimdi ikinci aşılamayı denedik hayırlısı ağrısız sıkıntısız bi yöntem adetin 2.güğnünden itibaren yumurtaların büyüsün diye ilaç kullanıosun bu sırada dr devamlı muayeneye çağırıo belli bi büyüklüğe ulaştığında çatlama iğneni verio 36 saat içinde de aşılaman yapılıyo eşinden alınan spremler işleme tabi tutuluyor normal muayene pozisyonunda spekülüm yerleştirilerek içine sıvı veriliyor 10 dak bile sürmüyor için rahat olsun sonra yatıp dinleniyorsun::)

Selam benim aşılamamım 4. günü idrar testi yaptım pozitif sonuç çıkıyor bu ilaçlardan mı ayrıca aşırı derecede belim ağırıyor sizin de bölemi bu tuttuğunu mu yoksa tutmadığını mı gösteriyor bilen varmı

4 günde idrarda çıkması mümkün değil idrara çıkan sonuç çatlama iğnesi kullandınya onun etkisi çünkü içinde hamilelikte de salıgılanan hormon var en erken 8.gün kanda bhcg de çıkar idrarda adet gecikmesinde çıkar bel ağrısı kasık ağrısı normal

Bu beklemek ne kadar zor öğrenmenin başka bir yolu yokmu ya

canım eşimin spermlerinde hareketlilik sorunu vardı biz 1 yıl korunmasız ilişkiye girdik olmadı hsg çektirdim tüpler açık aşılama oldum ilkinde tuttu fakat 6 haftalık iken düşük yaptım şimdi ikinci aşılamayı denedik hayırlısı ağrısız sıkıntısız bi yöntem adetin 2.güğnünden itibaren yumurtaların büyüsün diye ilaç kullanıosun bu sırada dr devamlı muayeneye çağırıo belli bi büyüklüğe ulaştığında çatlama iğneni verio 36 saat içinde de aşılaman yapılıyo eşinden alınan spremler işleme tabi tutuluyor normal muayene pozisyonunda spekülüm yerleştirilerek içine sıvı veriliyor 10 dak bile sürmüyor için rahat olsun sonra yatıp dinleniyorsun::)
demekki korkulacak bisey degilmis cok tesekkur ederim canim rabbim seninde en kisa zamanda bebis haberi almani nasip etsin ins

cnm ılacın etkısı benımde dun sabah yapıldı aşılamam ve aksamı gebelık testı yaptım:D sebebı burda duymustum ılactan dolayı pozıtıf cıkabılecegını bıleyımkı sonra 8. 10.gunde yapıp cızgıyı gorursem hamıle sanmıyım kendımı dıye bı dneedım gerckten de pozıtıf cıktı yanı ılac o sekılde cıkartıyo.. benımde ara ara tek taraflı kasıgımda batma oluyo ama suan progestan kullanıyorum sanırım onun yan etkılerı bırde bas donmesı yaptı bende bu hap

demekki korkulacak bisey degilmis cok tesekkur ederim canim rabbim seninde en kisa zamanda bebis haberi almani nasip etsin ins[/QUO

hayır hayor değil bende normalde panik atak var çok korkuyodum aşılama öncesi bayada araştırma yapmıştım fakat hiç öle olmadı zaten bebek istiosun o amaçla gidiosun tabiki spekülümü yerleştiriken hafifi bi acı vr çok da heleki benim gibi biri için dayanılmayacak gibi değil doktor içine spermi falan verirken hiiiççç hissetmedim sadece o spekülüm takılı ya onu hissediosun okadar 10 dakkalık işlem sen anlamadan bitio zaten çok teşekkür ederim iyi dileklerin için işallah hayırlısı senin içinde olur

cnm ılacın etkısı benımde dun sabah yapıldı aşılamam ve aksamı gebelık testı yaptım:KK70: sebebı burda duymustum ılactan dolayı pozıtıf cıkabılecegını bıleyımkı sonra 8. 10.gunde yapıp cızgıyı gorursem hamıle sanmıyım kendımı dıye bı dneedım gerckten de pozıtıf cıktı yanı ılac o sekılde cıkartıyo.. benımde ara ara tek taraflı kasıgımda batma oluyo ama suan progestan kullanıyorum sanırım onun yan etkılerı bırde bas donmesı yaptı bende bu hap

evet progesteron yan etkileri canım uyku hali sersemlik yapar bunlara takılma zaten az kalmış sonucu almana dinlen kafana takma rbbim hayırlısını versin :anneadayı:

Bu beklemek ne kadar zor öğrenmenin başka bir yolu yokmu ya

keşke kolay olsa :))) ama en erken kanda 8.günden itibareb 5 ve üstü çıkmaya başlıyor en garantisi 12.gün btchg de çıkan sonuç oluyor sonra katlnarak artması gerekiyor okadar bekledik biraz daha sabır:KK66:

bana doktor 10.gun gel kan testı yapalım dedı cumaya denk gelıyo sanırım ama ben kafamda gun belırledım haftaya pztesıyı beklıcem yanı 23unde kan testı yaptırcm eger hastalanmamıs olursam 12.gun mu ne oluyo sanırım ınsallah pozıtıf cıkar hayırlısıyla bunu demekten baska elımzden hıcbırsy gelmıyo

Nasıl gecicek ya bir de bişi sorucam aşılama için sayarken ilk günde sayılıyomu?

Evet de nasıl olcak o düşünmeyeyim diyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışayım ama nafile kendimi yine düşünürken buluyorum

benim de 2.aşılamam ilkinde tutmuştu jel fitil hiçbirin kullanmadım doktorum gerek yok dedi gerçekten de öyle arkadaşımada doktoru vermemiş

Bende soracagim cunku kasiklarima suanda inanilmaz sanci yapiyor sanirim ondan kaynaklandi inanilmaz sis... asilamaya ara vererek mi yaptiniz yarin benim randevum var merak ediyorum arami verecek yoksa gemen yapacak mi ...

Bende soracagim cunku kasiklarima suanda inanilmaz sanci yapiyor sanirim ondan kaynaklandi inanilmaz sis... asilamaya ara vererek mi yaptiniz yarin benim randevum var merak ediyorum arami verecek yoksa gemen yapacak mi ...

benim ilk aşılama tutmuştu somrasında düşük yaptım 1 ay ben beklemek istedim sonrasında 2.ay aşılamaya tekrar başladık

Back
X