Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel senin olmuş bebeğin ilk aşılamanmıydı
inşallah bu defa olur sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alırsın peki ilkinde kaçıncı gün öğrendincanım benim 2.aşılamamın ilk günü bugün oldum sağ kasımda ağrı var devam ediyo çünkü yumurtam çatlamak üzere biraz da büyüdü onu hissediyom ben ilk aşılamamda hiç bişi hissedtmedim evet ilk aşılamam tutmuştu ama maalesef olmadı düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldım hayırlısı buymuş şimdi 2.dendik bakalım hayırlısı olsun
inşallah bu defa olur sorunsuz şekilde bebeğini kucağına alırsın peki ilkinde kaçıncı gün öğrendin
haber ver sonuç alınca olur muinşaallah canım ben ilk gebeliğimi aşılamanın 12.günü kanda bthcg baktırarark öğrenmiştim 110 çıkmıştı gün sonra tekrar baktır dedi doktorum çünkü katnarak artması gerekiyordu 240 olmuştu normal seyrediyodu yani
Canm cokk mutlu oldm inan kendim gibi sevindim su an rahat olmana pozitif düşünmene zaten kafa rahat olunca daha güzel geçiyo bu sürec inşaşlah devamı da böyle güzel olurMrb kızlar dün dr tekra bu sefer klomen verdi ilki femaraydı. Ben yine çok korkuyorum tabiilki çok ağrılı olmuştu bu sefer kasmıcam kendimi inş. Aklıma takıldı çatinden 32 saat sonraydı galiba dimi yumurtanın çatlması ? Peki çatlatma iğnesinden ve aşılama olduktan sonra yani aşılamanın 5. Günü yumurtanın çatlama olasılığı var mı ?
mzuhal canım dr gittik ilk gün o kadar kötüydüm biliyosun. Dr o kadar iyi şeyler söyledi ki ilkinden daha hevesliyim içimden bi ses bu sefer olacak inş. Diyo umutlanmayayım da. Pko vardı normaldecdr ben göremiyorum dedi yokolmuşlar çok şaşırdım.
![]()
cnm ılacın etkısı benımde dun sabah yapıldı aşılamam ve aksamı gebelık testı yaptımsebebı burda duymustum ılactan dolayı pozıtıf cıkabılecegını bıleyımkı sonra 8. 10.gunde yapıp cızgıyı gorursem hamıle sanmıyım kendımı dıye bı dneedım gerckten de pozıtıf cıktı yanı ılac o sekılde cıkartıyo.. benımde ara ara tek taraflı kasıgımda batma oluyo ama suan progestan kullanıyorum sanırım onun yan etkılerı bırde bas donmesı yaptı bende bu hap
belim çok ağırıyor bu ndn oluyor
Nasıl gecicek ya bir de bişi sorucam aşılama için sayarken ilk günde sayılıyomu?
Evet de nasıl olcak o düşünmeyeyim diyorum başka şeylerle ilgilenmeye çalışayım ama nafile kendimi yine düşünürken buluyorum
benim ilk aşılama tutmuştu somrasında düşük yaptım 1 ay ben beklemek istedim sonrasında 2.ay aşılamaya tekrar başladık
canım benim 2.aşılamamın ilk günü bugün oldum sağ kasımda ağrı var devam ediyo çünkü yumurtam çatlamak üzere biraz da büyüdü onu hissediyom ben ilk aşılamamda hiç bişi hissedtmedim evet ilk aşılamam tutmuştu ama maalesef olmadı düşük oldu kürtaj olmak zorunda kaldım hayırlısı buymuş şimdi 2.dendik bakalım hayırlısı olsun
Mrb kızlar dün dr gittim tekrar aşılama yapılacak bu sefer klomen verdi ilki femaraydı. Ben yine çok korkuyorum tabiilki çok ağrılı olmuştu bu sefer kasmıcam kendimi inş. Aklıma takıldı çatlatma iğnesinden 32 saat sonraydı galiba dimi yumurtanın çatlması ? Peki çatlatma iğnesinden ve aşılama olduktan sonra yani aşılamanın 5. Günü yumurtanın çatlama olasılığı var mı ?
mzuhal canım dr gittik ilk gün o kadar kötüydüm biliyosun. Dr o kadar iyi şeyler söyledi ki ilkinden daha hevesliyim içimden bi ses bu sefer olacak inş. Diyo umutlanmayayım da. Pko vardı normaldecdr ben göremiyorum dedi yokolmuşlar çok şaşırdım.
![]()
inşallah hepimizin ki tutar bir daha yaşamak çok zor aynı şeyleriCnm inşallah bu seferde tutar ve seni bırakmaz canım . Güzel haberlerini alırız
Evet canim hapla iğneliye gerek yok dedi dr durumuma göre. Yıllardır pko lu olunca çok şaşırdım ve sevindim inş canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inşHapmı içiyorsun cnm anlamadım . Ben iğne kullanıyorum hapladamı oluyormuş . Pko yokolabiliyor. Benim kardeşiminde kayboldu ve bebişinide doğurdu . Dilerim seninde sonu bebekle biter.
Sağol canım inş aşılama günü ve sonrasına kadar böyle olur şu korkuyuda yensem tam olacakCanm cokk mutlu oldm inan kendim gibi sevindim su an rahat olmana pozitif düşünmene zaten kafa rahat olunca daha güzel geçiyo bu sürec inşaşlah devamı da böyle güzel olur
dualarımız seninle ve bütün isteyenlerLe
klomen i bende kullandm
yumurtaların her zaman catlama olasılıgı var canm yumurtaların boyutu aynı olmadıgı için catkayacak boyuta gelince catlıyo o yüzden asılamdan sonra ilişki öneriyo drlar garanti etmek için
AminnnEvet canim hapla iğneliye gerek yok dedi dr durumuma göre. Yıllardır pko lu olunca çok şaşırdım ve sevindim inş canım sağol Allah isteyen herkese nasip etsin inş![]()